maritbet girişmaritbet
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın tercihi JLL oldu

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın tercihi JLL oldu

Bölgesel Merkezi’ni Türkiye’ye taşıyan Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, JLL Türkiye’yi tercih etti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye Cumhuriyeti'nden gelen davet üzerine Bölgesel Merkezi'ni ülkemize taşıdı. UNDP'nin ve devletin tercihi, JLL Türkiye'nin mal sahibi temsilciliğini yürüttüğü Key Plaza oldu. Ağustos ayında imzalanan kiralama anlaşması 2020 yılına kadar geçerli olacak.   

Ofis kiralama anlaşması ile birlikte, UNDP'nin bölgesel programlarını sürdürmekle sorumlu UNDP Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Bölgesel Merkezi, Slovakya'nın Bratislava kentinden İstanbul'a taşındı. Aynı zamanda, UN Women gibi Birleşmiş Milletler kuruluşları da Key Plaza'da konuşlanan UNDP ile yan yana ofislerde İstanbul'daki faaliyetlerini sürdürecekler.

UNDP Bölgesel Merkezi'nin mükemmel coğrafi konumunun program kapsamındaki Avrupa ve BDT ülkeleri ile daha iyi bağlantılar kurulmasına yardımcı olacağını belirten UNDP Yöneticisi Helen Clark, “UNDP'nin diğer başlıca BM kuruluşları ile aynı yerde bulunmasının diğer bir önemli faydası da, BM gelişim sistemindeki koordinasyon ve uyumun artırılması olacaktır” dedi.

UNDP'nin Avrupa ve BDT bölge ofisi, 18 ülke ve bölgeye hizmet veriyor: Arnavutluk, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Cezayir, Ermenistan, Gürcistan, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Kosova dahil Sırbistan, Tacikistan, Türkiye, Türkmenistan ve Ukrayna. Ofis ayrıca Kıbrıs, Romanya ve Rus Federasyonu gibi UNDP ülke ofisinin bulunmadığı ülkelerde de faaliyet gösteriyor.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, UNDP'nin Şişli Karagözyan Ermeni Yetimhanesi Vakfı'na ait Key Plaza'daki İstanbul ofisinin yaklaşık 6 bin metrekare büyüklüğünde olduğunu belirtti. Birleşmiş Milletler'in küresel kalkınma ağı olan UNDP'nin insanlara bilgi, deneyim ve daha iyi bir yaşam kurmaları için kaynak ulaştıran ve değişimi savunan bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Alkaş, “Bölgemiz açısından büyük önem taşıyan böylesi önemli bir organizasyonun ülkemiz üzerinden hizmet verecek olmasında deneyimli ekibimizle rol oynamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.   

JLL Türkiye, sahip olduğu küresel ve yerel bilgi birikimi doğrultusunda perakende şirketleri, alışveriş merkezleri, ofis, sanayi, lojistik, otel ve ağırlama grubu gibi geniş bir yelpazedeki ticari gayrimenkullere yönelik olarak hizmet verirken, sermaye piyasaları ve araştırma departmanları ile müşterilerine sunduğu hizmetleri desteklemektedir. Bünyesindeki Stratejik Danışmanlık ve Araştırma, Perakende ve Alışveriş Merkezleri Kiralama, Ofis ve Lojistik Hizmetleri, Kurumsal Çözümler, Otel ve Ağırlama Grubu, Mülk Yönetimi, İş Teknolojisi Çözümleri ve Ofis Mülk Yönetimi, Sermaye Piyasaları ve Değerleme Hizmetleri Departmanları aracılığıyla bütünleşik bir yaklaşımla hizmet sunmaktadır. JLL Türkiye, sahip olduğu yenilikçi anlayış ve araştırmaya dayalı pazar öngörüsüyle, ulusal ve uluslararası yatırımcılar, proje geliştiriciler ve marka sahipleri için yüksek değer sunan bir iş ortağı konumundadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi
  • 17.11.2022 15:20

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi

JLL Türkiye, 2022 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomi ve Gayrimenk ...

AA Çevre Forumu'nda iklim kriziyle mücadele yolları değerlendirildi
  • 20.10.2022 16:42

AA Çevre Forumu'nda iklim kriziyle mücadele yolları değerlendirildi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vin ...

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak
  • 27.01.2022 16:37

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak

Gayrimenkul sektöründe dünya devleri arasında yer alan JLL Türkiye, tüm sektörle ...

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!
  • 04.01.2022 17:22

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!

JLL Türkiye, Kale Outlet Center Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetim hizmet ...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve UNDP'den iş birliği!
  • 16.12.2021 16:33

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve UNDP'den iş birliği!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli ...