maritbet girişmaritbet
Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik Place Vendôme No.7’de butik açtı!

Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik Place Vendôme No.7’de butik açtı!

180. yıl dönümünün arifesindeki Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik etkileyici bir alana sahip yepyeni Place Vendôme No.7’deki butik açılışında saat tutkunları ile buluştu

 

Dünyadaki en büyük Jaeger-LeCoultre butiği olma özelliğine sahip butik, açılışı vesilesi ile Jaeger-LeCoultre butiklerinin yeni iç dizayn konseptini de müjdelemekte: Jaeger-LeCoultre'ın dününü bugününü ve geleceğini hep birlikte yansıtan sıcak ve aydınlık bir alan...
 
Fransız stili lüksün ateşli kalbi olan Vendôme butiği, Vendome'nin efsanevi kolonundan yansıtılan ışık hüzmeleri eşliğinde Jaeger-LeCoultre'nin konuklarını ağırladı. Jaeger-LeCoultre'un CEO'su Jérôme Lambert, markanın en yeni kadın koleksiyonu Rendez-Vous'un yüzü, marka dostu Diane Kruger ve Jaeger-LeCoultre Fransa marka müdürü Guillain Maspetiol ile yanyana kurdeleyi keserek olağanüstü bir açılış gerçekleştirdi.
 
Misafirler arasında Catherine Deneuve, Carmen Chaplin, Isabelle Huppert, Inès de la Fressange, Vincent Perez, José Luis Rebordinos, Olga Sorokina, ve Marina Hands bulunuyordu. 800'ü aşkın seçkin misafir önce Place Vendôme butiğinde ağırlandı. Ardından Grand Hotel'de gerçekleştirilen, sirk sanatçıları ve binicilik şovları ile renklendirilmiş muhteşem bir kutlamaya katıldı.
 
İsviçreli marka son derece elegan ortamında saat tutkunları, marka severler ve koleksiyonerlerin buluşma yeri gibi gibi düşünülmüş butik açılış gecesi nedeniyle kamuoyuna nadiren gösterilen adeta bir dizi hazineyi sundu:   Bu eserler arasında dünyanın en küçük kalibresi olma özelliğini taşıyan Calibre 101'den, 1.200 parçayı içeren en komplike mekanizmalara kadar Manufacture Jaeger-LeCoultre'nin 180 yıllık tarihini gözler önüne seren mikro mekanik şaheserler bulunmakta idi.
 
Teknik ve komplike saat yapımının bir kutlama nişanesi olarak Jaeger-LeCoultre, Vendome butiğinin açılış törenine özel beyaz altından 100 adet sınırlı sayıda üreteceği, seyahat sırasında bölgenin saatine göre ayarlanabilen Duometre Unique Travel Time  adlı komplike  saatinin de lansmanını gerçekleştirdi.
 
VipMag

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik Place Vendôme No.7’de butik açtı!
  • 25.11.2012 12:01

Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik Place Vendôme No.7’de butik açtı!

180. yıl dönümünün arifesindeki Jaeger-LeCoultre, 500 metrekarelik etkileyici bi ...

Fas'taki La Mamounia, dünyanın en egzotik oteli!
  • 14.07.2012 14:29

Fas'taki La Mamounia, dünyanın en egzotik oteli!

Fas-Marakeş'de bulunan La Mamounia dünyanın sadece en romantik değil, en egzotik ...