maritbet girişmaritbet
Airfel, güvenli bir konfor için kombileri kışa hazırlıyor

Airfel, güvenli bir konfor için kombileri kışa hazırlıyor

Airfel, kombi kullanıcılarına 30 Kasım’a kadar indirimli bakım hizmeti sunuyor

Kışı güvenli bir konfor içinde geçirmek isteyen kullanıcıları için harekete geçen Airfel, ‘Kombi Bakım Kampanyası' başlattı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip olan kullanıcılar, 30 Kasım tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile bu kampanyadan yararlanabilecek.

Daikin Isı Grubu'nun tüketici dostu markası Airfel, müşterileri ile birlikte kışa hazırlanıyor. “Güvenli kombi” sloganı ile güvenli konfor bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyen Airfel, güvenli hizmet anlayışının bir parçası olarak yeni bir indirimli bakım kampanyası başlattı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombiler için 1 Eylül tarihinde başlayan yeni kampanya ile kışı güvenli bir konfor içinde geçirmek isteyen kombi kullanıcılarına 30 Kasım tarihine kadar indirimli fiyatlarla bakım hizmetinden yararlanma olanağı sunuyor. 

Airfel kombi sahipleri, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek. Daikin Satış Sonrası Hizmetler Departmanı  bünyesinde yürütülen kampanya kapsamında, hermetik kombi bakımını 65 TL'ye, yoğuşmalı kombi bakımını 75 TL'ye yaptırmak mümkün olacak. Bakım sırasında tespit edilen arızalı yedek parça değişimlerinde ise yüzde 20 iskonto uygulanacak.

Bakım sayesinde cihaz ömrü uzuyor

Tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılan kombi bakımının önemine dikkat çeken Airfel yetkilileri, “Kombi üretiminde olduğu gibi kullanımında da güvenliğe her zaman önem veriyoruz. Bu nedenle indirimli bakım kampanyası ile kombi kullanıcıların güvenli bir şekilde kışa hazırlanmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz dedi. Bunun yanı sıra periyodik olarak yapılan bakımların cihaz ömrünü de uzattığını vurgulayan Airfel uzmanları, bakımlar sayesinde yakıt tüketiminin azaldığına ve enerji tasarruf sağlandığına da dikkat çekiyor.

Bayileri kanalıyla müşterilerini bilgilendiren Airfel, kampanya süresince çağrı merkezi kanalı ile de müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Bakımsız kombilerin ömrünün kısaldığı, verimsiz çalıştığı ve yüksek faturalara yol açtığı konusunda müşterilerini uyaran Airfel, bu kampanyayı müşterilerine indirimli hizmet sunarken bir bilinçlendirme hareketi olarak da görüyor.

30 Kasım tarihine kadar Airfel'in avantajlı bakım kampanyasından yararlanmak isteyen Airfel müşterileri, 444 999 0 destek merkezini arayarak, her türlü soru ve sorunlarına yanıt alabiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tema İstanbul, Daikin Airfel’i tercih etti!
  • 28.07.2015 15:10

Tema İstanbul, Daikin Airfel’i tercih etti!

Türkiye’nin en büyük karma projesi Tema İstanbul, ısıtma ihtiyaçlarının çözümünd ...

Airfel, güvenli bir konfor için kombileri kışa hazırlıyor
  • 01.09.2014 16:57

Airfel, güvenli bir konfor için kombileri kışa hazırlıyor

Airfel, kombi kullanıcılarına 30 Kasım’a kadar indirimli bakım hizmeti sunuyor ...

Teknik Yapı Daikin’i tercih etti
  • 11.12.2013 16:06

Teknik Yapı Daikin’i tercih etti

Teknik Yapı, Tuzla’da yapımına devam ettiği Evora İstanbul projesinde Daikin’in ...

Airfel, ısıtma anlayışını logosuna ve bayilerine taşıdı!
  • 19.03.2013 12:28

Airfel, ısıtma anlayışını logosuna ve bayilerine taşıdı!

İklimlendirme sektöründe dünya lideri olan Dakin'in çatısı altında büyümeye deva ...

Daikin Türkiye’nin Havasını Değiştirmeye Geldi
  • 13.10.2011 13:58

Daikin Türkiye’nin Havasını Değiştirmeye Geldi

Türkiye’de ısıtma, soğutma, havalandırma sektörünün öncü şirketlerinden Airfel A ...