maritbet girişmaritbet
Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!

Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!

Samsung’un bağlı cihazlardan oluşan güçlü ekosisteminin sergilendiği bir sanal deneyim sunan “Life Unstoppable: Sürprizler Evi”, bu yıl yeni bir eğlence ve hikâye anlatımı ile geliyor. 

Samsung Electronics, bu yıl sanal deneyimi bir adım öteye taşıyarak “2021 Life Unstoppable” turları kapsamında katılımcılara ikonik “Sürprizler Evi”ni gezdiren renkli ve eğlenceli bir mini filme imza atıyor. “Life Unstoppable: Sürprizler Evi”, Samsung’un teknolojilerini daha önce görülmemiş biçimlerde sergilediği, türünün ilk örneği bir mini film olarak dikkat çekiyor.

Son 18 aydır evlerimiz birer okula, ofise, spor salonuna ve eğlence alanına dönüşerek bizim için son derece önemli hale geldi. İnsanlar dört duvar arasında çok fazla zaman harcadığı için artık yeni şeyler de yapmak istiyor. Bu yılki “Life Unstoppable” deneyimi, tüketicilerin bir kez daha ilgi çekici unsurlar ve keyif dolu bir yaşam tarzında gezinti yapabilmelerini sağlayan ürünlerle, ev deneyimlerini yenilemek isteyenler için ilham kaynağı olmayı amaçlıyor. 

“Life Unstoppable: Sürprizler Evi”, yaşadıkları evde dolaşan farklı karakterleri takip ederek Samsung'un birbirine bağlı cihazlardan oluşan ekosistemini gözler önüne seriyor. Sunulan deneyimlerde, Sürprizler Evi’nde gezilen altı farklı odada her biri birbiriyle bağlantılı Samsung ürünlerinden oluşan ürün koleksiyonu sergileniyor. Dönen ve katlanan mobil ekranlardan nefes kesen sürükleyici televizyonlara, günlük rutin işlere bile yeni bir eğlence getiren ev aletlerine kadar geniş bir yelpazedeki Samsung ürünlerinin keyif ve ilham verici yeniliklerinin, etkileşimli kısa hikâyeler ile keşfedilmesi sağlanıyor. Samsung ürün ve hizmetleri; marka sözcüleri ve Sporsever Baba, Rock Yıldızı Anne, Sihirbaz Archie, Yıldız Şef Evie ve eski Lucha-Libre güreşçisi Gran gibi ilgi çekici Unstoppables karakterleri aracılığıyla sürükleyici ve renkli "Sürprizler Evinde" sergileniyor. Bu deneyim boyunca katılımcılar, aşağıdaki hikâyeler ile Samsung'un 2021 ürün serisinin tüm yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor:

Uzay Yarışı: Şef adayı Evie'nin vereceği akşam yemeği ziyafeti için dolapta yer kalmadığında, neredeyse sihirli modülerliğe sahip Bespoke buzdolabı sayesinde, kardeşi adeta bir sihirbazlık numarasıyla anında yeni bir modül oluşturuyor. Sihirbaz Archie sihirli değneğini sallayarak çamaşırların temizliğini Samsung U-PJT çamaşır makinesinin yapay zekâsına bırakıyor. Makine kıyafeti ve kumaşı tanıyıp ona uygun bir yıkama programı ayarlıyor. Archie yıkama sonrası yapay zekâ teknolojisine sahip Samsung kurutma makinesi ile hiçbir program ayarlamaya ihtiyaç olmadan çamaşırlarını kolaylıkla kurutuyor. 

Aksiyona Hazır Olun: Samsung'un Lifestyle projektörü The Premiere ve Q800 Soundbar sayesinde aile, meşhur “Durdurulamayanlar” film gecelerinden birinde kahkaha, gözyaşı ve diğer tüm duygularla gerçek anlamda sürükleyici bir eğlence ile aksiyona hazırlanıyor.

Komutan Baba: Ailenin babası, Samsung Odyssey Neo G9 Oyun Monitörü’nün savaş stratejilerini uygulamasını sağlayan dinamik kavisli ekranıyla ekibini zafere taşıyor, rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Müzikle Kaybolmak: Evin annesi, gerçeğe en yakın görüntü sunan Neo QLED TV ve Q950 Soundbar sayesinde en sevdiği müzik eşliğinde sınırsızca eğleniyor. The Frame benzersiz kişiselleştirilmiş çerçevesiyle "Sürprizler Evindeki" dans partisine renk katıyor. Kendi başına eğlenmek istemeyen anne, Galaxy Z Flip3 cihazıyla Google Duo’ya bağlanarak yakın arkadaşlarını da bu eğlenceye davet ediyor.

Bu yılki “Life Unstoppable” Serisi, çeşitli Hollywood tekniklerini ve dijital teknikleri harmanlayan etkileşimli bir dijital deneyim üzerinden katılımcıların hikâyenin içine girmesini sağlıyor. Yeni eklenen etkileşimli katmanlar sayesinde kullanıcılar gerçek zamanlı olarak filmin içine girebiliyor ve teknolojinin yenilikçi kullanımıyla desteklenen benzersiz ve çarpıcı bir deneyim yaşıyor.

Durdurulamayanların gizli yeteneklerini ve Samsung'un en yeni ürün ekosistemini keşfetmek için https://www.samsung.com/uk/explore/experiences/life-unstoppable-2021/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!
  • 26.10.2021 16:11

Samsung’un sanal deneyim evi “Life Unstoppable” kapılarını açıyor!

Samsung’un bağlı cihazlardan oluşan güçlü ekosisteminin sergilendiği bir sanal d ...

Samsung, The Frame ile Louvre başyapıtlarını evlere getiriyor
  • 02.10.2021 17:06

Samsung, The Frame ile Louvre başyapıtlarını evlere getiriyor

Samsung Electronics’in ikonik ekrana sahip lifestyle televizyonu The Frame, düny ...

Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı
  • 30.09.2021 09:16

Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı

Samsung Electronics’in tüketicilerin yaşam tarzını iyileştiren ürünlerinde kulla ...

Samsung’tan ankastre setlerde yüzde 21 indirim!
  • 11.02.2021 12:14

Samsung’tan ankastre setlerde yüzde 21 indirim!

Samsung Electronics, yeni ankastre set ve ürün almak isteyenler için şubat ayı b ...

Samsung’dan televizyonun rolünü değiştirecek yeni modeller!
  • 02.02.2021 11:56

Samsung’dan televizyonun rolünü değiştirecek yeni modeller!

Samsung; Neo QLED, MICRO LED ve Lifestyle TV’leri ile televizyonun evlerdeki rol ...

Samsung'ta indirim yağmuru başladı!
  • 09.11.2020 11:22

Samsung'ta indirim yağmuru başladı!

Samsung Electronics kasım ayında dört ayrı kampanya ile seçili ürünlerinde indir ...