maritbet girişmaritbet
Paşabahçe Deneyim Mağazası Erenköy'de açıldı!

Paşabahçe Deneyim Mağazası Erenköy'de açıldı!

Paşabahçe Mağazaları, floral alanlarıyla bütünleştirdiği ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy’de açtı.

Özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, dijital mağazacılık çözüm ve uygulamaları ile desteklediği, ilgi çekici cam enstalasyonu ve taze çiçek alabileceğiniz floral alanlarıyla bütünleştirdiği ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy'de açtı. Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 1.200 metrekarelik bir alana kurulu 3 katlı bu yeni mağaza, sunduğu sürükleyici ve ilham veren tasarımı ile müşterilerine yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, alışveriş keyfine keyif katan, müşteri deneyimini bambaşka bir noktaya taşıyacak ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy'de, Bağdat Caddesi'nde hizmete açtı. 

Paşabahçe Mağazaları'nın, Türkiye'deki mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getiren ve dijital yeniliklerle geliştirilen deneyim mağazasında ürünler, ilham verici trend alanlarında sunularak müşterilerin kolaylıkla seçim yapabilmesine imkan sağlanıyor. 

Teknolojik alt yapısı, zengin ürün gamı ve görsel düzenlemesi ile oldukça dikkat çekecek ve müşterilerin taleplerine karşılık verecek şekilde tasarlanan deneyim mağazası, müşterilerin keşfederken, karar verirken, satın alırken ve satın alma sonrasında, kısacası alışveriş sürecinin her anında deneyimlerini hızlı, kolay ve eksiksiz yapmalarına imkan tanıyor. Mağaza içi navigasyon sistem tasarımı ile müşteri yolculuğu daha kolay ve verimli hale getirilirken müşteriye kendini özel hissettirecek, hayatlarına dokunacak kişisel deneyimler de yaşatılıyor. 

Mağazaya özel mobil uygulama

Paşabahçe Mağazaları Erenköy'de her katta konumlandırılan zengin içeriğe sahip interaktif dijital ekranlar sayesinde müşteriler, ürünler ve koleksiyonlar arasında kolaylıkla seçim yapabiliyor, aradıkları ürünün nerede olduğunu kolayca bulabiliyor ve satın alma sürecini mobil cihazları üzerinden QR kod okutarak elinde hiçbir ürün veya sepet taşımadan kasaya giderek tamamlayabiliyor. Mobil uygulamanın sunduğu önemli bir diğer özellik ise mağazada veya evinizde ne zaman isterseniz kullanabileceğiniz Hediye Bulma Sihirbazı. Hediye denince akla gelen ilk marka olan Paşabahçe Mağazaları, hediye seçmekte zorlananlar için hem mobil uygulamadan hem de Erenköy mağazasındaki interaktif ekranlar üzerinden kullanabileceğiniz bir çözüm sunuyor. Hediye almak isteyeceğiniz kişinin cinsiyetine, hobilerine ve kişisel zevklerine ve hatta hediye bütçenize en uygun hediye seçeneklerini sizin yerinize seçip, öneren bu uyguamayı kullanmak kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukçakolay ve eğlenceli oluyor. 

Taptaze çiçekler en güzel ve en şık vazolarla buluşuyor!

3 katlı deneyim mağazasında müşterilerin yeni koleksiyonları deneyimlerken aynı zamanda keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak yaşam alanları da bir arada sunuluyor. Seçeceğiniz vazolarda istediğiniz canlı çiçeklerle kendi aranjmanlarınızı oluşturabilir ve hediye seçeneklerini yine mağazadan satın alığınız taptaze çiçeklerle zenginleştirebilirsiniz. 

 Taptaze çiçeklerle süslenmiş floral alan da  mağazanın öne çıkan unsurlarından biri. Müşterilerin daha uzun zaman geçirmek isteyecekleri, kafe ortamından daha fazlasını deneyimleyebileceği, çiçek ve bitkiler içerisindeki bu bölümde samimi, rahat ve doğal bir ortam sunuluyor. İlerleyen dönemlerde mağazanın bu katında farklı atölye ve workshoplar yapılması da planlanıyor. 

