maritbet girişmaritbet
Atlas Halı  bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi

Atlas Halı bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi

Atlas Halı, kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, yüzeyindeki organik kirlerin ışık altında parçalanıp yok olmasını sağlayan nano halılarını tüketiciyle buluşturan bayileri ile “Atlas Halı Aile Buluşması”nda bir araya geldi

Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halıları ile yüzde 350'lik rekor bir büyüme sağlayan Atlas Halı'nın ev sahipliğinde WOW İstanbul Otel'de düzenlen özel geceye Atlas Halı bayileri büyük ilgi gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'nun da katıldığı geceye Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Taner Nakıboğlu'nun yanı sıra Atlas Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı, Naksan Holding Genel Müdürü Murat Zar ile Naksan Holding Finans Koordinatörü Ufuk Çolpan da eşlik etti. 2013 Nisan ayı sonunda nano halılarının lansmanını yapan ve bu ürünü piyasaya sunalı henüz bir yıl dolmadan cirosunu önceki yıla oranla yüzde 350 artırarak büyüme rekoru kıran Atlas Halı, bayi sayısını da nano halıları ile 117'den 330'a çıkarmıştı. Gecede konuşan Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, “2011 yılı sonunda köklü bir marka ama yeni bir şirket olarak Naksan Holding bünyesine katılan Atlas Halı markası ile ilgili ön hazırlık çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, tam anlamıyla 2012 yılında çalışmalarımıza başladığımızı söyleyebilirim. 
Atlas Halı

47 yıllık geçmişe sahip bu markada yaptığımız yenilikler, iyileştirmeler ve Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımlar sonucu ulaştığımız nano halı buluşu ile dünya halı sektörüne de benzersiz bir armağan sunmuş olduk. 2013 yılında yüzde 350'lik büyüme sağladık. En büyük patlamayı ise hepsini birer değerli aile üyesi olarak gördüğümüz bayi sayımızda yaşadık. 2012 yılında 117 olan bayi sayımız 2013 yılında 330'a yükseldi. Bize inanarak ürünlerimize yer açan bayilerimize destekleri için teşekkür ediyor, nice ilklere birlik içinde ulaşacağımıza inanıyorum. 2014 yılında bayi sayımızı 500'ün üzerine, ciromuzu ise 35 milyon TL'ye çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Türk halı sektöründe ezber bozan markalardan birinin de Atlas Halı olduğunu söyleyen Bebitoğlu, “Bu inovatif ürünümüzü dünya halı sektörü ile tanıştırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2014 yılı ilk yarısı içinde yeni pazar görüşmelerimizi neticelendirip sizlere de gelişmeleri ileteceğiz. Vizyonumuz sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok köşesinde tüketicinin ‘ İyi ki Atlas Halı aldım' demesi ve Atlas halısız ev kalmaması…” dedi. Yeni sezonda “nano halı” reklam ve tanıtım faaliyetlerine hız vererek, mucize nano halılarını herkesin keşfetmesini sağlamayı; binlerce evde yer almayı planladıklarını belirten Dr. Meriç Bebitoğlu, reklam ve tanıtım çalışmalarını 2014 yılı içinde yoğunlaştırarak sürdürmeyi planladıklarını açıkladı.

Türkiye ekonomisinin en güçlü gruplarından biri olan Naksan Holding güvencesiyle Atlas Halı'yı Azerbaycan ve Kazakistan ile Ortadoğu ülkelerinde tüketiciyle buluşturdukları bilgisini veren Dr. Meriç Bebitoğlu, nano halıların önümüzdeki ay itibariyle başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde satışa çıkacağı müjdesini de verdi. Bir Türk markası olarak dünyaya bu buluşu sunmaktan onur ve mutluluk duyduklarını paylaşan Bebitoğlu, yurtdışı projeksiyonlarının Atlas nano halıları, yenilikçi ve akıllı bir ürün olarak, katma değerli biçimde pazarlamak olduğunu vurguladı. Bebitoğlu, dünyada halının 2300 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Türkiye'yi dünya halıcılığının kalbi olarak kabul etmek gerektiğini aktararak, “Dünya halı sektörünün liderlerinden biri olan Türkiye'nin yenilikçi oyuncularından biri olarak arenada yerimizi alıyoruz. Sağlıklı, çevreye duyarlı koleksiyonlarımızı yüksek kaliteyle üretmeye, ürün yelpazemizi genişletirken en iyiyi, üstelik erişilebilir fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Atlas Nano Halı, Naksan güvencesi ile dünyaya taşınacak!

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu da, 2011 yılı sonunda Naksan çatısı altındaki yerini alan Atlas Halı'nın büyümesinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirterek, “Atlas Halı'nın bu dünya buluşuyla, başarılarıyla gurur duyuyoruz. Hedefimiz, her konuda yanında olduğumuz Atlas Halı'nın Türkiye'de kazandığı güçlü ivmeyi daha da artırmak ve tabi ki ileriki aşamada da bu gururu Naksan Holding güvencesiyle bütün dünyaya taşımak” dedi.

Atlas Halı'nın her biri özgün ve ayrıcalıklı tasarımlardan oluşan son koleksiyonlarının da tanıtıldığı gece oldukça keyifli geçerken Atlas Halı yetkilileri ve bayiler, karşılıklı fikir – bilgi alışverişinde de bulundu. 

Nilüferden esinlendi!

Dünyada ilk ve tek olan nano halılar, tamamen Türk mühendislerce suyun üzerinde yaşamasına rağmen su iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek oluşturuldu. Nano halının üstün özellikleri, Bilkent Üniversitesi Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi'nin (UNAM) “Kolay Temizlenebilirlik, Işık Etkisi ile Kendi Kendine Temizlenme Testleri ve Raporu” ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın “Gıda Migrasyon Testi” ile de onaylandı. 1,2 milyon TL'lik uzun soluklu bir Ar-Ge çalışmasının ürünü olan nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.
Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.
Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.
Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor
Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Halı ve Atlas Halı'nın satış ihalesi iptal!
  • 25.12.2020 09:40

Royal Halı ve Atlas Halı'nın satış ihalesi iptal!

TMSF, Royal Halı ve Atlas Halı ihalesinde tekliflerin, muhammeden bedelin altınd ...

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı
  • 26.10.2020 11:40

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı

Muhammen bedeli 353 milyon lira olarak belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve ...

Royal Halı ve Atlas Halı, 353 milyon TL'den satılıyor!
  • 22.09.2020 11:59

Royal Halı ve Atlas Halı, 353 milyon TL'den satılıyor!

TMSF, Royal Halı, Atlas Halı ve Naksan Plastik'in iktisadi ve ticari bütünlüğünü ...

Atlas Halı, Yapı Fuarı’nda mimarlar ile buluşuyor
  • 03.05.2014 10:32

Atlas Halı, Yapı Fuarı’nda mimarlar ile buluşuyor

Atlas Halı, yapı malzemeleri ve teknoloji zirvesi olarak bilinen Yapı Fuarı’nda ...

Atlas Halı, çocuk serileriyle Hellobaby mağazalarında ışıldıyor
  • 31.03.2014 11:13

Atlas Halı, çocuk serileriyle Hellobaby mağazalarında ışıldıyor

Atlas Halı’nın bambu ipliğinden üretilen ve gece ışıldayan masalsı çocuk halılar ...

Atlas Halı  bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi
  • 20.03.2014 13:44

Atlas Halı bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi

Atlas Halı, kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, yüzeyindeki organi ...