maritbet girişmaritbet
Samsung The Freestyle ile ‘hepsi bir arada’ eğlence deneyimi!

Samsung The Freestyle ile ‘hepsi bir arada’ eğlence deneyimi!

Samsung’un bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı-CES 2022’de tanıttığı, çok yönlü, yeni taşınabilir ekranı The Freestyle, kullanım alanlarının çeşitliliğiyle kullanıcılardan yoğun övgü topluyor. 

The Freestyle, her zaman ve her yerde, kullanıcıların yaşam tarzına, tercihlerine ve kişisel stiline uygun olarak kullanılabilen, türünün ilk örneği bir teknolojiye sahip. Bu yoğun ilgiden yola çıkan Samsung, gerçek anlamda sürükleyici bir eğlence deneyimi sunan, geleneksel projeksiyon cihazlarının ötesine geçen The Freestyle hakkında bir rehber hazırladı.


1-Ne kadar geniş o kadar iyi: Tüm ev tiplerine uygun ayarlanabilir ekran 

Söz konusu televizyonunuzun ekranıysa daha geniş ekran her zaman daha iyidir. Peki ya eviniz küçükse? Sadece 830 gram ağırlığındaki The Freestyle, artık büyük ekranda içerik izleme deneyimini her zamankinden daha kolay hale getiriyor, hatta yeriniz dar olsa bile. Artık dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde (100 inç’e kadar) geniş bir ekranda içerik izlemenin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. ‘Ölçekle ve Taşı’ özelliğini kullanarak yansıma ekranı boyutunu %50’ye kadar oranlayarak, projeksiyon cihazını oynatmanıza gerek kalmadan ekranı hareket ettirmenize fırsat sunuyor.

Spor severler için geniş ekran olmazsa olmaz bir ihtiyaç. The Freestyle sayesinde maçın heyecanını orada olmasanız da yaşayabilirsiniz. The Freestyle’ın dev ekranında, üst düzey ses özellikleriyle maç heyecanını sanki tribündeymiş gibi arkadaşlarınızla birlikte yaşayabilirsiniz. İster spor, ister konser, ister doğa belgeseli, izlediğiniz şey ne olursa olsun izleme deneyimini bir üst seviyeye taşınıyor.  

Çoğu zaman, aile evini, sevdiklerimizi özleyebiliyoruz. Android ve iOS cihazlarda The Freestyle'ın ekran yansıtma özelliğini kullanarak ailenizin fotoğraf albümlerine bakarak hafızanızda bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Akıllı telefondan ekran yansıtma özelliği sayesinde, arkadaşlarınızı ve ailenizi geniş bir ekranda görüntülü olarak arayabilir veya duvarınızı en içten anılarla aydınlatarak, sevdiklerinizi hatırlayabilirsiniz.
 

2-Her yere kolayca taşıyın: Dış mekanda mükemmel kullanım sunan taşınabilir bir ekran 

Sevdiğiniz dış mekanları konfor ve şıklıkla keşfetmek istiyorsanız, sadece 830 gram ağırlığındaki The Freestyle'ı hep çantanızda taşıyacaksınız demektir. Üstelik kompakt boyutu ile bu taşınabilir projeksiyon cihazı, her çantaya sığabiliyor. The Freestyle ile ister evde ister dışarıda, her yerde içerik izleyebileceğiniz bir alan oluşturmak çok kolay.

Örneğin, evde çok sevdiğiniz bir filmi izliyorsunuz ve evden hızlıca çıkmanız gerekti. The Freestyle'ı yanınıza alarak, filminize kaldığınız yerden farklı bir yerde devam edebilirsiniz. İster arkadaşınızın evi, ister yurtdışında bir otel, ister dış mekanda, en sevdiğiniz içerikleri evinizdeymiş gibi izlemek artık her zamankinden daha kolay, hızlı ve rahat. Akıllı telefonunuzdaki ‘SmartThings’ uygulamasındaki Dokun ve İzle özelliğini kullanarak, Samsung Akıllı TV'nizin ayrıntılı kullanıcı ara yüzüne erişmek için The Freestyle'ı mobil cihazınıza bağlamanız yeterli oluyor.

Bahçede ya da kampta film izleyerek serin bir yaz gecesinin tadını çıkarmak gibisi yoktur. The Freestyle, işte tam da bu noktada kullanıcılara herhangi bir kamp alanını veya bahçeyi ekrana gerek duymadan bir sinema salonuna dönüştürme imkanı sunuyor. Parlak ve net bir görüntüleme deneyimi için çadırın bir perdesini kullanmak yeterli oluyor. Peki ya kamp ateşi? Hiç sorun değil. Yıldızların altında iç ısıtan bir gece geçirmek için The Freestyle ile bir şömine videosunu yansıtmanız yeterli olacak.


