maritbet girişmaritbet
Toshiba'dan her evin tasarımına uygun klima: Haori

Toshiba'dan her evin tasarımına uygun klima: Haori

Toshiba'nın bireysel kullanım amaçlı, her zevke hitap eden ve sayısız tasarım olanağı sunan kliması Haori, Türkiye’de.

İklimlendirme sistemlerinde yüksek verim ve performans sağlayan ürünleriyle küresel lider olan Toshiba, klima estetiğini yeniden yorumlayarak Haori ürününü piyasaya sundu. Geleneksel klima konseptlerinin ötesine geçen, dünyaca ünlü tasarım ödülü iF Design Award sahibi Haori; her evin dekorasyonuna uygun, bulunduğu alanın bir parçası haline gelebilen tasarımıyla dikkat çekiyor.

Tüm tarzlara uyum sağlayan “özelleştirilmiş” tasarım 

Modern, eğlenceli, rahat, lüks, şık veya retro oda tarzlarına uyumlu tasarım opsiyonları sunan Haori, kumaş desen kiti ile kullanıcıya “özelleştirme” alanı oluşturuyor. Haori sahipleri; verilen kumaş desen kitini kullanarak, seçtikleri tasarımları bir stiliste diktirebilme veya kendi tasarımlarını yapabilme imkanına sahip olabiliyorlar. Böylece Haori, ev mobilyaları ile uyumlu bir parça haline gelebiliyor.

Haori, Bağdat Caddesi'nde 

Yenilikçi yaklaşımını tasarım alanında kanıtlamış olan Haori, dijital raket projesi ile Bağdat Caddesi'nde kullanıcılarına alışılmadık bir etkileşim deneyimi sunuyor. 11-18 Ağustos tarihleri arasında Bağdat Caddesi'nde bulunan dijital rakette yer alacak Haori, ziyaretçilerine geliştirilen mobil uygulama ile 10 farklı renk seçeneği arasından diledikleri rengi seçerek ürünün bir örneğini karşılarındaki ekranda inceleme fırsatını sunuyor.

Çevreye saygılı üst düzey verim

Toshiba´nın üstün mühendislik konusundaki küresel itibarına uygun olarak üretilen Haori, hem ısıtma hem soğutma performansı olarak sınıfının en iyisi olarak A+++ verimliliği, neredeyse tamamen sessiz çalışma ve piyasa lideri hava kalitesi sunuyor. Haori, enerji performansı ile verimliliği artırırken yenilikçi döner kompresörü ve inverter teknolojisi, sürekli değişebilen ısıtma ve soğutma kapasitesi ile çevreye saygılı bir ürün olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Sessiz çalışma özelliği ile de dikkat çeken Haori, iç üniteden gelen gürültüyü kullanıcıların en zor duyabildiği seviyeye kadar düşürerek özellikle uyku sırasındaki bölünmelere engel oluyor.

Virüs ve bakterilere karşı geliştirilmiş özel hava kalitesi

Haori, 2,5 mikrometreden daha büyük çapa sahip ince partikül maddeleri %94 oranına kadar yakalayan PM2.5 Ultra-Saf Filtresi ile pandemi ile beraber artan virüs endişelerine karşı özel kalkan oluşturuyor, solunum rahatsızlıkları yaşayan kullanıcılara ile sağlıklı bir hava ortamı sağlıyor.

Kolay temizlenen drenaj tavası ve kendini temizleyen Sihirli Bataryası sayesinde uzun vadede yüksek hava kalitesini koruyan Haori, ayrıca Toshiba'nın yenilikçi HADA Care özelliği ile oda içindeki hava dağılımını iyileştiren ve cilt nem seviyelerini koruyan gelişmiş soğutma teknolojisi içeriyor.

Google Home ve Amazon Alexa ile uyumlu

Üstün kalitesi ile dikkat çeken Haori klima, aynı zamanda yüksek performanslı Wi-Fi teknolojisiyle Google Home asistanı ve Amazon Alexa akıllı komut sistemi ile uyumlu çalışabiliyor. Kullanıcılar, enerji izleme, tam ses kontrolünün yer aldığı Toshiba Home AC Control uygulaması aracılığıyla Haori'yi rahatlıkla kontrol edebiliyor.

Haori iç ünite kasası, optimize edilmiş, kutudan çıktığı gibi kolay kurulumu sayesinde herhangi bir duvara hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. İç üniteleri ise mevcut Toshiba bireysel ve multi dış üniteleri ile bağlanabiliyor.

Haori'nin sınıfının lideri olan estetiği ve iklimlendirme performansı hakkında daha fazla bilgi için toshiba-klima.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toshiba'dan her evin tasarımına uygun klima: Haori
  • 15.08.2021 08:15

Toshiba'dan her evin tasarımına uygun klima: Haori

Toshiba'nın bireysel kullanım amaçlı, her zevke hitap eden ve sayısız tasarım ol ...

Toshiba Klima'nın sosyal medya hesapları yayında
  • 21.01.2021 17:25

Toshiba Klima'nın sosyal medya hesapları yayında

Alarko Carrier'ın partneri Toshiba Klima’nın yeni sosyal medya hesapları yayında ...

Toshiba, Prestijli projelerin iklimlendirme tercihi oldu!
  • 16.05.2017 12:12

Toshiba, Prestijli projelerin iklimlendirme tercihi oldu!

Pırlanta Göztepe Konutları ve Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi C-D Blok m ...

Toshiba marka televizyonların üretimini Vestel yapacak!
  • 05.09.2016 16:41

Toshiba marka televizyonların üretimini Vestel yapacak!

Vestel ve Toshiba, Avrupa Pazarı için marka lisans anlaşması imzaladı. ...

Toshiba iş amaçlı ekran kullanımı pazarına ISE 2014 Fuarı’nda giriş yaptı
  • 04.02.2014 13:30

Toshiba iş amaçlı ekran kullanımı pazarına ISE 2014 Fuarı’nda giriş yaptı

Toshiba Europe GmbH, Bugün Amsterdam’da açılan ISE( Integrated Systems Europe) ...

Toshiba, Louvre Müzesi'ndeki Mona Lisa'yı aydınlatıyor!
  • 22.07.2013 16:05

Toshiba, Louvre Müzesi'ndeki Mona Lisa'yı aydınlatıyor!

Louvre Müzesi'ndeki Mona Lisa Tablosu ve Kırmızı Oda aydınlatmalarının yenilenme ...