maritbet girişmaritbet
3. Köprü ile zengin olan konut projeleri!

3. Köprü ile zengin olan konut projeleri!

Asya ve Avrupa'yı üçüncü kez birleştiren ve bugün açılışı gerçekleştirilecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü birçok bölgeyi ihya edecek.

İstanbul'un 3. köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, bugün açılıyor. 1,408 metre açıklığa ve toplamda 2 bin 164 metrelik uzunluğa sahip olan 3. köprü, birçok açıdan mühendislik harikası olarak tanımlanıyor. 

Bir demiryolunun da hizmet vereceği Yavuz Sultan Selim Köprüsü, raylı geçiş sisteminin aynı tabliyede olması nedeniyle de dünyada ilk. 3 milyar dolar yatırım değeriyle inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve otoyolu geçtiği güzergah ile bulunduğu konuma yüksek değer katacak. 

Arsa fiyatlarının fırladığı bölgelerin yanı sıra daire fiyatlarının katlandığı konut projeleri revaçta. Biz de sizler için Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne en yakın konut projelerini derledik.

Göktürk&Uskumruköy&Sarıyer

Pine Homes

Sur İnşaat'ın Göktürk'teki Pine Homes projesi Ocak 2017'de teslim edilecek. Minimum kira getirisinin 2 bin 250 lira seviyelerinde olması beklenen Pine Homes projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri yer alıyor. 68 konutluk butik bir proje olan Pine Homes Göktürk, 3. Köprü'yle birlikte değerine değer katacak.

Larus Loft

Vizyon İstanbul İnşaat imzalı Larus Loft, 3. Köprü'nün zengin edeceği projeler arasında yer alıyor. Köprü yoluna çok yakın bir bölgede hayat bulan projede 116 birim yer almakta. 2016 yılı sonlarına doğru teslimleri gerçekleştirilecek olan proje Hakan Kıran Mimarlık tarafından tasarlandı.

Gaia Premium Houses

Teslimleri hemen gerçekleştirilen projede minimum kiralar 2 bin 500 liradan başlıyor. Satışların tamamlandığı Gaia Premium Houses Konutları'nda ikinci el konutlar, 3. Köprü'nün açılmasıyla birlikte değerine değer katacak. 11 bin metrekare alan kurulan Gaia'da ev sahipleri, köprüyle birlikte elde ettikleri prim oranını katlayacak.

Larus Palas

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği Larus Palas, 3. Köprü'nün hizmete alınmasıyla birlikte değerine değer katacak. 5 bin 300 metrekare alana kurulan ve 90 birimden meydana gelen Larus Palas'ta ev satışları tamamlandı. Projede ilk konut alanlar, yeni köprüyle birlikte daha fazla değer elde edecek.

Modernista

Göktürk'ün hemen teslim edilen bir diğer projesi ise Modernista. Akro Yapı imzalı proje 7 bin metrekare alana kuruldu ve 32 bağımsız birim şeklinde tasarlandı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hizmete açılmasıyla birlikte projedeki dairelerin değeri katlanacak.

Arcadium Life 3

Göktürk'te yapımı devam eden ve Ocak ayının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Arcadium Life projesinde yüzde 93'e yakın satış seviyesi sağlandı. 9 bin metrekare alana kurulan ve 81 daireden meydana gelen Arcadium Life projesi, 3. Köprü'yle birlikte büyük değer sağlayacak.

Göktürk Yalın Evler

Zilal İnşaat ile Keleşoğlu ortaklığında inşa edilen ve daire teslimleri hemen gerçekleştirilen Göktürk Yalın Evler'de satışlar tamamlandı. Yavuz Sultan Selim Köprü'nün girişinin ana girişine çok yakın bir mesafede hayata geçirilen projede ikinci el daireler önemli prim sağlayacak. 

Aya Göktürk

Hemen teslim durumunda olan Aya Göktürk'te ilk elden satışlar tamamlandı. Daire sahiplerinin önemli kazançlar sağladığı proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte değerine değer katacak. Göktürk'ün ikinci elde prim vaat eden projeleri arasında Aya Göktürk'te bulunuyor.