3. Ev içinde size en uygun yeri bulun: Evinizin her yerinde eğlence mümkün 

Evde vakit geçirmeyi seviyor olabilirsiniz, ancak bu her şeyi tek noktadan izlemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Ailenizle oturma odasında bir film izleyebilir, sonrasında yatak odanızda bir şeyler izlemek istediğinizde The Freestyle'ı yanınıza alabilirsiniz. Taşınabilirlik için tasarlanan Freestyle, güç düğmesine dokunduğunuz anda seviyeyi, odağı ve keystone'u otomatik olarak ayarlayarak hızlı ve sorunsuz bir kurulum sunar.

The Freestyle ayrıca 180 dereceye kadar her yöne dönebilen yapısı ile projeksiyon cihazını hareket ettirmeden mükemmel konumu bulmanızı sağlar. İster duvarda, tavanda, yerde, ister masada, içeriği evinizin herhangi bir yerinde görüntülemek için açıyı kolayca değiştirebilirsiniz.

Ev dekorasyonuna meraklıysanız The Freestyle ile odanıza ambiyans da katabilirsiniz. Kullanılacak beyaz bir ekranınız veya boş bir duvarınız yoksa da ortam aydınlatma efektleri, sanat eserleri ve daha fazlasıyla mekanınızın havasını değiştirebilirsiniz. Perdelere veya panjurlara istediğiniz görselleri yansıtarak kendi benzersiz ev iç mekanınızı oluşturabilir, yaşam alanınıza farklı bir stil ve kişilik kazandırabilirsiniz.


4. Partinin odak noktası: Eğlence için unutulmaz bir deneyim

İster bir tatil partisi planlayın, ister bir hafta sonu buluşması organize edin, ister bir etkinliğe ev sahipliği yapın, The Freestyle eğlence için birçok özellik sunuyor. The Freestyle, projeksiyon cihazı olarak kullanılmadığında, alanınızı ortam aydınlatma efektleriyle kişiselleştirmenize olanak sunan ortam modu özelliklerine sahip. Örneğin; afiş kullanmak yerine, partiniz için bir fotoğraf köşesi oluşturabilirsiniz. The Freestyle'ın hoparlörü aracılığıyla en sevdiğiniz şarkıları çalabilir, etkinliğinizi unutulmaz bir geceye dönüştürebilirsiniz.

The Freestyle, üst düzey ses ve Bluetooth bağlantısı özellikleri sayesinde bir sonraki partinizde müzik yayını yapmak için harika bir seçenek. Yüksek performanslı taşınabilir Bluetooth hoparlörler kalitesindeki The Freestyle'ın güçlü yerleşik hoparlörleri, 360 derecelik zengin ses özellikleriyle her yerde etkileyici bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Sevdiğiniz şarkıcının videolarını ekranda görüntüleyerek oturma odanızı anında kendi konser salonunuza dönüştürmenize imkan tanıyor.

The Freestyle ayrıca, kullanıcılara kendi özgün tarzlarını en ince ayrıntıya kadar ifade etme özgürlüğü veren çeşitli renkler sunuyor. Orman Yeşili, Pudra ve Bej  renklerdeki yumuşak, koruyucu kauçuk kılıflarla projeksiyon cihazınızın görünümünü değiştirebilirsiniz.

Ultra taşınabilir özelliklere sahip bu akıllı TV projeksiyon cihazı, kusursuz bir eğlence deneyimi sunmak için yüksek görüntü kalitesiyle etkileyici ses özelliklerini harmanlıyor. Yaşam tarzınıza ayak uydurabilen, kişiselleştirilebilen The Freestyle, sunduğu sınırsız olanaklarla mekanınızı dönüştürmeye ve kendinizi dilediğiniz gibi ifade etmenize yardımcı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung’un ‘The Freestyle’ın batarya hediyeli kampanyası için son gün 24 Mayıs!
  • 05.05.2022 10:48

Samsung’un ‘The Freestyle’ın batarya hediyeli kampanyası için son gün 24 Mayıs!

Samsung’un taşınabilir ekran ve eğlence cihazı ‘The Freestyle’ın batarya hediyel ...

Samsung The Freestyle ile ‘hepsi bir arada’ eğlence deneyimi!
  • 16.03.2022 17:00

Samsung The Freestyle ile ‘hepsi bir arada’ eğlence deneyimi!

Samsung’un bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı-CES 2022’de tanıttığı, çok yönlü, y ...

Samsung taşınabilir ekran kampanyası başladı!
  • 11.03.2022 12:58

Samsung taşınabilir ekran kampanyası başladı!

Samsung, sadece 830 gram ağırlığındaki taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The F ...

Samsung’un yeni taşınabilir ekranı The Freestyle 22 Şubat'ta ön satışta!
  • 15.02.2022 16:00

Samsung’un yeni taşınabilir ekranı The Freestyle 22 Şubat'ta ön satışta!

Samsung, yepyeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle’ın Türkiye’de ...

LG, CES 2022'den 150 ödül ile döndü!
  • 19.01.2022 16:47

LG, CES 2022'den 150 ödül ile döndü!

LG, ilk hibrit CES etkinliği hakkında haber veren yayınlardan yaklaşık 150 ödül ...