maritbet girişmaritbet
Kaleseramik’in teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri UNICERA’da!

Kaleseramik’in teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri UNICERA’da!

Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda görkemli standıyla yer alıyor.

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda 750 metrekarelik görkemli standıyla yer alıyor. Kaleseramik'in marka kimlikleri doğrultusunda, minimal sunum konseptiyle tasarlanan stant, İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept Tasarım Ekibi'nin ortak çalışması ile hazırlandı. 

Yaşam tarzlarına göre özel alanlar

Seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik'in yeni ürünleri, fuarda “İlhamımız İnsan” konseptiyle sergileniyor. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örneklere yer veriliyor. Yaşam tarzları dikkate alınarak, ‘Moda tutkunu', ‘Aile', ‘Yönetici', ‘Çevreci', ‘Tasarımcı' ve ‘Sanatsever' kategorileriyle özel alanların oluşturulduğu stantta, tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik estetik çözümler sunuluyor. 

Rafine zevklere hitap ediyoruz

UNICERA'da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturduklarını vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Kaleseramik olarak, her biri alanında lider olan markalarımızın özgün tasarımlarıyla rafine zevklere hitap ediyoruz. Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, mimari tasarımlara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getiren Kale, tasarımlarında İtalyan dokunuşunu yansıtan prestijli markalarımız Edilcuoghi ve Edilgres ile fuarın yenilikçi yüzü olduk. Ayrıca Almanya'nın önde gelen armatür markası Hansa'nın Türkiye'deki iş ortağı olarak, en gelişmiş tasarım ve su sistemlerini de fuarda kullanıcılarla buluşturduk” dedi. 

‘Seramik Parke'nin en güzel örnekleri

Son yıllarda doğal ahşap görünümlü ürün trendinin dünya genelinde yayıldığına dikkat çeken Bahadır Kayan, “Kaleseramik olarak, inovatif ürünlerimizle konumumuzu güçlendirip, bu eğilimin en güzel örnekleriyle oluşturduğumuz ‘Seramik Parke' ürün grubunu, dünya pazarına sunuyoruz. Dijital teknolojiyle ürettiğimiz Çanakkale Seramik markalı doğal ahşap görünümlü seramiklerin, konutlardaki kullanımının daha da artacağına inanıyoruz. Banyodan mutfağa, salondan yatak odasına kadar evin her yerinde kullanılabilen bu seramikler, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanında, kolay temizlenebilen hijyenik yapısıyla öne çıkıyor” diye konuştu. 

Kale'den ‘Smart' felsefesi ile akılcı çözümler 

Kaleseramik olarak, ürün sunmaktan çok, yeni çözümler ve mekanlar oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Bahadır Kayan, şöyle konuştu: “Kale markası altında ‘Smart' felsefesi ile tasarladığımız, tasarrufa yönelik, çevreci ürünlerle tüketicilere ve iş ortaklarımıza dost çözümler sunuyoruz. ‘Smart' yaklaşımımızla, Yapı-Endüstri Merkezi tarafından verilen ve ‘Türk yapı sektörünün Oscar'ı olarak ifade edilen önemli bir ödülü; ‘Altın Çekül'ü kazandık. Ayrıca düşük su tüketiminde devrim oluşturan klozetimiz Kale Aquasmart ile İstanbul Sanayi Odası'nın düzenlediği ‘Çevre ve Enerji Ödülleri'nde ‘Çevre Dostu Uygulama Kategorisi'nde ikincilik ödülünü aldık.” 

Ödüllü program ‘Kale 360'ın yeni versiyonu da fuarda 

Geçen yıl sektör bazında dünyada bir ilke imza atarak, tüketicinin hizmetine sunulan ‘Kale 360' programının yeni versiyonu da ilk kez UNICERA'da tüketicinin kullanımına sunuluyor. Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ‘Kale 360'ın yeni versiyonunda, banyosunun planını çok daha kolay bir şekilde oluşturabilen kullanıcılar, binlerce Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalı ürün arasından seçim yapabiliyor, beğendiği ürünleri kolayca planına ekleyebiliyor ve sonrasında banyosunu gerçek haliyle görüntüleyebiliyor.

Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi

2014'te dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards'ta, ‘Gümüş Stevie' ödülüne layık görülen ‘Kale 360' programı, mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. ‘Kale 360'ın yeni versiyonuyla, isteyen herkes kendi banyosunu çok daha kolay ve gerçeğe yakın görüntüler eşliğinde tasarlama imkanı buluyor. Kullanıcılar, hayal ettikleri ürünü bilgisayarından 3 boyutlu ve hareketli olarak görüyor, planı istediği gibi döndürebiliyor, tuşlarla sağa sola hareket ederek banyonun içinde gezebiliyor. Beğendiği banyoyu tek tıklamayla hesaplatabilen kullanıcılar, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif isteyebiliyor. 

“Gözlüğü tak, kendini banyonun içinde hisset”

Kaleseramik'in fuarda ziyaretçilere sunduğu bir diğer yenilik de, “Gözlüğü tak, kendini banyonun içinde hisset” uygulaması oldu. Bu uygulama için, sadece gözlükle izlenebilecek dört kişisel mekan hazırlandı. Kaleseramik, bu sistemle de tüketicinin tasarımda etkili olduğu bir alan oluşturuyor. Tüketici, gözlüğü taktığında adeta bir banyonun içinde dolaştığını hissedip; sağa, sola, karşıya bakarak mekanın her yerini rahatlıkla görüp inceleyebiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül
  • 28.03.2023 13:18

Kaleseramik'e Türkiye İMSAD'dan 2 ödül

Kaleseramik, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Gelec ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı
  • 10.11.2022 17:22

Kaleseramik, UNICERA 2022'de "İyi Bak Dünyana" teması ile yer aldı

Kaleseramik, sektöre yön veren dünyaca ünlü firmaları bir araya getiren UNICERA ...

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı
  • 30.06.2022 11:20

Kaleseramik, Turkishtime Dergisi’nin “Ar-Ge İlk 250” listesinde yer aldı

Türkiye’nin seramik sektöründeki lider markası Kaleseramik, Turkishtime Dergisi' ...

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!
  • 23.06.2022 10:56

Kaleseramik’in yeni ürünü T-One'dan tüm mekanlara seçkin dokunuş!

Modern hayatta alışılagelmiş malzemeler yeni anlamlar kazanırken, farklı özellik ...

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı
  • 03.06.2022 13:33

Kaleseramik, İSO 500 listesinde 180. sırada yer aldı

Kaleseramik, İstanbul Sanayi Odasınca (İSO) hazırlanan "Türkiye'nin 500 Büyük Sa ...