maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika’nın 3D çekimleriyle sektör yeni boyut kazandı!

Emlaktasondakika’nın 3D çekimleriyle sektör yeni boyut kazandı!

Emlaktasondakika.com'un 3D çekim teknolojisi hem gayrimenkul sektörü, hem de konut alıcılarından tam not aldı.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lider kurumu emlaktasondakika.com, yaptığı yeniliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 3D çekim teknolojisiyle başta örnek daireler olmak üzere iç mekan çekimlerine yeni bir boyut kazandıran Emlaktasondakika.com, bu anlamda önemli işlere imza attı.

Sektörün devleri, emlaktasondakika 3D çekimlerini tercih etti

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketi Emlak Konut GYO, birçok projesinde emlaktasondakika.com'un 3D çekimlerini tercih ederken, İhlas Yapı, Polat Holding, Özak GYO, Workland, Kuzu Grup, Ege Yapı, Luxera Gayrimenkul, Metal Yapı Konut, Halk GYO, Vakıf GYO, AC Yapı, Vadişehir, Torkam İnşaat, Kar Yapı, Yeni Yapı ve Polatyol gibi sektörün önde gelen firmalarının örnek daire 3D çekimlerinde emlaktasondakika.com imzası yer alıyor.

Büyük teknoloji, müthiş kolaylık

Çekimi yapılan alanda en ince ayrıntıya kadar gezebilme imkanı sunan emlaktasondakika.com 3D teknolojisi, konut alıcıları açısından da büyük değere sahip. Ev almadan önce fikir sahibi olmaları açısından yatırımcılar, emlaktasondakika.com'un 3D çekimlerine yoğun ilgi gösteriyor.

İşte emlaktasondakika.com'un 3D çekimini gerçekleştirdiği örnek daireler…