maritbet girişmaritbet
İşte İngiltere Manchester'daki ev fiyatları!

İşte İngiltere Manchester'daki ev fiyatları!

İngiltere'nin Manchester kentindeki yeni gayrimenkul yatırımlarında konut fiyatları, şehir merkezine yakınlığa oranla farklılık gösteriyor.

Dünyanın metropol kentlerinden olan İstanbul'da, konut satışları hız kesmeden devam ediyor. 20 milyona yaklaşan nüfusuyla bir ülkeyi andırsa da İstanbul'da konut rakamlarının hala uygun olduğu konuşuluyor. Son dönemde inşaat malzemelerindeki fiyat artışının ve hammadde olarak nitelendirilen arsa maliyetlerinin yükselmesiyle rakamların fırlayacağı belirtiliyor.

Manchester mercek altında

İstanbul'da durum böyleyken dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan Manchester'ı inceledik. Şehrin önemli emlakçıları ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, pound üzerinden gerçekleştirilen satışların TL karşılığında rekor seviyelerde olduğu ortaya çıkıyor.

Manchester'daki bazı projeler ve fiyatları

Bridgewater Wharf ismi verilen projede stüdyo daire satışları tamamlanırken 1+1 evler 185 bin pound seviyesinde satılıyor. Projede 4 odalı dubleks ise 395 bin pounddan satılıyor.

Manchester Waters projesinde stüdyo daireler 125 bin pounddan satılıyor. Projede üç odalı ev için ise 235 bin pounddan alıcılarına sunuluyor.

The Interchange projesinde tek odalı dairelerin satışı tamamlandı. İki odalı evler ise 265 bin pounddan satılıyor.

Northill Apartments projesinde tek ve üç odalı konutların satışları tamamlandı. Projede satışta olan iki odalı evlerin fiyatları ise 290 bin pound olarak belirlendi.

X1 Media City projesinde ise tüm alternatifler mevcut. Projede stüdyo evler 143 bin pounddan, iki odalı evler 160 bin pounddan ve üç odalı evler 210 bin pounddan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

The Landmark projesinde dört, üç ve iki odalı konutların satışı tamamlandı. Projede bir odalı konutların fiyatları ise 265 bin pounddan başlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte İngiltere Manchester'daki ev fiyatları!
  • 28.10.2020 15:52

İşte İngiltere Manchester'daki ev fiyatları!

İngiltere'nin Manchester kentindeki yeni gayrimenkul yatırımlarında konut fiyatl ...