maritbet girişmaritbet
Adnan Bali İstifa mı Etti Son Dakika!

Adnan Bali İstifa mı Etti Son Dakika!

Adnan Bali istifa mı etti haberi ve Adnan Bali nede istifa etti haberine dair son dakika gelişmeleri ve Türkiye İş Bankası'nın açıklaması yazımızda.

Adnan Bali istifa mı etti sorusuna son dakika açıklaması geldi. Türkiye İş Bankası, Genel Müdür Adnan Bali'nin istifa ettiğine dair iddialara yanıt verdi. Adnan Bali'nin istifa etmediğini, görevden ayrılmak istediğini ve uygun görülürse yönetim kurulunda görevine devam etmek istediği vurgulandı.

Türkiye İş Bankası'nın, Adnan Bali'yle ilgili son dakika açıklaması şöyle;

Genel Müdürümüz Sayın Adnan Bali, Bankamızın bu yıl Mart ayında yapılacak Genel Kurulu itibarıyla Genel Müdürlük görevinden ayrılma kararı aldığını, Genel Kurul tarihine kadar görevini sürdüreceğini ve Genel Kurul irade gösterirse Yönetim Kurulu'nda göreve devam etmeyi düşündüğünü beyan etmiştir. Sayın Adnan Bali, resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aran'ı kendisinden sonra Genel Müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıklamıştır.

Konuya ilişkin gelişmeler ortaya çıktığında kamuya gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Adnan Bali Kimdir?

1962 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelen Adnan Bali, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. 1986 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Bali bu görevini 8 yıl devam ettirdi. Banka genelinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Adnan Bali, 2006 yılında genel müdür yardımcısı olarak atandı. 2011 yılında ise Ersin Özince'nin yerine Türkiye İş Bankası Genel Müdürü görevine getirildi. Adnan Bali, 2011 yılından beri Türkiye İş Bankası Genel Müdürü görevini yürütüyordu.

Hakan Aran Kimdir?

1968 yılında Hayat'ın Antakya ilçesinde doğan Hakan Aran, 1990 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1990 yılında İş Bankası BT Sistem İşletimi Bölümü'nde Stajyer Yazılım Uzmanı olarak göreve başlayan ve dönem içinde farklı konumlarda görev alan Aran, 2008 yılından beri Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adnan Bali İstifa mı Etti Son Dakika!
  • 06.01.2021 12:01

Adnan Bali İstifa mı Etti Son Dakika!

Adnan Bali istifa mı etti haberi ve Adnan Bali nede istifa etti haberine dair so ...