maritbet girişmaritbet
Caprice Gold’un iftar yemeğinde Bayrampaşalılar buluştu!

Caprice Gold’un iftar yemeğinde Bayrampaşalılar buluştu!

Caprice Gold Oteller Zinciri’nin Bayrampaşa Adapark Mihver Restorant’ta verdiği iftar yemeğinde Bayrampaşa’nın tüm ileri gelenleri buluştu

Caprice Gold Oteller Zinciri'nin Bayrampaşa Adapark Mihver Restorant'ta verdiği iftar yemeğinde Bayrampaşa'nın tüm ileri gelenleri buluştu. Başta Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve sivil toplum kuruluşların başkanları ile ilçenin önde gelen simalarının davetli olduğu iftar yemeğinde 400'den fazla kişi biraradaydı. Programın sunuculuğunu sanatçı İbrahim Sadri'nin yaptığı davette, Kaymakam Gözen'e, Belediye Başkanı Aydıner'e ve Cemil Yıldız'a baştan beri Caprice Gold Projesi'ne verdikleri destekler için şükran plaketleri, Caprice Gold'un Kubbetül Sahra'nın kubbe metalleriyle taçlanan tablosu ve maketleri hediye edildi.

Jetpa Yönetim Kurulu Başkanı M. Fadıl Akgündüz'ün davetlilere yaptığı teşekkür konuşmasında, bu projenin şimdiye kadarki evresinde gerek maddi ve gerekse manevi desteklerini esirgemeyen ve bu sayede hem İstanbul'a hem de Türkiye'ye saray konseptine uygun ve Avrupa'nın en büyük kent otelini kazandırdıkları için tüm Bayrampaşalılar'a teşekkür etti.Belediye Başkanı Atila Aydıner de yaptığı konuşmada, Fadıl Akgündüz'e, ilçelerine böylesine muhteşem bir eser kazandırdığı için teşekkür ederek, kendisini yakından tanımasından dolayı, Kubbetüssahra'nın kubbe kaplamasının önemine değindi ve “herkesin kolay kolay göze alamayacağı bir olaydı. Çalkantılı dönemde, Kudüs'teki kutsal mescidin tüm metal kaplamalarını satın aldı. Malezya'da bunları muhafaza edip, CapriceGold'da kullanılabilir duruma getirdi. Kolay kolay herkesin cesaret edemeyeceği bu başarıdan dolayı bile kendisini tebrik etmek gerektiği inancındayım” diye konuştu. Kaymakam Hasan Gözen de, Caprice Gold'un hem ilçeye hem de İstanbul'a katma değer kazandırdığını, uluslararası pek çok etkinlikte Bayrampaşa'ya saygınlık ve marka değeri kazandıracağını söyledi.Ardından Ekim 2013'te başlayacak Caprice Bodrum Projesinin tanıtıldığı ve heyecan uyandırdığı film gösterisinin ardından, davet sona erdi.

iha.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caprice Gold Bodrum projesinin tanıtım filmi
  • 03.04.2014 14:34

Caprice Gold Bodrum projesinin tanıtım filmi

Dünya jet sosyetesine hizmet verecek olan Caprice Gold Bodrum projesi, Jet Fadıl ...

Caprice Gold Maldivler'de otel yapacak
  • 29.01.2014 17:30

Caprice Gold Maldivler'de otel yapacak

Caprice Gold, Maldivler'de yapacağı otelin tanıtımı gerçekleştirdi. Lansmanın ta ...

Alanya'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 14.07.2020 12:12

Alanya'da 4.0 büyüklüğünde deprem!

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre, Antalya'nın Alanya ilçesi açıklarında ...

THY, Ağustos'ta yurt dışı uçuş sayısını artıracak
  • 13.07.2020 14:31

THY, Ağustos'ta yurt dışı uçuş sayısını artıracak

Korona virüs nedeniyle uçuşlarını askıya alan Türk Hava Yolları, Ağustos ayında ...

Fadıl Akgündüz davasında bilirkişi heyetine ulaşılamadı
  • 15.02.2018 14:52

Fadıl Akgündüz davasında bilirkişi heyetine ulaşılamadı

Devre mülk satışı yaptığı kişilerden para toplayıp projeleri tamamlamayan Fadıl ...

Fadıl Akgündüz’ün dolandırıcılık davasında son durum!
  • 05.07.2017 14:54

Fadıl Akgündüz’ün dolandırıcılık davasında son durum!

Maldivler Gayrimenkul projelerinde 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla, Akgündüz ...