maritbet girişmaritbet
Keller Williams sosyal sorumluluk seferberliği başlattı

Keller Williams sosyal sorumluluk seferberliği başlattı

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından birine imza attı

Amerikalı Gayrimenkul devi Keller Williams çalışanları, 8 Mayıs'ta dünya genelinde işlerini bırakıp, şirketin düzenlediği gönüllü sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı. ABD'de gelenek olan “Red Day- Topluma Katkı Günü” ilk defa Türkiye'de hayata geçirildi. Keller Williams Türkiye çalışanları İstanbul'da Beşiktaş, Beyoğlu ve Çekmeköy'de; Ankara'da ise Çayyolu'nda birbirinden renkli yardım çalışmalarında bulundu.

Amerikan gayrimenkul devi, 2009 yılından beri Kuzey Amerika ve Kanada'da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü “Red Day”i (Topluma Katkı Günü) Türkiye'de de 8 Mayıs Perşembe günü hayata geçirdi.

Türkiye'de ilk kez emlakçılar sokağa çıktı

Geleneksel olarak her yıl mayıs ayının ikinci perşembe günü düzenlenen Red Day'de tüm çalışanlar günlük işlerini bırakıp kendilerini sosyal sorumluluk faaliyetlerine adıyor. Keller Williams, ABD'deki bu geleneği Türkiye'de de yaşatmak için faaliyet gösterdiği dört bölge müdürlüğündeki yüzlerce danışmanıyla gönüllü yardım etkinlikleri düzenledi.

Galata'da görme engellilerle kültür turu

Eş zamanlı yapılan organizasyonlardan en renklilerinden biri Beyoğlu'nda gerçekleştirildi. Altı Nokta Körler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen faaliyette Keller Williams gönüllüleri, Beyoğlu'ndaki tarihi yapıları görme engellilere tüm ayrıntılarıyla anlattı. Tarih turu Galata Kulesi'nde başladı. “Red Day” yazılı kırmızı tişörtler giyen Keller Williams gönüllüleriyle sırtında “Beyaz Baston Özgürlüktür” yazan Altı Nokta Körler Derneği üyeleri Galata Kulesi'nde buluşarak yürüyüşe başladı. Sırasıyla Bereketzede Camii, İngiliz Hastanesi, tarihi Doğan Apartmanı ve Kırım Kilisesi gezildi. Son olarak Tünel bölgesi dolaşılarak başlangıç noktası olan Galata Kulesi'ne geri dönüldü. Yürüyüşe işlerini bırakıp gelen onlarca Keller Williams gönüllüsü dışında yoldan geçen halk da büyük ilgi gösterdi. 

Altı Nokta Körler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Günday etkinlik sırasında yaşadığı duygularını şöyle anlattı: “Bu projenin en büyük özelliği farklı yaşamların bütünleşmesiydi. Bize rehberlik ederek tarihi yapıları anlatan Keller Williams danışmanı Serap Sürmen bu bütünleşmenin bir sembolü oldu. Bir görme engelliyle yan yana yürürken nelere dikkat edilmesi gerektiğini birbirimize öğretmenin yanı sıra, tarihi yapıları da yakından tanımış olduğumuz için mutluyuz.“

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 ‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’
  • 23.12.2015 11:49

‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gayrimenkul sektöründeki geliş ...

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!
  • 21.10.2014 17:34

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!

Keller Williams NYC Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı Aylin Coleri, Amerika'da özel ...

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor
  • 09.08.2016 11:25

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Bağdat Caddesi’ndeki taşınma tr ...

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı
  • 01.06.2016 14:26

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı

KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası, Beylikdüzü bölgesi ...

Keller Williams danışmanlarından anlamlı hareket!
  • 15.05.2016 09:34

Keller Williams danışmanlarından anlamlı hareket!

REDDay 'Topluma Katkı Günü'nde Keller Williams danışmanları, işlerine bir günlük ...

Kadıköy'ün ilk akülü şarj istasyonu kuruluyor
  • 11.05.2016 14:47

Kadıköy'ün ilk akülü şarj istasyonu kuruluyor

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams’ın tüm çalışanları, Mayıs ayının ...