Mağaza içinde 3 kat boyunca uzanan el yapımı cam enstalasyon dikkatleri üzerine çekiyor

Cam kültürünü, sanatını ve tarihini mağaza deneyimi ile birleştiren Paşabahçe Mağazaları, mağazanın tam ortasında bulunan ve 3 kat boyunca uzanan, el yapımı cam figürlerden oluşan büyük bir enstalasyon da mağazayı ziyaret edenlerin beğenisine sunuyor. Mağazanın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olan, 12 metre yüksekliğindeki büyük bir incelikle hazırlanan bu enstalasyon, deneyim mağazasının en dikkat çekecek tasarım öğelerinden biri olarak öne çıkıyor. 

Esra Tokel: “Müşterilerimize “yepyeni” bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz”

Paşabahçe Mağazaları'nın sunduğu ürün ve fikirleri, dijital mağazacılık çözümleri ve uygulamaları ile destekleyerek, müşterilerin deneyimlerini üst noktaya taşıdıklarını belirten Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, “Günümüzde artık değişimleri, gelişimleri takip etmek ve farklılaşmak rekabette giderek daha fazla ön plana çıkıyor. Alışveriş sürecinde bir ürünün niteliği ve kalitesi kadar, tüketiciye sunuluş şeklinin önemi de giderek artırıyor. Biz de bu dönüşüme öncülük etmek, ürün ve koleksiyonlarımızın müşterilerimizle buluştuğu "mağaza" kavramını yenilemek istedik. Bu yeni konsept ile yaşatacağımız toplam alışveriş deneyiminin  oldukça etkili olduğuna inanıyoruz. Müşterimize yepyeni bir alışveriş deneyimi sunmak ve tüm sürecini baştan sona keyifli kılmak için İstanbul Erenköy'deki ilk deneyim mağazamızı açtık. Alışılagelmiş mağaza formatının dışında, ilham veren görsel tasarımıyla göz dolduran, dijital çözümlerle alışverişi son derece keyifli hale getiren ilk “deneyim" mağazamız ile müşterilerimize ürün ve koleksiyonlarımızı gezmeye doyamayacakları hoş bir mağaza ortamında sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Hızla değişen perakendecilik trendlerine uygun olarak tasarlanan Paşabahçe Mağazaları'nın yeni deneyim mağazasında özel koleksiyonlardan cam ürünlerine, sofra ve mutfak eşyalarından dekoratif koleksiyon ürünlere kadar tüm ürünler farklı yaşam alanları ve teknolojik yeniliklerle geniş bir alanda müşteri ile buluşturuyor. Yaklaşık 1200 metrekarelik bir alana kurulu olan İstanbul Erenköy deneyim mağazasında 6 bin farklı ürün satışa sunuluyor. 

Paşabahçe Mağazaları, Erenköy deneyim mağazasının ilham veren tasarımı ve dijital uygulama çözümleri ile ziyaretçilerine “Hayat En Güzel Hediye” dedirtmeye devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşabahçe Mağazaları ikinci deneyim mağazasını İzmir’de açtı
  • 22.10.2021 17:20

Paşabahçe Mağazaları ikinci deneyim mağazasını İzmir’de açtı

Paşabahçe Mağazaları, deneyim mağazası konseptini İstanbul'un ardından İzmir'de ...

Kahve tutkunlarına özel tasarımlar Paşabahçe Mağazaları'nda!
  • 25.09.2021 11:08

Kahve tutkunlarına özel tasarımlar Paşabahçe Mağazaları'nda!

Kahve tutkunları 29 Eylül Dünya Kahve Günü’nde Paşabahçe Mağazaları’nın yüzlerce ...

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı
  • 13.09.2021 11:03

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı

Paşabahçe Mağazaları, müşteri deneyimine yeni bir soluk getiren ve Bağdat Caddes ...

Anneler Günü'ne özel hediyeler Paşabahçe'de!
  • 06.05.2021 14:50

Anneler Günü'ne özel hediyeler Paşabahçe'de!

Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesine ne alacağını karar veremeyenleri ...

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı
  • 16.03.2021 16:18

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy'de, Bağdat Caddesi ...

Paşabahçe Deneyim Mağazası Erenköy'de açıldı!
  • 16.03.2021 13:02

Paşabahçe Deneyim Mağazası Erenköy'de açıldı!

Paşabahçe Mağazaları, floral alanlarıyla bütünleştirdiği ilk deneyim mağazasını ...