maritbet girişmaritbet
Ceyda Düvenci nasıl zayıfladı

Ceyda Düvenci nasıl zayıfladı

24 kilo veren ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, yemek yemeyi bırakarak zayıfladığını söyledi

Oyuncu Ceyda Düvenci, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC kanalında nasıl zayıfladığını ve yakın dostlarını anlattı. Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu MBC 4'teki "Ekstra Turki" programında Arap izleyicilerin de "Umutsuz Ev Kadınları" ve "Binbir Gece" dizisinden yakından tanıdığı Ceyda Düvenci ile yapılan röportaj yayınlandı. Verdiği kilolarla dikkat çeken Düvenci, nasıl zayıfladığını anlattı. Doğumdan sonra 83 kiloya ulaştığını ve 44 beden olduğunu söyleyen Düvenci, bir diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladığını ifade etti. 1 yılda 15-16 kilo verdiğini, ikinci yılda da 8 kilo verdiğini dile getiren Düvenci sözlerine şöyle devam etti:
“Kilo tamamen yemek olayının bitmesi ile alakalı. Akşamları yemek yemiyorum. Gündüz porsiyonlarım yarıya düştü. Ekmek tüketimim minimumda. O da sabah kahvaltılarında. Ama tatile gidersem yemeden içmeden kesmiyorum kendimi. Geçmişe göre yarısında doyuyorum artık. Gerçekten sağlıklı besleniyorum. Aldığım her besinin sağlıklı olmasına, eğer bir kaçamak yapacaksam bile bunun en sağlıklı, en lezzetli olmasına çok özen gösteriyorum. Tabii ki pilates de yapıyorum.”

İşini çok sevdiğini ve uzun süre ayrı kaldığı sunuculuğa döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Düvenci şöyle konuştu:
“Evet yoruluyorum. Vitamin haplarımı ihmal etmiyorum. Özellikle beslenmem de azaldığı için bu birazcık çabuk yorgun düşmeme neden oluyor. Saat 06.00'da kalkıyor, canlı yayına gidiyorum. 12.00'de canlı yayından sete geliyorum. Haftanın 5 günü canlı yayınım, 5 günü de set var. Pazar günü kesin çekimim oluyor. Cumartesi; kızımla ilgilenen abla izinde olduğu için bana ait gün olmuş oluyor. Cumartesi günü kızım Melisa uyurken kuaföre koşturuyorum; manikürdü, pedikürdü işlerimi hallediyorum. O uyanmadan eve koşuyorum. Sabah mutlaka güzel bir kahvaltı ediyoruz. Öğleden sonra dışarı çıkıp deniz kenarına gidip keyif yapıyoruz. Boş kalan yarım saatim, 1 saatim bile olsa kızım öncelikli. Erkek arkadaşım ve şahsi hayatım diye bir sıralamam var aslında.”

"İş mi aşk mı?"
Ceyda Düvenci, "İş mi aşk mı?" sorusuna "Ben aşk kadınıyım" diye yanıt verdi. Düvenci, aşkı sadece kadın erkek arasındaki ilişki olarak görmediğini; kızına, evine, dostlarına, kitap okumaya, öğrenmeye, seyahat etmeye de aşık olduğunu söyledi. Düvenci, eşinden neden ayrıldığı sorulunca, güzel bir evlilik yaptığını, pişman olmadığını, bunun sonucunda kızı Melisa'nın dünyaya geldiğini, her şeyin bir sonu olduğunu, medeni biçimde evliliklerini sona erdirdiklerini söyledi.

Hayatındaki önemli isimler
Düvenci, 35 yaşından sonra dostlarının sayısını azalttığını, oyuncu dünyasından kendisine en yakın gördüğü isimlerin Dolunay Soysert, Songül Öden, Beste Bereket olduğunu anlatırken, hayranlarının oluşturduğu Facebook sayfasında çoğu Ortadoğu ülkesinden 13 bin 600 hayran olduğunu öğrenince şaşırdı. Düvenci, Arap ülkelerinden Kuveyt, Umman, Lübnan'a gittiğini, Cezayir ve Fas'ı çok görmek istediğini söyledi.
Cnnturk.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ceyda Düvenci, İstanbul Havalimanı'nı anlattı!
  • 11.05.2021 09:55

Ceyda Düvenci, İstanbul Havalimanı'nı anlattı!

Oyuncu Ceyda Düvenci, "Engelliler Haftası" nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki e ...

Ceyda Düvenci, Bodrum'a taşındı!
  • 23.09.2020 09:19

Ceyda Düvenci, Bodrum'a taşındı!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak'ın işleri nedeniyle Bodrum'a taşınd ...

Ceyda Düvenci, Bodrum'a taşınıyor!
  • 06.09.2020 08:15

Ceyda Düvenci, Bodrum'a taşınıyor!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, önümüzdeki yıldan itibaren Bodrum'da yaşayacağını açı ...

Ceyda Düvenci kızına ev aldı!
  • 28.09.2016 10:31

Ceyda Düvenci kızına ev aldı!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Instagram hesabından kızı için ev aldığını duyurdu. ...

Ceyda Düvenci nasıl zayıfladı
  • 20.01.2014 11:49

Ceyda Düvenci nasıl zayıfladı

24 kilo veren ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, yemek yemeyi bırakarak zayıfl ...

Emre Kınay'a sanatçı arkadaşlarından destek! Duru Tiyatro'nun kapatılmasına yönelik tepkiler büyüyor!
  • 22.11.2012 12:24

Emre Kınay'a sanatçı arkadaşlarından destek! Duru Tiyatro'nun kapatılmasına yönelik tepkiler büyüyor!

Tiyatro sanatçısı Emre Kınay, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin bahçesinde bulunan Duru ...