maritbet girişmaritbet
Sika, beyaz eşya endüstrisi üretiminde verimliliği artırıyor

Sika, beyaz eşya endüstrisi üretiminde verimliliği artırıyor

Sika’nın beyaz eşya sektörü için geliştirdiği yapıştırıcılar, dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü ihtiyacını karşılıyor.

Yapı kimyasalları ve endüstriyel yapıştırıcılar sektöründe dünya lideri Sika'nın beyaz eşya sektörü için geliştirdiği yapıştırıcılar, sektörün dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü ihtiyacını karşılıyor. Sika'nın doğayla uyumlu, düşük emisyonlu yapıştırıcıları, beyaz eşya sektöründe çizgilerin belirlenmesine ve yenilikçi tasarımlarının doğmasına imkan tanıyor.   

Yapıştırma, sızdırmazlık, sönümleme, takviye ve koruyucu sistem çözümlerinin uzmanı Sika, sektörlere özel ürünler geliştirerek, üretimde itici güç olmaya devam ediyor. Sika'nın beyaz eşya sektörü için geliştirdiği, buzdolaplarından fırınlara, çamaşır ve bulaşık makinelerine kadar tüm ürünlerde kullanılabilen yapıştırıcı mastikleri, yüzde 50'ye varan maliyet avantajının yanı sıra yüzde 25 ses yalıtımı tasarrufu sağlıyor. 

Hızlı kürlenme, farklı yüzeylerde üstün yapışma ve yüksek ısı direnciyle Sikasil AS ve SikaMelt-285 üretimde verimliliği ve kaliteyi de artırarak, süreçleri de iyileştiriyor. Yapıştırıcılar sunduğu dayanıklılık, kullanım ömrü ve diğer üstün performanslarıyla hem sektörün hem de kullanıcıların tüm ihtiyacını karşılıyor. 

Sektörde uzun bir kullanım ömrü geliştiriyor

Tasarımda sınırları ortadan kaldıran Sika ürünleri, dayanımı artırırken aynı anda cihazları daha sessiz, daha hafif, daha akıllı ve enerji açısından daha verimli hale getiriyor. Hızlı kürlenme, farklı sıcak aralıklarında üstün yapışma ve uzun süreli dayanıklılık sunan mastikler, punto ve kaynağın yol açtığı korozyon riskini ortadan kaldırarak, sektörde daha uzun bir kullanım ömrü geliştiriyor. Sika'nın beyaz eşya endüstrisine Sikaflex, SikaForce, SikaPower, Sikasil, SikaMelt, SikaFast, SikaDamp, SikaLastomer ve Sikagard ailesi altında hizmet verdiği çok sayıda ürünü bulunuyor. Manuel uygulamalar için yavaş ve hızlı kürlenen çözümler sunan Sika'nın ürünleri otomasyonla üretime de imkan tanıyor.

Kimyasallara ve ısıya dayanıklılığıyla dikkat çekiyor

Hızlı kürlenme, zorlu ortam koşullarında üstün yapışma ve mekanik performans için geliştirilen Sikasil AS ailesi; birçok yüzeyde mükemmel bir tutunma sunuyor. Hızlı ve çok hızlı kürlenen, yapısal iki bileşenli endüstriyel silikon yapıştırıcı ve sızdırmazlık mastiği Sikasil AS, endüstriyel otomasyon proseslerinde de kullanılıyor ve aşındırıcı etkisi bulunmuyor. Geniş bir sıcaklık aralığında performansını koruyan Silikasil AS ailesi, uzun süreli dayanıklılık, düşük uçuculuk performanslarının yanı sıra kimyasallara ve ısıya dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Yüksek performanslı hızlı kürlenme özelliğine sahip çift bileşenli silikon AS-785 ve yüksek performanslı tek bileşenli silikon AS-70 olmak üzere iki seçenek sunan Silikasil AS ailesi üreticilere, buzdolaplarından fırınlara, küçük ev aletlerinden çamaşır makinelerine kadar geniş bir kullanım imkanı tanıyor.  


Uygun maliyetli bir çözüm sunuyor

Çok amaçlı, termoplastik kauçuk bazlı, basınca duyarlı (PSA) hotmelt yapıştırıcı SikaMelt-285, birçok yüzeyde üstün yapışma performansı gösteriyor. Yüksek kohezyon ve yüksek ısı direnci sunan SikaMelt-285, sıcak eritmeli yapıştırıcının (hotmelt) doğrudan bileşenlere uygulanması sayesinde daha uygun maliyet avantajı sağlıyor. Döngü süresinin ve malzemenin azalmasıyla maliyet tasarrufunu artıran yapıştırıcı, manuel kullanıma ve otomasyona uyum sağlıyor. İstenilen geometride şerit uygulamasına imkan tanıyor, buzdolabından fırın panellerine kadar geniş bir alanda üreticilere çözüm imkanı sunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sika, beyaz eşya endüstrisi üretiminde verimliliği artırıyor
  • 03.02.2021 16:50

Sika, beyaz eşya endüstrisi üretiminde verimliliği artırıyor

Sika’nın beyaz eşya sektörü için geliştirdiği yapıştırıcılar, dayanıklılık ve uz ...