Renaissance Palace

Toplamda 26 adet 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Yavuz sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte değerlenecek olan projede konut sahipleri, şimdiden önemli oranda prim sağladı. Projede şu anda kira rakamları 4 bin 500 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Sarıyer Panaroma Life

20 bin metrekare alanda 304 konut şeklinde inşa edilen projede satışlar tamamlandı. Hayata geçirildiği tarihten itibaren yüzde 80 oranında prim yapan Sarıyer Panaroma Life, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasıyla daha da değer kazanacak. Özellikle projenin lansman döneminde konut sahibi olanlar, büyük bir kazanç elde etmiş olacak.

Maritza Loft

2016'nın son çeyreğinde teslimleri gerçekleştirilecek olan Maritza Loft, Meriç İnşaat tarafından inşa edildi. 25 milyon dolara mal olan proje 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor ve içerisinde 250 konut bulunuyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Maritza Loft, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 2 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Bugün hizmete açılacak köprüyle birlikte büyük değer kazanacak.

Zekeriyaköy

O2 55 İstanbul – BCC Invest 

BCC Invest tarafından Sarıyer Zekariyaköy'de inşa edilen o2 55 İstanbul, 55 konuttan meydana geliyor. Daire ve villalardan meydana gelen proje 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. 15 bin 548 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen o2 55'te daire büyüklükleri 193 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim proje konumu ile yüksek prim vadediyor. 

Ayşe&Sultan Konakları 

Zekeriyaköy'ün en değerli arsalarından birinde bulunan Ayşe&Sultan Konakları, Sözdem İnşaat tarafından inşa ediliyor. 10 villadan oluşan projede sadece 5+1 ve 6+1 daireler yer alıyor. Ulaşım açısından oldukça avantajlı olan Ayşe&Sultan Konakları, FSM Köprüsü'ne 18 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 27 dakika mesafede bulunuyor. 

Gülnar Koru Evleri

Deneyim İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de bir koru kıyısında hayata geçirilen Gülnar Koru Evleri, 4 müstakil ve 14 ikiz villa olarak tasarlandı. 4+1, 5+1 ve 6+2 dairelerden oluşan proje geniş ve ferah dairelerden meydana geliyor. 3 tarafı koru ile çevrili olan proje geniş daireleriyle dikkat çekiyor. 

Sharman Zekeriyaköy

TES Gayrimenkul tarafından daire ve villa olarak hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy, iki etap olarak inşa edildi. Toplam 42 bağımsız bölümden oluşan proje 3+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Hemen teslim fırsatı sunan proje 13 bin metrekarelik arazi alanına sahip bulunuyor. 

ParkONE

Mitaş Gayrimenkul'ün hemen teslim projesi ParkONE'da sadece 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 15 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen proje 41 bağımsız bölümden oluşuyor. Doğa içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunan proje, hem denize hem ormana yakınlığıyla beğeni topluyor. Ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer alan ParkONE'de daireler hemen teslim ediliyor. 

Gravür Zekeriyaköy Villaları

Gravür İnşaat'ın Zekeriyaköy'de inşa ettiği hemen teslim proje Gravür Zekeriyaköy Villaları'nda sadece 5+1 dairelere yer verildi. 2 blokta 4 villadan meydana gelen proje, Maslak - Sarıyer Tüneli ve 26 Ağustos günü açılacak olan 3. Köprü ile yatırım değerine değer katıyor. Hemen teslim projede daire büyüklükleri ise 216 metrekare ile dikkat çekiyor. 

Ormanada 

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ormanada projesi hemen teslim avantajı sunuyor. A ve A+ hedef kitlesi olan projeden ev alanlar arasında ünlü isimler de yer alıyor. 220 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Ormanada, şehrin içinde orman havası aldırıyor. 2+1'den 4+1' kadar daire seçenekleri bulunan proje ulaşım açısından elverişli bir konumda yer inşa ediliyor. 

Köy

Siyahkalem Mühendislik tarafından inşa edilen Köy projesi daire ve villa seçeneklerinden oluşuyor. Ulaşım avantajı ile yüksek prim değeri bulunan proje, Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve bugün açılacak olan 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede yer alıyor. 1.167 konutun yer aldığı proje 1+1'den 6+1'e kadar değişen farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede teslimler Ocak 2017'de başlıyor. 

