maritbet girişmaritbet
Filli Boya Design Soul dergisi baharı mobil cihazlara taşıyor

Filli Boya Design Soul dergisi baharı mobil cihazlara taşıyor

Renkli içerik denildiğinde akla ilk gelen dijital dergi Filli Boya Design Soul, yine dopdolu içeriğiyle bahara merhaba diyor

Trendlerin öncüsü Filli Boya, hayata geçirdiği Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor. Bugüne kadar 300 binden fazla indirilme rakamına ulaşarak tabletlerde yerini alan Design Soul dijital dergisinin yeni sayısında; gezip görebileceğiniz, izleyip araştırabileceğiniz, içeriğini içselleştirebileceğiniz konularla bahara merhaba diyoruz.

Gitmiş, görmüş, gezmiş gibi…

Design Soul Bahar sayısıyla en özel semtlerden başlayarak ülkelere kadar yapmayı planladığınız gezilere rehberlik etmeye devam ediyor. İstanbul'da kültürlerin iç içe yaşadığı Kuzguncuk semtini, yeşilin tüm tonlarıyla Doğu Karadeniz'i, renkleri ve gülen yüzüyle Havana'yı sizin için anlatıyor. Design Soul, yeni anlayışlar göz önünde bulundurularak titizlikle hazırlanan en güzel bahçe tasarımlarını, dekorasyonda ve modada bahar trendlerini bu sayıda sizlerle buluşturuyor. Enrico Macias'ın Paris'teki evinde ve Zerrin Tekindor'un sıcak sohbetiyle çok özel röportajların yer aldığı Design Soul'da, ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'un portfolyosunu gezerken, tarih kokan Kapalı Çarşı, İstanbul Arkeoloji ve Baskı Müzesi sayfalarında keyifli bir gezinti sizi bekliyor.

Design Soul'da engelleri kaldıran yenilik

Renklerin ruhunu yansıtan derginin yeni sayısında konuların bir tanesi görme engelli okuyucular için seslendirildi. Gelecek sayılarda görme engelliler için seslendirilen konuların artacağı Design Soul dergisi, artık herkesin keyifle takip edeceği bir yaşam rehberine dönüşüyor.

Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya'nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore'dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay'den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz. 

Türkiye'de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markası arasına giren Filli Boya, dijital mecralarda hayata geçirdiği yeniliklerle karşınızda olmaya devam edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya Design Soul dergisi baharı mobil cihazlara taşıyor
  • 10.04.2014 10:14

Filli Boya Design Soul dergisi baharı mobil cihazlara taşıyor

Renkli içerik denildiğinde akla ilk gelen dijital dergi Filli Boya Design Soul, ...

Filli Boya Design Soul 2014’te de tabletlere renk katmaya devam ediyor
  • 06.01.2014 14:57

Filli Boya Design Soul 2014’te de tabletlere renk katmaya devam ediyor

Sektöründe bir ilk olan Filli Boya Design Soul Dergisi, dopdolu içeriği, birbiri ...