maritbet girişmaritbet
Andanos Residence’ta 5 bin TL’ye rezidans hizmetli bir tatil keyfi

Andanos Residence’ta 5 bin TL’ye rezidans hizmetli bir tatil keyfi

Rayon A.Ş. Andanos Residence projesinde sunduğu devre tatil konseptiyle Bodrum’da ömür boyu tatilin kapısını açıyor

5 bin TL'den başlayan fiyatlarla üç dönem içerisinden belirlediğinşz tarihte rezidans hizmeti ve konforundan faydalanarak doyasıya bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Rayon A.Ş eşsiz tatil beldesi Bodrum'da hayata geçirdiği Andanos Residence projesiyle kullanıcılara devre tatil konsepti sunuyor. Ev yaşantısında ihtiyacınız olan her şeyin hazır olarak teslim edildiği dairelerde rezidans hizmetinden yararlanarak Bodrum'da konforlu bir tatilin keyfini sürebilirsiniz. Bodrum'un Bargilya bölgesinde 57 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Andanos Residence projesi kullanıcılarına 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla ömür boyu tatil fırsatı sunuyor. Konut projesi olarak planladıkları ancak tüketicilerden gelen talepler doğrultusunda devre tatil konseptini hayata geçirmeye karar verdiklerini söyleyen Rayon A.Ş Müdürü Bülent Pabucu projeye ilişkin şu bilgileri verdi:
“Andanos Residence projesinde maketten satışlara başlamıştık ancak aldığımız talepler bize bölgede devre tatil ihtiyacı olduğunu gösterdi.  Daire alanların konutları aynı kalacak şekilde projeyi devre tatil konseptinde geliştirme kararı aldık. Yazlık almak için bütçe ayıramayan ya da uzun dönem tatil yapamayan aileler daha ekonomik bir çözüm olarak devre tatili tercih ediyor. 2015 yılında tamamlanacak, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede üç dönem içerisinden belirlediğiniz tarih için 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre tatilinizi yapabilirsiniz. Rezidans hizmetlerinin sunulduğu evlerimizde tüm mutfak gereçlerinin olduğu konforlu bir mutfak, LCD televizyon, bulaşık makinası, iki kapılı buzdolabı, temizleme gereçleri, ütü, çamaşırlık, saç kurutma makinası ve klima bulunuyor. Tatilinizi keyifli bir şekilde geçirmeniz için ihtiyacınız olabilecek her şeyi projeye dahil ettik. Andanos Residence'da 10 dönüm araziye sahip bir koru, mini golf sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, açık hava aletli spor alanı, mini golf, çocuk parkı, anfi tribün ve dinlenme alanlarının yanı sıra, 300 m2 açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, çocuk aquaparkı, rafting parkuru, dalga havuzu, yağmur havuzu, macera duşu, sauna, buhar odası, masaj odası, kapalı spor salonu, kapalı Thalossa terapi havuzu, restaurant, havuz bar ve güneşlenme terası, vitamin bar, lobi, oyun salonu, bilardo masaları, snack bar, market, mescit ve sinema  gibi bir dolu ayrıcalıklı aktivite bulunuyor.
Ayrıca Andanos Residence üyesi olarak uluslararası değişim sistemi üyeliği ile bir çok ülkede değişim yaparak tatil imkanı sunuluyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Andanos Residence’ta 5 bin TL’ye rezidans hizmetli bir tatil keyfi
  • 03.12.2013 13:29

Andanos Residence’ta 5 bin TL’ye rezidans hizmetli bir tatil keyfi

Rayon A.Ş. Andanos Residence projesinde sunduğu devre tatil konseptiyle Bodrum’d ...

Bodrum Areon Andanos’ta 75 bin TL’ye! 15 bin TL peşinatla!
  • 17.02.2013 11:37

Bodrum Areon Andanos’ta 75 bin TL’ye! 15 bin TL peşinatla!

Muğla Bodrum’da hayata geçirilen Areon Andanos projesinde 15 bin TL peşinatla ev ...

Bodrum Andanos Residence’ta ters dubleks 175 bin lira!
  • 06.10.2012 16:35

Bodrum Andanos Residence’ta ters dubleks 175 bin lira!

Areon GYG tarafından Bodrum’un en dikkat çeken bölgesi Boğaziçi Köyü’nde hayata ...

Andanos Residence'ta 69 bin liraya stüdyo daire!
  • 04.09.2012 11:19

Andanos Residence'ta 69 bin liraya stüdyo daire!

Areon Yapı tarafından yapılan Andanos Residence projesinde satışlar devam ediyor ...