Terrace Vadi

Zekeriyaköy'de inşa edilen Terrace Vadi, İnanlar İnşaat tarafından 25 bin metrekare arsa alanına kuruldu. 70 dairelik bir proje olan Terrace Vadi'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Konutlar hemen teslim ediliyor. Butik konseptiyle dikkat çeken proje, 3. köprü ile daha da değerlenecek. 

Terrace Plus

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Terrace Plus, 52 villadan meydana geliyor. Yakın zamanda yaşamın başlayacağı Terrace Plus'ta 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje, 13 bin metrekare arsa üzerine kuruluyor. Terrace Plus'ta yeni nesil villa yaşamı dikkat çekiyor. 

Terrace Doğa

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği bir diğer 'Terrace' markalı projesi ise Terrace Doğa. Villa konseptiyle inşa edilen Terrace Doğa'da konutlar hemen teslim. 72 villanın yer aldığı proje, 3. köprü ile değer kazanacak. Villaların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Terrace Hayat

Zekeriyaköy-Kilyos Caddesi üzerinde inşa edilen Terrace Hayat, 90 konutluk bir proje. 12 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan projede, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri mevcut. İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Hayat projesinde yaşam başladı.

Zeytindalı Konakları

INNSA Tower imzasıyla Zekeriyaköy - Kilyos Caddesi üzerinde inşa edilen Zeytindalı Konakları, 20 villadan oluşuyor. 4 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan projede, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Villaların hemen teslim edildiği Zeytindalı Konakları, 5 bloktan meydana geliyor. 

Feronia Evleri

Libra Gayrimenkul projesi olan Feronia Evleri, 8 blokta 27 konuttan meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Feronia Evleri, 6 bin metrekare arsa alanına sahip. Sitede yaşam başlamış durumda. Konutların alanları 150 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 

Kent Optimum 

Zekeriyaköy- Kilyos Yolu'nda konumlandırılan Kent Optimum, 76 daire ve villadan oluşuyor. Kent Grup imzasını taşıyan proje, 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Kent Optimum'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri mevcut. 14 adet tek katlı villalar, 8 adet sıra ev ve 56 adet normal dairenin bulunduğu sitede yaşam başlamış durumda.

Beykoz
AcarBlu

Beykoz'da ünlülerin tercihi olan Acarkent sitesinin rezidansları olarak lanse edilen AcarBlu, 2 blokta 240 daireden meydana geliyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu AcarBlu'da şarkıcı Hande Yener'in de bir daire satın aldığı biliniyor. 20 bin metrekare arsa üzerine kurulan proje, Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçiriliyor. Konutların yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 

Beykonak Evleri

EA İnşaat tarafından Beykoz-Otağtepe Yolu'nda hayata geçirilen Beykonak Evleri'nde teslimler yıl sonunda yapılacak. 54 konuttan meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri mevcut. 14 bin metrekare arsa üzerine kurulan Beykonak Evleri, 6 bloktan oluşuyor.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 6 yaşında!
  • 26.08.2022 16:49

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 6 yaşında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, mega projelerden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ...

İstanbul’un köprüleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için aydınlatıldı
  • 02.07.2022 11:17

İstanbul’un köprüleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için aydınlatıldı

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri, Denizcilik ve K ...

İstanbul’un köprüleri skolyoz hastalığına dikkati çekti
  • 18.06.2022 09:41

İstanbul’un köprüleri skolyoz hastalığına dikkati çekti

İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri, skolyoz hastalı ...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Münih Teknik Üniversitesi öğrencilerini ağırladı
  • 18.05.2022 11:23

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Münih Teknik Üniversitesi öğrencilerini ağırladı

Münih Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri Yavuz Sultan Selim Köp ...

FSM ve YSS köprüleri "Polis Haftası" için kırmızı ve maviyle ışıklandırıldı
  • 05.04.2022 10:34

FSM ve YSS köprüleri "Polis Haftası" için kırmızı ve maviyle ışıklandırıldı

İstanbul'un simge noktalarından Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Yavuz Sultan Selim ...