maritbet girişmaritbet
Academiclife projesine ilgi her geçen gün artıyor

Academiclife projesine ilgi her geçen gün artıyor

Seydanlar İnşaat ve Körfez AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Vergili, inşaat sektörünü değerlendirdi ve projelerini anlattı

Vergili, inşaat sektörünün zor günler geçirmesine rağmen gerek doğru lokasyon seçimi gerekse kaliteli üretimle projelerine ilginin arttığını söyledi 

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat, gelişimini her geçen gün artırıyor, Sektör durgun olmasına rağmen İzmit Umultepe'de süren Academiclife Projesinden Vergili oldukça memnun. Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Vergili, bu ilgiyi projenin güney cepheye hakim ve muhteşem bir doğa içerisinde bulunmasına bağlıyor. 

Vergili, firma olarak kaliteden asla ödün vermediklerini ve tüm malzemelerde ultra lüks tercih yaptıklarını ve bu bağlamda ıslak zeminlerde litra. ahşap grubunda lake kapılar, Alman marka laminantlar. mutfak dolaplarında arsinal akrilik PVC'lerde woswagen ve winso ısıcam, dış cephe yalıtımında 5 cm baumint marka malzeme kullandıklarını belirtti. 

Projelerin inşasında her bir detaya kendisi oturacakmış gibi titizlikle eğildiğini ifade eden Vergili. 
"Projemiz çok katlı JP beton yığını olmasından ziyade Kocaeli'nin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini unutmadan. 3 kaili minimalist çizgiler taşıyarak şık ve butik bir anlayışla hazırlandı" ifadesini kullandı. 

MÜŞTERİ KİTLESİ AKADEMİSYENLER 

Projenin adından yola çıkarak müşteri kitlesini tamamen akademisyenlerden seçtiğini kaydeden Aynur Vergili. "Projemiz Kocaeli'de minimalist çizgiler taşıyan tek proje ve lokasyon olarak eşsiz bir noktadadır. Müşteri kitlemiz de çoğunluk olarak akademisyenden oluşmakladır. Bu durumda farklılıklarını ortaya koymaktadır. Başarılı bir şekilde inşa edilen projemizin S ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak satışının bitirilmesi bu farkı teyit etmektedir. 

Bu ay inşaatına başlayacağımız ve içerisinde 2+1 ara kal. 3+1 ara kal. 3+1 dublex dairelerden oluşacak 2. Etap dairelerimizle ilgili satışlarımız devam sürüyor. 1. Etabımızda satış yoğunluğundan alım yapamayan müşterilerimizle yeni etabımızın yüzde 20 oranında satışını gerçekleştirmiş bulunmaklayız" bilgisini verdi.

Posta

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor
  • 30.08.2014 15:47

Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor

Seydanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Academic Life'ın ilk etap daireleri ...

Academiclife projesine ilgi her geçen gün artıyor
  • 07.06.2014 14:28

Academiclife projesine ilgi her geçen gün artıyor

Seydanlar İnşaat ve Körfez AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Vergili, inşaat ...

Kocaeli Academiclife Evleri 2. Etap yapımına başlandı
  • 20.04.2014 11:43

Kocaeli Academiclife Evleri 2. Etap yapımına başlandı

1. etap satışlarının sona erdiği projede 2. etap yapımına başlandı. 2+1 ve 3+1 d ...