maritbet girişmaritbet
"İki design group", Londra'dan yine ödülle döndü

"İki design group", Londra'dan yine ödülle döndü

iki design group, 3 Aralık gecesi Londra'da gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin galasında 3 ödüle layık görüldü.

European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2017-2018 Avrupa ayağının kazananları belli oldu. iki design group, 3 Aralık gecesi Londra'da gerçekleşen galada, 2 farklı konsept ve ölçekteki projesiyle, 3 ödüle layık görüldü. Daha önce beş yıldızla onurlandırılan ve Avrupa'nın en iyisi olarak aday gösterilen iki design group projelerinden Mesa Antalya Karma Kullanım Projesi, rakiplerini geride bırakarak Avrupa'nın En İyisi seçildi.

Mesa Antalya Karma Kullanım Projesi iki kategoride beğeni topladı ve En İyi Karma Kullanım Mimarisi ile En İyi AVM Mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Farklı tasarım ofislerinin davet edilerek yarışmayla tasarlanan proje 40.000 metrekare proje arazisi ile şehrin kalbinde yer alıyor. Otel, ticaret ve rezidanslardan oluşan, Antalya'nın doğasından esinlenen tasarımı, çevreci yaklaşımı, estetik dengesi ile dikkat çeken proje, 80 uzmandan oluşan uluslararası jürinin, titiz ve keskin kriterlere dayanan incelemeleri sonucu ödüle layık bulundu. Jüri değerlendirmelerini yaparken projeleri yalnızca tasarım açısından değil; aynı zamanda orijinallik, kalite, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik bakış açısıyla da inceliyor. Jüri üyeleri arasında Caithness Lordu, Thurso Lordu, Liverpool Lordu ve İngiltere Parlamentosunun Lordlar Kamarası yer aldı. Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak Avrupa'nın En İyisi olarak ödüllendirilen Mesa Antalya ile iki design group'un ödül sayısı 66'ya çıktı.

“Kentsel Dönüşüm Tecrübemizi yurt dışına da taşıdık”

iki desgn group Kurucu Ortağı Y. Mim. Murat Kader kazanılan ödüllerle ilgili, “Her proje gibi her ödül de bizim için büyük heyecan. Türkiye ve yurt dışındaki projelerimiz için yoğun çalışıyoruz ve ödüllendirilmek ekibimiz ve işverenlerimiz için gurur kaynağı. Ülkemizdeki kentsel dönüşüm biz mimarlara çok tecrübe kazandırdı. Şu anda yurt dışındaki projelerde de bu tecrübelerimizden faydalanıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Karadağ, İran, Irak, Tanzanya, Rusya, Azerbaycan, Özbekistan gibi Avrupa kıtasının dışındaki projelerimizle de gündemde olmayı, şu an tasarım aşamasında olan bu projelerimizin de bol ödüllü projeler olmasını hedefliyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!
  • 25.01.2022 10:18

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!

AURADS, European Property Awards kapsamında “Residential High Rise Architecture” ...

Murat Kader 'Vadistanbul Bulvar ofis tarzına yeni soluk getiriyor'
  • 20.02.2014 14:28

Murat Kader 'Vadistanbul Bulvar ofis tarzına yeni soluk getiriyor'

İki Design Kurucu Ortağı ve Mimar Murat Kader, Vadi İstanbul Bulvar projesinin o ...

Mipim Ödülleri 2014'den kareler
  • 15.03.2014 14:48

Mipim Ödülleri 2014'den kareler

İki Design Group kurucu ortağı Murat Kader'in Spin projesi ile Country of Honor ...

"Çamlıca Tepesi'ndeki 28 tane devasa anten kaldırıldı"
  • 12.10.2020 09:22

"Çamlıca Tepesi'ndeki 28 tane devasa anten kaldırıldı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde incelemelerd ...

İnşaat malzemeleri ihracatı Mayıs'ta yüzde 11,5 arttı
  • 11.07.2020 08:45

İnşaat malzemeleri ihracatı Mayıs'ta yüzde 11,5 arttı

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeks ...

"AVM'ler 11 Mayıs'ta açılıyor"
  • 04.05.2020 19:37

"AVM'ler 11 Mayıs'ta açılıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulu ...