maritbet girişmaritbet
DOMOTEX Middle East, halı dünyasındaki son trendleri ziyaretçilerle buluşturacak!

DOMOTEX Middle East, halı dünyasındaki son trendleri ziyaretçilerle buluşturacak!

Bu yıl İstanbul’da ikincisi düzenlenecek olan DOMOTEX Middle East, halı ve zemin dünyasının son trendlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor

Bu yıl İstanbul'da ikincisi düzenlenecek olan DOMOTEX Middle East, halı ve zemin dünyasının son trendlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Geniş ürün yelpazesi ile Türkiye ve Ortadoğu'nun en kapsamlı zemin fuarı olmayı başaran DOMOTEX Middle East, 7-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçi ve katılımcılara, zemin dünyasının kapılarını açacak. Geçtiğimiz yıl sektörün son gelişmelerini bir çatı altında görmeye gelen ve yeni iş bağlantıları kurmak için fuara katılan kaliteli ziyaretçi sayısı, katılımcı firmaları memnun etmeyi başarmıştı.

2012 yılında toplam 7 bin 771 metrekarelik bir alanda gerçekleşen fuar, 28 ülkeden, 222 katılımcı şirketi ağırlamıştı. Anılan dönemde 5 bin 100 sektör profesyonelini ağırlayan fuara Avrupa, Asya ve Ortadoğu bölgelerinden firmalar katılmıştı. Ortadoğu'dan gelen satın alma gruplarının ilgi odağı olmayı başaran fuara katılan ziyaretçilerin önemli bir kısmı İran, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan ve Mısır'dan gelmişti. DOMOTEX Middle East, bu yıl ise daha geniş bir alana sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefleyen çalışmalarla sektör profesyonellerini ağırlama hedefinde.

Zeminle ilgili her detayın sergilendiği fuarda ürün yelpazesi de bu yıl oldukça iddialı. Ev yapımı ve makine halı, kilim ve paspaslar, dokuma zemin kaplamaları (duvardan duvara), esnek yer döşemeleri, laminat, ahşap ve parke, tekstil makine ve aksesuarları, elyaf, iplik ve dokuma kumaşlar, yapay çim ve spor zeminler, döşeme, temizleme ve uygulama teknolojileri, doğal taş, mermer ve seramik yer karoları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Göz alıcı renkler ve tasarım ağırlıklı ürünler fuarın odak noktası olacak. DOMOTEX Middle East'in ziyaretçi profilini iç mimarlar, mimarlar, endüstriyel ürün tasarımcıları, mobilya ve boya üreticileri, iplik üreticileri, planlamacılar, yatırımcılar, seramik ve fayans üreticileri, ihracat ve ithalatçılar, halı ve parke toptancıları, gayrimenkul komisyoncuları, yapı marketleri, müteahhitler, otel satın alma yöneticileri, alışveriş merkezleri ve kamu kuruluşlarının yanı sıra gemi ve yat satın alan yatırımcılardan oluşuyor. Fuar, iş ortaklıkları kurmak ve geniş iş ağları oluşturmak için çok etkin bir platform olarak görülüyor. Fuara paralel olarak gerçekleştirilen çok sayıda konferans ve ticari dernek toplantıları da diğer profesyonellerle kapsamlı bilgi alışverişinde bulunma ve çeşitli görüşmeler yapma imkanı sağlıyor.

Yine özel sunum ve etkinlikler alanında İHİB halı yarışmasının ödüllerı dağıtılacak. Ödüle layık görülen halılar fuarda dört gün boyunca sergilencek. Geçtiğimiz yıl Halı ve Kilim Restorasyonu Atölyesi‘nde, önceden restore edilmiş antik halılar ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu. Ayrıca Praktiker Atölyesi, diğer dikkat çeken bölümler arasında yer almıştı. Bu özel alanda halı, parke, seramik ve zemin kaplama uygulamaları fuar süresince sergilenmişti. Aynı uygulamalara bu yıl da imza atılacak. Ayrıca “Zeminin Geleceği Forumu”nda parke, PVC ve halı sektörleri, branşın profesyonelleri tarafından değerlendirilecek.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İFM'nin toplam kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye çıkacak
  • 03.01.2023 11:04

İFM'nin toplam kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye çıkacak

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun bulunduğu İstanbul Fuar Merkezi (İFM), kapalı fu ...

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!
  • 16.08.2021 10:34

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul Dünya Ticaret Merk ...

ICCI enerji fuarına geri sayım başladı!
  • 17.04.2017 14:54

ICCI enerji fuarına geri sayım başladı!

ICCI-Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 03-05 Mayıs tarihleri ara ...

TUNNEL EXPO Fuarı 1 Eylül'de başlıyor
  • 24.08.2016 15:17

TUNNEL EXPO Fuarı 1 Eylül'de başlıyor

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2 ...

Dev fuar projesinin maketi MIPIM'de sergilendi!
  • 16.03.2016 14:12

Dev fuar projesinin maketi MIPIM'de sergilendi!

İstanbul'da 500 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek ve 700 bin metrekar ...

İstanbul'a 500 milyon dolarlık fuar yatırımı!
  • 21.10.2015 16:03

İstanbul'a 500 milyon dolarlık fuar yatırımı!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, yeni yatırımıyla Türkiye'nin en büyük fuar alanı ...