maritbet girişmaritbet
Barış Aydın İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu üyeleri ile buluştu

Barış Aydın İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu üyeleri ile buluştu

Barış Aydın İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyeleriyle de bir araya gelerek projelerini açıkladı

Ankara AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, 25 yıldır Çankayalılar'a götürülmeyen belediyecilik hizmetlerini sıkı bir çalışmayla iki yıl içinde tamamlayacağını belirterek, “Bahanelerle, çözüm ortaya koymaktan uzak ve yerinde sayan bir anlayışla yönetilen Çankaya'da değişimi sağlamak için elimi taşın altına koydum" dedi. Gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanan Barış Aydın, muhtar, esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) buluşmasında, sorunları dinleyerek, çözüm odaklı projeleri hakkında bilgiler verdi. Bahçelievler Mahallesinde yaklaşık 20 muhtarla bir araya gelen Aydın, “Çankaya'da kronikleşmiş sorunların çözümü noktasında Çankaya ya da büyükşehir belediyesi ayrımı yapmadan hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Orası büyükşehirin, burası Çankaya Belediyesi'nin bahaneleri son bulacak. Çankaya sınırları içindeki her noktadan ben sorumlu olacağım” diye konuştu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyeleriyle de bir araya gelen Aydın, şehircilik ve belediye hizmetlerinde öngörülen köklü değişiklikler hakkında da bilgi verdi. Üyelerden destek sözü alan ve kendisinin de 12 yıldır STK'larda çeşitli görevler üstlendiğini hatırlatan Aydın projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“STK'larda yıllardan beri görev yaparken Çankaya'nın sorunlarını tek tek tespit ederek çözümlerine yönelik çalışmalar yürüttük. Çankaya'nın hangi sokağında ne sorun olduğunu, hangi noktanın hangi hizmetten mahrum kaldığını biliyoruz. Mevcut çalışmalarımızla da sıkıntıları mahalle mahalle, sokak sokak ayrıntılı bir biçimde belirledik. Göreve geldiğimizde sorunlardan arınmış bir Çankaya için gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız.” Barış Aydın gittiği her mahallede Çankayalı'nın kendisine olan ilgisi ve teveccühünün 31 Mart tarihinin Çankaya'da milat olacağını gösterdiğini ifade ederek, "Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Bu 45 günlük sürecin sonunda, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte Çankaya'da mutlu sona ulaşacağız” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz