maritbet girişmaritbet
Sade tasarım, retro dokunuşlar Soho Yatak Odası'nda!

Sade tasarım, retro dokunuşlar Soho Yatak Odası'nda!

Nostaljik bir yatak odasında güne başlamak istiyorsanız, Soho Yatak Odası tam size göre!

Sadeliğin zarafeti ile bezenmiş, retro dokunuşlarla tasarlanmış nostaljik bir yatak odasında güne başlamak istiyorsanız, Soho Yatak Odası tam size göre!

Güne huzurla ve dinlenmiş olarak uyanmayı kim istemez? Yatak odası dekorasyonu ne kadar özenle oluşturulursa, sunduğu dinginlik ve mobilyaların sahip olduğu şıklık ve estetik de büyük önem taşıyor. Soho Yatak Odası'nın çizgisel detayları, dekorasyonda geçmişin güzelliğini yansıtan bir etki oluşturmanızı sağlıyor. Güçlü tasarım dili, özgün tarzı ve birinci sınıf kalitesiyle fark oluşturan Soho, doğal dokularla oluşturduğu sıcak görünümü ile retro esintisini yatak odanıza taşıyor. 

Retro stili, ahşap doku ile can buldu

Soho Yatak Odası, göz alıcı bir dizayn sunarken sahip olduğu tüm detaylarla fonksiyonelliği sağlıyor. Retro stilini ahşap ile buluşturan tasarımı hayal ettiğinizden fazlasını sunuyor. Dekorasyonda ahşabın doğal dokusunun bütüne dokundurulması da sıcak bir ambiyans oluşturuyor. Karyolanın, komodinin ve şifonyerin detaylarında kullanılan ahşap detaylar dengeyle oluşturulmuş bir estetik anlayışı sunuyor. Hippi chic tarzıyla klasik karyola anlayışına yepyeni bir yorum getiren Soho, yatak başlığında kullanılan kusursuz işçiliğiyle cesur ve çarpıcı bir seçenek sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sade tasarım, retro dokunuşlar Soho Yatak Odası'nda!
  • 15.06.2021 09:16

Sade tasarım, retro dokunuşlar Soho Yatak Odası'nda!

Nostaljik bir yatak odasında güne başlamak istiyorsanız, Soho Yatak Odası tam si ...