maritbet girişmaritbet
Dubai'de ev fiyatına Türkiye'de inşaat yapmak mümkün!

Dubai'de ev fiyatına Türkiye'de inşaat yapmak mümkün!

Türkiye'de konut projesi üretilecek paraya Dubai'de 6 odalı ev satılıyor. Lüksün sınır tanımadığı ülkede 410 milyon liraya daire bulmak mümkün. Emlaktasondakika olarak yüksek fiyatları evleri sizler için araştırdık.

Yüksek yapılar, hayalleri zorlayan otomobiller, ultra lüks bir yaşam… Dubai, son yıllarda lüks konusundaki sınır tanımayan yapısıyla biliniyor. Deniz üzerine inşa edilen ada, dünyanın en uzun binası, kaderine terk edilen lüks araçlar ve daha fazlası Dubai’nin dünya genelindeki en bilinen özellikleri arasında yer alıyor.

Yapılaşmanın hızlı olduğu Dubai, Arap coğrafyasının en zengin ülkelerinden birisi. Çöl üzerine kurulan bir ülke olan Dubai’de yaşamak, özellikle farklı ülkeden kişiler için maddi olarak neredeyse imkansız gibi gözüküyor. Ülke genelinde emlak fiyatları, bir hayli yüksek seviyede ilerliyor. Normal daire fiyatlarıyla, Türkiye'de konut projesi inşa etmek mümkün.

Emlaktasondakika.com olarak Dubai genelinde lüks evlerin fiyatlarını araştırdık…

Atlantis The Royal Residences

Dubai’nin en lüks yapılarından birisi olarak nitelendiriliyor. Deniz üzerine yapılan ada projesi kapsamında bulunan yapı içerisindeki 5 normal oda ve 6 banyolu dairenin fiyatı ise dudak uçuklatıyor. Penthouse olarak bilinen çatı katı daire özelliğine sahip konut, neredeyse kraliyet olanaklarının tamamına sahip. Kendisine ait özel havuzu bulunan dairede ayrıca SPA, jakuzi, fitness center ve panoramik manzara yer alıyor. Bu lüks ev için istenen fiyat ise tam 49 milyon dolar. Türk Lirası karşılığı 410 milyon lira civarında.

atlantis the royal residence dubai

Signature Villas, Palm Jumeirah

Özel tasarım lüks bir villa olan projede 12 oda ve 13 banyolu yapı, 40 milyon dolara satılıyor. Türk Lirası karşılığı 342 milyon TL olan villada 12 araç kapasiteli kapalı graj bulunuyor. Eşsiz deniz manzarasına villa, iki arsanın birleşmesiyle inşa edilmiş. Ultra lüks detaylara sahip olan yapı içerisinde geniş bahçe, ultra büyük yüzme havuzu, sinema odası, masaj odası, Türk hamamı, spor ve yoga salonu gibi seçenekler yer alıyor. Prestijli yaşamın merkezinde konumlandırılan villanın yeni sahibinin kim olacağı merak ediliyor.

Umm Al Sheif Villaları

Lüksün en üst seviyeye çıktığı yapılardan birisi olarak göze çarpan villa yaklaşık 35 bin metrekare büyüklüğe sahip. 6 oda ve 9 banyonun yer aldığı villa, Burj el Arab’a yakınlığıyla dikkat çekiyor. Konuttan çok saray mimarisine sahip olan villa içerisinde koşu parkuru, tenis kortu, yüzme havuzu yer alıyor. Ayrıca misafirleri dışarıda ağırlamak isteyenler için özel dış mutfak, ateş çukuru, gömme çardak gibi lüks alternatifler yer alıyor. Bu villanın fiyatı ise 38,1 milyon dolar yani yaklaşık 320 milyon lira civarında.

Sweden The World Islands

Dubai'deki İsveç Adası'nın fiyatı 34 milyon dolar yani 283 milyon TL seviyelerinde. Dünya üzerindeki en lüks yapılar arasında gösterilen sarayda 7 oda ve 8 banyo yer almakta. Bentley marka mobilya ve aksesuarlarla donatılmış olan ultra lüks yapı İskandinav ahşap döşeme, masif ahşap gömme dolaplar, temperli cam kapılar ve tamamen metal tasarımlı hırdavat ve aksesuarları da barındırıyor. Sauna, kar odası, Techno GYM, özel etkinlik alanı gibi seçenekler yapının standart özellikleri arasında bulunuyor.

sweden world islands dubai

The Residences by Dorchester Collection

4 oda ve 4 banyoya sahip bu ultra lüks yapı, penthouse daire olma özelliğine sahip. Eşsiz manzarasıyla dikkat çeken ev, Dorchester markasının lüks çizgilerini fazlasıyla taşıyor. Kendisine ait özel yüzme havuzu bulunan evde ayrıca özel asansör, SPA odası, spor salonu gibi lüks alternatiflere de sahip. Bu lüks dairenin fiyatı ise 23,1 milyon dolar yani 192 milyon TL seviyelerinde.

dorchester dubai

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dubai'de ev fiyatına Türkiye'de inşaat yapmak mümkün!
  • 31.08.2021 11:39

Dubai'de ev fiyatına Türkiye'de inşaat yapmak mümkün!

Türkiye'de konut projesi üretilecek paraya Dubai'de 6 odalı ev satılıyor. Lüksün ...

Dubai’de emlak fiyatları yüzde 28 artış gösterdi
  • 09.12.2013 08:24

Dubai’de emlak fiyatları yüzde 28 artış gösterdi

Son bir yıl içerisinde dünyada en hızlı emlak fiyatı artışının Dubai'de gözlemle ...

Dubai'de emlak fiyatları yüzde 28 arttı
  • 08.12.2013 12:50

Dubai'de emlak fiyatları yüzde 28 arttı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari merkezi Dubai'de emlak fiyatları yüzde 28 a ...