maritbet girişmaritbet
Bartın’da elektrik direğine yapılan kulübe görenleri şaşırttı

Bartın’da elektrik direğine yapılan kulübe görenleri şaşırttı

Mustafa Toprakdelen Bartın’da, daha önce çalıştığı şirketten aldığı 20 metrelik elektrik direğinin üzerine kulübe inşa etti

Bartın Amasra'da 20 metre yüksekliğindeki direğin üzerine yapılan kulübe ilgi çekiyor. Uğurlar köyünde yoldan 20 metre yükseklikteki evde yaşayan Mustafa Toprakdelen (45), daha önce aşçılığını yaptığı inşaat şirketinden aldığı elektrik direğiyle evinin önüne kulübe inşa etti. Evin önüne kadar uzanan “T” şeklindeki demir direğin üzerine 6 metrekarelik sac yerleştiren Toprakdelen, çatısını yaptığı, zeminini tahtayla kapladığı kulübeye masa ve sandalye koydu. Toprakdelen'in misafirlerini ağırladığı kulübe, büyük ilgisi çekiyor.

Toprakdelen, köye gelen misafirlerin 4 yıl önce yaptığı kulübeyi görünce şaşırdıklarını söyledi. Komşularının yanı sıra köye ilk kez gelen ve kulübeyi görmek isteyen kişileri de misafir ettiğini anlatan Toprakdelen, şöyle konuştu: “Köy manzarasını seyrederken ruhum açılıyor. 20 yıllık hayalimi gerçekleştirdim. Sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığım için günün büyük bölümünü eşim ve çocuklarımla burada geçiriyorum.” diye konuştu.

AA

Yorum Yaz