Estate Station, ilk ofisini Güneşli'de açıyor

Estate Station, ilk ofisini Güneşli'de açıyor

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti

Emlak franchise sektörüne adım atan Estate Station ilk ofisini İstanbul Güneşli'de açıyor. 5 Haziran 2014 Perşembe günü gerçekleşecek olan Estate Station Güneşli-Denge Gayrimenkul Ofisinin açılışında markanın yeniliklerinin de kamuoyuyla paylaşacağını belirten Ülke Direktörü Birol Polat, sektörün yenilik ve farklılığa ihityaç duyduğunu, bunu sağlamak ve emlak hizmetlerine yeni bir soluk kazandırmak için sektöre girdiklerini söyledi. Neziha Coşkun ve Özlem Karakoç tarafından açılan olan ilk Estate Station ofisi 5 Haziran 2014 Perşembe günü sektöre merhaba diyecek.

Sektörden birçok ünlü ismin katılımının gerçekleşmesi beklenen açılışta markanın ilk lansmanında yapılacağını belirten Polat şunları söyledi; "Sektörde ilklerle adımızdan söz ettireceğimizden emin olabilirsiniz. 5 Haziran emlakçılık için bir milad olacak. Emlakçılığın  kuralları yeniden yazmaya geliyoruz. Emlakçılığın doğasına sirayet etmiş olan kemikleşmiş at gözlüğü bakış açısını yok edeceğiz. Emlakçılıkta bizim  atacağımız adımlara muhtemelen rakip markalarda hızla eşlik edeceklerdir. Markamız emlakçılıkta iş geliştirme ve yeniliklerle anılacak, taklit edilecek. Tüm süreçlerimizi güven ve müşteri hizmet kalitesi üzerine kurduğumuz franchise sistemimizde önceliğimiz son müşteri memnuniyetini arttırarak brokerlarımızın çok daha mutlu ve başarılı bir iş hayatına merhaba demelerini sağlamak. Hizmet kalitesi ile brokerlarımızın tabela değerlerini her gün yükselteceğiz".

Franchise sistemleri içinde ulusal ve uluslararası franchising markalarında yer alan enstrumanların yanına yoğun bir iş geliştirme ve eğitim standartını monte ettiklerini belirten Polat, "yoğun denetim ve gizli müşteri aktivitesi ile hizmet kalitesine vurgu yapacağız" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Expo Real 2026’da odak yapay zekâ ve dönüşüm
  • 05.08.2026 10:27

Expo Real 2026’da odak yapay zekâ ve dönüşüm

Bu yıl 28'incisi düzenlenecek Expo Real 2026, gayrimenkul ve altyapı dünyasındak ...

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi
  • 04.08.2026 15:58

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi

TOKİ, 41 ilde 235 konutu ve 30 ilde 305 iş yerini açık artırma yöntemi ile satış ...

Azimut Portföy, Mesa ve Quvars Invest’den stratejik iş birliği
  • 23.07.2026 15:40

Azimut Portföy, Mesa ve Quvars Invest’den stratejik iş birliği

Azimut Portföy, Mesa ve Quvars Invest; gayrimenkul yatırımlarının finansmanından ...

EXPO REAL "Yatırım Yapılabilir Altyapı"yı odağına alıyor
  • 20.07.2026 15:55

EXPO REAL "Yatırım Yapılabilir Altyapı"yı odağına alıyor

EXPO REAL, bu yıl ilk kez yatırıma uygun altyapı projelerini ve yeni konut konse ...

Özelmacıklı: “Gayrimenkulün alternatif kullanım potansiyelinin doğru analiz edilmesi gerekiyor”
  • 16.07.2026 11:51

Özelmacıklı: “Gayrimenkulün alternatif kullanım potansiyelinin doğru analiz edilmesi gerekiyor”

Mustafa Hakan Özelmacıklı  Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde yapılan deği ...

İsra Holding AVM yönetimleri Winmark’a emanet edildi
  • 17.06.2026 09:55

İsra Holding AVM yönetimleri Winmark’a emanet edildi

İsra Holding, perakende ve gayrimenkul yatırımlarında yeni bir dönemin kapıların ...