maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu, 60 bin dolarlık saatini eğitime bağışladı!

Ali Ağaoğlu, 60 bin dolarlık saatini eğitime bağışladı!

Ali Ağaoğlu, dün akşam katıldığı CNN Türk'teki Aykırı Sorular programında sunucu Enver Aysever'in isteği üzerine 60 bin dolarlık saatini eğitime bağışladı

 

Saatleri, otomobilleri ve sevgilileriyle gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, hayatında aksesuarlara çok önem veriyor. Ağaoğlu, saatlerine ve otomobillerine yüksek miktarda paralar vermekten çekinmiyor. 
 
Ağaoğlu, fiyatı bin dolarlardan başlayıp milyon dolarlara kadar çıkan sayısız saatinin olduğunu söyleyerek, "Erkeğin tek bir aksesuarı var, o da saat. Saat biriktirmeyi ve takmayı çok seviyorum. Her gittiği yerden saat alıyorum. Fiyatı ne olursa olsun beğendiğim saati alırım. Bir saat için 1 milyon dolara yakın para verdiğim oldu" dedi.
 
Ali Ağaoğlu'nun Maslak 1453 reklam filmindeki saati de günlerce konuşuldu. Reklam filminde masasının üzerindeki projeleri fırlatan, ata binip tur atan Ağaoğlu'nun bileğindeki saatler izleyicinin dikkatinden kaçmadı. 150 bin dolarlık altın kaplama Omega marka saat gündeme oturdu.
 
Ünlü işadamının bir servet değerinde saat koleksiyonu bulunuyor. Koleksiyonundaki en pahalı saat 1 milyon dolarlık Franck Muller imzası taşıyor. İsveçli tasarımcı Muller'in, Ağaoğlu'na özel olarak tasarladığı saatin camı safir kristalden yapıldı. Yapımı 1 yıl süren pırlantayla süslü saat, metrelerce derinlik ve yükseklikte de çalışabiliyor. 
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programında kolundaki 60 bin dolarlık saati eğitime bağışladı.
 
Program sunucu Enver Aysever, Ali Ağaoğlu'ndan kolundaki saati hatıra olarak istedi. Ağaoğlu, saati sevgilisinin hediye ettiğini ve veremeyeceğini belirtti. Daha sonra Ağaoğlu, saati sadece eğitime bağışlanması şartıyla verebileceğini söyledi. Saatini çıkarıp masaya koydu. Aysever, saati eğitime bağışlayacağını ve makbuzunu kendisine göndereceğini açıkladı.
 
Sinem ÖZTÜRK/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...