maritbet girişmaritbet
Minopolis Çocuk Şehri 7 Mayıs’ta açılıyor

Minopolis Çocuk Şehri 7 Mayıs’ta açılıyor

Arel Eğitim Kurumları tarafından İstanbul Marmara Forum’da Garden Office -1. katta açılacak Minopolis Çocuk Şehri için geri sayım başladı

Avusturya-Viyana menşeli Minopolis, minik misafirleri için 7 Mayıs Çarşamba günü kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çocuklar, kendileri için tasarlanmış bu çocuk şehrinde çeşitli meslekler üstlenecek ve yaptıkları işler karşılığında para kazanacaklar. 

Yaklaşık 5 milyon Euro yatırımla kurulan;  binaları, sokakları, hareket eden taşıtları ile gerçek bir şehir görünümünde olan Minopolis'le ilgili bilgi veren Arel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Gözükara; “Minopolis'te çocuklar, kendileri için uygun boyutlarda tasarlanmış hastane, TV stüdyosu, banka ve daha birçok kurumda rol oynama yoluyla çeşitli meslekleri canlandırarak hayatı deneyimleyecekler. 4500 metrekarelik kapalı alanda yer alan ve kendi para birimine (Minos'a) sahip olan Minopolis Çocuk Şehri'nde, 4-14 yaş arası çocuklar çeşitli işlerde çalışarak kendi paralarını kazanacak ve kazandıkları parayı Minopolis içerisinde harcayacaklar. Çocukların Minos paraları bittiğinde veya daha fazla Minos kazanmak istediklerinde, para kazanmak için yine çeşitli işlerde çalışacaklar. Ayrıca, Minopolis Üniversitesi'nden mezun olarak veya bir kursu tamamlayarak kazançlarını arttırabilecekler” diye konuştu. 

Arel Eğitim Kurumları olarak İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde de Minopolis açacaklarını söyleyen Özgür Gözükara, “Çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacak bu projenin içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana üzerinde çalıştığımız Minopolis'i 7 Mayıs'ta açmayı planlıyoruz. Minopolis'te fırın, çikolata fabrikası, bisküvi fabrikası, meyve suyu fabrikası, süt fabrikası, market, polis istasyonu, itfaiye istasyonu, televizyon stüdyosu, radyo stüdyosu, otel gibi 30'un üstünde istasyon ve 100'ün üstünde meslek var” dedi.

Çocukların yaklaşık 6 saat boyunca keyifli vakit geçirebilecekleri, özgünlüklerini geliştirecekleri ve sosyalleşme anlamında kendilerine katkı sağlayacakları Minopolis'te Arel Eğitim Kurumları'nın büyük katkısı olduğunu söyleyen Gözükara, “Özellikle çocuk gelişim bölümlerimizden aldığımız destekle çocukların farklılıklarını nasıl geliştirebiliriz, onları nasıl ileriye taşırız diye düşündük. Projenin kendisi Viyana Üniversitesi tarafından Avusturya'da tasarlanmış. Biz burada Türk kültürüne Türk yapısına uygun bir hale getirdik” diye konuştu. 

Minopolis'te yer alacak tüm sponsorların kendi kültür ve iş yapısı ile projede olacaklarını söyleyen Özgür Gözükara, gelen tekliflerin bir hayli yoğun olduğunu belirterek;  MNG Kargo, Burger King, Sbarro, Eti Petito, Eti Balık Kraker, Eti, TEB, Vileda, Koroplast, Carrefoursa, Toyzz Shop, Dünya Göz, Dentopia, Arel Koleji, Sabah, Bebeto, Magic Pictures, Muffin Coffee ve Arel Üniversitesi gibi firmalarla anlaşma sağladıklarını söyledi.  

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni nesil inşaatçılar Minopolis’te yetişiyor!
  • 26.01.2015 17:31

Yeni nesil inşaatçılar Minopolis’te yetişiyor!

Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne çocuklarl ...

Demir İnşaat'tan çocuklara deprem eğitimi...
  • 15.11.2014 15:18

Demir İnşaat'tan çocuklara deprem eğitimi...

Demir İnşaat, Minopolis’te çocuklara afet bilinci eğitimi verdi ...

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü Minopolis’te sevdiriyor
  • 03.09.2014 11:53

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü Minopolis’te sevdiriyor

Demir İnşaat, geleceğimizin mirasçıları olan çocuklara verdiği önemi, Minopolis ...

Minopolis çocuk şehrine LÖSEV ziyareti…
  • 03.09.2014 11:15

Minopolis çocuk şehrine LÖSEV ziyareti…

Çocukların Şehri Minopolis İstanbul, yarın önemli ziyaretçileri ağırlıyor ...

Minopolis Çocuk Şehri 7 Mayıs’ta açılıyor
  • 25.04.2014 13:42

Minopolis Çocuk Şehri 7 Mayıs’ta açılıyor

Arel Eğitim Kurumları tarafından İstanbul Marmara Forum’da Garden Office -1. kat ...