maritbet girişmaritbet
Forum Kayseri ve Forum Kapadokya’ya büyük onur!

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya’ya büyük onur!

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonundan ödülle döndü

Forum Kayseri, Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelerin ödüllendirildiği Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) organizasyonunda En İyi Perakende Geliştirme (Best Retail Development Europe) kategorisinde ödüle değer bulundu. Yerel ve modern çizgileriyle dikkat çeken Forum Kapadokya ise aynı organizasyonun Perakende Mimarisi (Retail Architecture Europe) kategorisindeki ödülün sahibi oldu. 

Sektörün dünya çapında en seçkin organizasyonlarından biri olan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin ilk aşaması olarak düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde kazananlara takdim edilen ödül logosu, uluslararası ölçekte kabul sağlamakla birlikte üstün hizmeti simgeliyor.

Forum Kayseri ödüle doymuyor

Aralık 2011'de hizmete giren, 160 bin metrekare inşaat alanı ve 65 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200'den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturuyor. Forum Kayseri, daha önce de açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği ‘Forum Kayseri Reklam Yıldızlarını Arıyor' projesiyle ICSC Solal Pazarlama Ödülleri ‘Dijital Medya' kategorisinde Jüri Özel Ödülü, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRA tarafından ‘Etkinlik Yönetimi' kategorisinde Altın Küre Ödülü ve International Business Awards'ta Altın Stevie Ödülü'ne layık görüldü. 2013 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers-ICSC) tarafından düzenlenen, sektörün en önemli ve en prestijli ödülü olan ‘Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi' ödülü için Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde finale kaldı.
Forum Kapadokya'nın yerel mimari unsurları modern çizgilerle buluşturan tasarımına ödül
Kasım 2009'dan bu yana misafirlerine hizmet veren Forum Kapadokya ise yerel mimari unsurlar ile modernize edilmiş çizgileri bir arada harmanlamasıyla dikkati çekiyor. Kısa sürede Nevşehir'in en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olmayı başaran Forum Kapadokya'yı tasarlayan Era Mimarlık, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014'te Perakende Mimarisi (Retail Architecture Europe) kategorisinde ödüle değer bulundu.

Belgü: “Ödüller doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi”

Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, kazanılan ödüllere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizde alışveriş merkezi sektörünün son 10 yılda kaydettiği başarılı performansta çok anlamlı bir izimiz ve yerimiz olduğuna inanıyorum. Oluşturduğumuz birbirinden iddialı projeler ve başarılı performanslarla Avrupa ve dünyada parmakla gösterilen değerler oluşturduk. Türkiye'nin yerel değerlerini uluslararası çizgide yorumlayan projelerimiz, bu nedenle çok seçkin organizasyonlarda ödüle değer bulunuyor. Türk alışveriş merkezi sektörünün dünyada hak ettiği dikkat ve ilgiyi çekmesini sağlıyor. Forum Kayseri ve Forum Kapadokya'nın Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014'te aldıkları ödüller ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi ve başarımızın teyididir” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Çamlıca Tepesi'ndeki 28 tane devasa anten kaldırıldı"
  • 12.10.2020 09:22

"Çamlıca Tepesi'ndeki 28 tane devasa anten kaldırıldı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde incelemelerd ...

Türkiye Finans'a "Avrupa'nın En İyi Ofis İç Mimarisi" ödülü
  • 07.12.2018 17:13

Türkiye Finans'a "Avrupa'nın En İyi Ofis İç Mimarisi" ödülü

Türkiye Finans, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri gecesinde "Avrupa'nın En İyi O ...

"İki design group", Londra'dan yine ödülle döndü
  • 04.12.2018 11:47

"İki design group", Londra'dan yine ödülle döndü

iki design group, 3 Aralık gecesi Londra'da gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödüll ...

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!
  • 02.11.2018 15:12

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, Avrupa Gayrimenkul ...

Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ödülleri topladı
  • 30.10.2018 09:32

Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ödülleri topladı

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrime ...

YDA Center'a Avrupa'dan "en iyi ofis mimarisi" ödülü
  • 03.11.2017 13:17

YDA Center'a Avrupa'dan "en iyi ofis mimarisi" ödülü

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Proper ...