maritbet girişmaritbet
İstanbul’un en görkemli müftülük hizmet binası Esenler’e yapılıyor

İstanbul’un en görkemli müftülük hizmet binası Esenler’e yapılıyor

Eski Adıyaman Milletvekili ve Ak Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ve Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik Esenler Müftülüğü’nü ziyaret etti

Yapılan ziyaret samimi bir hava içinde geçti. Daha önce Adıyaman'dan bahsedildi. Esenler'de müftülük hizmetlerinin yeterli olmadığını ve özellikle müftülük hizmet binasının müstakil olması gerektiğini belirten Göksu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Esenler Diyanet Hizmetleri konunda bilgi veren İlçe Müftüsü Halil Şekerci yeni bir müftülük binasının çalışmalarının başladığını ve devam ettiğini, şu anda proje aşamasında olan müftülük hizmet binasına en kısa zamanda başlanacağını ve İstanbul'un en güzel ve en görkemli hizmet binasının Esenler'de yapılacağını belirtti. Göksu ‘Yapılan çalışmalar sonucunda Kuran Kurslarımız'ın sayısı 12 den 39'a çıktı. Esenler'de en az 100 Kuran Kursu kurmak için çalışıyoruz. Özellikle her mahallede en az 3 Kuran Kursu olacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Camilerimizin güzel büyük ve cemaatin çok yoğun olduğunu ancak, bu camilerimizde sadece tek İmam Hatibin bulunduğunu hâlbuki bu camilerimizde cemaat yoğunluğundan iki görevli bulunması gerektiğini anlattı. Esenler'de halihazırda devam eden cami inşaatlarımız var. Bu camiler hepimizin, gereken ilgiyi ve yardımı yapıp, camilerimizin kalkınmasını sağlamalıyız. Duyarlı vatandaşlarımız yardımlarını bizden hiç esirgemedi, bundan sonrada esirgemeyecek inşallah' dedi. 

Müftü Şekerci, üniversite cami inşaatında incelemede bulundu
Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İsmail Yüksek'e iadeyi ziyarette bulunuldu. Yapılan ziyaret Samim bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret esnasında öğrenci ve öğretim üyelerinin çalışmaları hakkında ve Şu anda ibadete açık bulunan Mescit hakkında bilgi alındı. Yeni yapılmakta olan Üniversite Cami inşaat alanı gezildi. Çok büyük bir alan üzerinde muazzam bir cami inşaatının yapılmakta olduğu görüldü.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul’un en görkemli müftülük hizmet binası Esenler’e yapılıyor
  • 01.03.2014 11:06

İstanbul’un en görkemli müftülük hizmet binası Esenler’e yapılıyor

Eski Adıyaman Milletvekili ve Ak Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yar ...

Hadım Hasan Paşa Medresesi'nin restorasyonu tamamlandı!
  • 21.06.2013 15:51

Hadım Hasan Paşa Medresesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Geçmişte sahip çıkılmamış, alınmış, satılmış, ...