maritbet girişmaritbet
Haremlique İstanbul yeni mağazasını Zorlu Center’da açacak

Haremlique İstanbul yeni mağazasını Zorlu Center’da açacak

Haremlique İstanbul, Zorlu Center’daki -bütün zamanların tasarımlarına- yolculuk yapılan yeni mağazasının kapılarını açacak

Mağazada, Haremlique İstanbul'un birbirinden şık özel koleksiyonları “Limited Edition” damgası ile yer alacak. 5 Kasım Salı günü İstanbul'un yeni alışveriş dünyası Zorlu Center'da açılacak Haremlique İstanbul'da diğer tüm mağazalarından daha geniş bir ürün grubu yer alacak.

Haremlique İstanbul'un konfor, kalite ve gelenekselden hareket ve titiz bir işçilikle hazırlanan çağdaş tasarımlarının oluşturduğu ürünler arasında, yatak tekstil grubu, banyo tekstil grubu, masa tekstil grubu, kaşmir throw ile dekoratif yastıklar, aksesuarlar, limited edition kumaşlar bulunuyor.

Zorlu Center, İstanbul'un kalbinde yer alan konumu, daha açılmadan pek çok ödüle layık görülen tasarımıyla lüksün tanımını yeniden yapacak. Haremlique İstanbul da şehre yeni bir boyut katacak bu projeye hem markanın tutkunlarının vazgeçemediği çizgisini, kalitesini hem de yepyeni konseptleri ve ürünleri taşıyacak.

Dünyaca ünlü Lotus Arts de Vivre'in Haremlique İstanbul için hazırladığı özel koleksiyon yeni mağazada yerini alacak. Selamlique İstanbul'un, geleneksel ve farklı aromalardaki Türk kahvesi, lokumlar, şekerlemeler ve bu ritüeli destekleyecek aksesuarlardan oluşan ürünleri de yer alacak.

Güçlü bebek koleksiyonu

Yeni mağazayı Haremlique İstanbul'un diğer mağazalarından ayıracak bir diğer özelliği ise bebek bölümü olacak. Şimdiye dek açılan mağazalarda küçük bir koleksiyon olarak yer alan Haremlique Pour les petits grubu, Zorlu Center mağazasında daha güçlü bir koleksiyonla, daha zengin bir sunumla yer alacak.
Ayrıca, kaftan & tunik, seyahat ve plaj çantaları, plaj havluları, şapka, peştamal ve pareoların yer aldığı Haremlique à la mer grubu da mağazada sergilenecek.

Zorlu Center'da dünyaca bilinen büyük markaların bulunduğu Bulvar katında, Koru kapısı B girişinde, 194 metrekare alana sahip olan Haremlique İstanbul'un mağaza tasarımı Londra merkezli Flat C mimarlık ofisinin sahibi iki genç mimar Selim Bayer ve Bulut Cebeci tarafından gerçekleştirildi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Haremlique İstanbul yeni mağazasını Zorlu Center’da açacak
  • 01.11.2013 15:54

Haremlique İstanbul yeni mağazasını Zorlu Center’da açacak

Haremlique İstanbul, Zorlu Center’daki -bütün zamanların tasarımlarına- yolculuk ...

Haremlique İstanbul, Ankara Panora AVM’de açıldı!
  • 19.10.2012 13:32

Haremlique İstanbul, Ankara Panora AVM’de açıldı!

2009 yılında Caroline Koç ve Banu Yentür tarafından kurulan ve Osmanlı’nın eşsiz ...