maritbet girişmaritbet
Bursa İnegöl’de asfalt sorunu için çözüm gecikmedi

Bursa İnegöl’de asfalt sorunu için çözüm gecikmedi

İnegöl’ün asfalt sorununu Büyükşehir çözdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın merkezinde hayata geçirilen tüm hizmetlerini ilçelere de taşıdıklarını belirtti 

Bursa'da halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ‘bütünşehir' uygulaması ile Büyükşehir sınırlarında gerçekleştirilen tüm hizmetleri ilçelere de ulaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl İlçesi'ne bağlı Cerrah Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa'nın her köşesinde vatandaşların yüzünü güldürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması için tüm ilçelerde altyapıdan yol çalışmalarına kadar her alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İnegöl de en güçlü ilçelerimizden biri. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyesiyle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla İnegöl'ün merkezine, mahallelerine ve tarla yollarına kadar yol yapımı ve düzenlemeleri yapılıyor” diye konuştu.

İlçede tüm bölgelerde çalışma başlattıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “İnegöl merkezi ile Cerrah arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda ihtiyaç duyulan asfalt çalışmasını gerçekleştiriyor ve bölgedeki eksikleri gideriyoruz” dedi.
Çalışmaların Yenice ile de devam edeceğini kaydeden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin güzel hizmetlerinden ilçenin de yararlanacağına dikkati çekti.

Altepe'ye teşekkür

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İnegöl de artık Büyükşehir'in bir ilçesi. Uygulama sürecinde ilçelerden bütünşehire geçişte bazı sıkıntılar olabilir ancak güzel işler ortaya çıkacak. Büyükşehir Belediyesi'nden çok beklentilerimiz var. İnegöl'de gerçekleştirilen asfalt çalışması da programında olmamasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından uygulandı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İnegöllü vatandaşlara da sabırlı olmaları çağrısında bulunan Aktaş, hem Büyükşehir hem de İnegöl belediyeleri olarak bundan sonra da güzel hizmetlerin birlikte gerçekleştirileceğini ifade etti. Açıklamaların ardından iş makinesini kullanarak asfalt çalışmasına bizzat katılan Başkan Altepe, daha sonra da Cerrah Parkı'ndaki piknik alanlarında incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni, Bursa'da gerçekleştirilecek
  • 24.07.2016 10:07

Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni, Bursa'da gerçekleştirilecek

Türkiye’de ilk kez yapılacak ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’ Bursa'da gerçek ...

Bursa sahilleri sağlıklı altyapıya kavuşuyor!
  • 27.03.2016 13:36

Bursa sahilleri sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ve Mudanya sahillerini sağlıklı bir altyapıy ...

Bursa Nilüfer Sitesi'nde kentsel dönüşüm başladı!
  • 27.03.2016 10:51

Bursa Nilüfer Sitesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

18 bin metrekare alanda 6 blok şeklinde tasarlanan dönüşüm projesinde hafriyat b ...

Muradiye Külliyesi’nde son rötuşlar yapılıyor
  • 06.12.2014 14:31

Muradiye Külliyesi’nde son rötuşlar yapılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tahsisi yapılan Muradiye Külliyesi’ndeki 2500 metre ...

“Demirtaş Köprülü Kavşağı Bursa’ya nefes aldıracak”
  • 15.11.2014 14:30

“Demirtaş Köprülü Kavşağı Bursa’ya nefes aldıracak”

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle projelendi ...

Bursa'nın şehir içi ulaşımında teleferik dönemi başladı!
  • 06.11.2014 12:58

Bursa'nın şehir içi ulaşımında teleferik dönemi başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım ...