maritbet girişmaritbet
nalburdayim.com, 2020'de yüzde 100 büyüdü!

nalburdayim.com, 2020'de yüzde 100 büyüdü!

“Ne ararsan var!” sloganıyla tüketiciyle buluşturan nalburdayim.com, online alışverişte 2020’de yüzde 100’lük büyüme kat etti.

Yapı, inşaat ve banyo ürünlerinden elektrikli ev aletleri, mobilya, dekorasyon, teknoloji ürünlerine kadar farklı kategorilerde binlerce ürünü “Ne ararsan var!” sloganıyla tüketiciyle buluşturan nalburdayim.com, online alışverişte 2020'de yüzde 100'lük büyüme kat etti. 

Pandemi ile birlikte ürün kategorisini hızla genişleterek her kesimden tüketicinin hayatına girmeyi başaran platform, yapı malzemeleri kategorilerinde tüketicinin ilk başvurduğu e- ticaret markası oldu.

Pandemi döneminde yaşamın her alanının eve taşınmasına paralel olarak değişen alışveriş alışkanlıkları, e- ticaret sektöründe hızlı bir yükseliş etkisi yarattı. NEYZEN Yapı Market'in dijitaldeki gücü olan nalburdayim.com, değişen alışveriş alışkanlıkları karşısında platformuna eklediği ürün gruplarıyla her eve girdi. Bahçe ve inşaat grubundan, bakım ve onarım malzemelerine, kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerine kadar binlerce çeşit ürünü tüketici ile buluşturan platform, “Ne ararsan var!” diyerek 2020 yılında yüzde 100 büyüme kat etti. Bu sene duş sistemleri ve sauna kategorilerini de bünyesine eklemeyi planlayan platform, sene sonunda yine yüzde 100 büyüme hedefliyor. 

Pandemi ile 10 yıllık hedefine 1 yılda ulaştı

Neyzen Yapı Market'in dijitaldeki gücü olarak 2 yıldır e- ticaret sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydeden nalburdayim.com Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Bük, açıklamasında şunları kaydetti: “Bir yılda beklentimizin çok üstünde bir büyüme elde ettik. Neyzen Yapı Market aracılığıyla köklü bayilik geçmişine dayalı ilişkimiz sayesinde ürünlerimizi direkt üreticiden temin ediyoruz. Fabrikalar ile direkt herhangi bir aracıya gerek duymadan doğrudan iletişim halindeyiz. Bu da en kaliteli ürünleri piyasadaki fiyatların çok daha altında satışa sunmamızı sağlıyor. Tüketicinin kaliteli ürünleri uygun fiyata satın alma beklentisini karşıladığımız için piyasada avantajlı konumdayız. Bu sayede önümüzdeki 10 yıllık hedef büyümemizi, sadece 1 yılda elde etmeyi başardık. Platformumuza ekleyeceğimiz ürün grupları ve yeni yatırımlarımızla bu seneyi de yüzde 100 büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz.”

Pandemi döneminde oluşan ihtiyaçların karşılanması yönünde çok hızlı aksiyonlar alarak büyüme eğrisine hız kazandırdıklarını belirten Bük, sözlerini şöyle sürdürdü:

Değişen alışveriş alışkanlıklarına anında cevap verebiliyoruz

“NEYZEN Yapı Market'ten aldığımız saha analizleri ile platformumuza üye tüketicilerimizden elde ettiğimiz datalarla, tüketici beklentilerini çok iyi ölçebiliyoruz. Sadece ürün satan değil aynı zamanda tüketicilerimize teknik danışmanlık veren bir platformuz. Bugün Türkiye'nin dört bir yanından müşterilerimiz bizimle doğrudan iletişim kurarak satın aldıkları veya alacakları ürünler hakkında teknik destek alabiliyor. Bu da müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşıyor. Neyzen Yapı Market'ten gelen stoklu mağazacılık anlayışını nalburdayım.com e-ticaret platformumuzda profesyonel olarak sürdürüyoruz. Böylece tedarik süreçlerinde yaşanabilecek aksamaların önüne geçebiliyoruz. Pandemi sürecinde ürün teslimlerindeki aksamaların önüne geçebilmek için İstanbul'da kendi kargo ağımızı kurduk. Önümüzdeki dönemde de tüketicilerimizin beklentileri ölçüsünde gelişen alışveriş alışkanlıklarındaki değişime anında cevap vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak için 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Banyo ve mutfaklar çağ atladı

Pandemiyle birlikte oluşan hijyen hassasiyetinin satışlara yön verdiğini kaydeden Bük, “Pandemi en çok banyo ve mutfaklara yaradı. Armatürlerin sık kullanımı ile bu ürünlerin değişimiyle başlayan süreç, tüm mutfak ve banyoyu etkisi altına aldı. Armatür ve duş başlıklarının değişimiyle başlayan değişim rüzgârı, banyo ve mutfaklara adeta çağ atlattı. Eskiyen banyo ve mutfak malzemeleri bu süreçte yenilendi. Bu dönemde su tasarrufu sağlayan ürünler tercihte ilk sırada yer aldı. Tüketiciler kaliteli ürünü uygun fiyata bulabilecekleri yerli ürünlere yöneldi. Armatürlerin yanı sıra, klozet, fayans ve seramikler yok sattı.”

Dekorasyonda duvar kaplamalar ve doğal taşlar başrolde

Pandemi ile birlikte ev dekorasyonunda duvar kaplamaları ve doğal taş satışlarının artışını gözlemlediklerini sözlerine ekleyen Bük, “Bu süreçte ev dekorasyonuna yönelik satışa sunduğumuz tavan kaplama ve doğal taş gibi ürünlere talep ciddi oranda arttı. Tavan kaplamaların ve doğal taşların yanı sıra, hobi beton ürünleri, boyalar ve kendin yap ürünlerinin satışında  yüzde 100'lük bir artış yaşandığını söyleyebiliriz.'' 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar, No 27 Residence ve Stüdyo House projelerine başlıyor!
  • 10.10.2022 12:02

Özyurtlar, No 27 Residence ve Stüdyo House projelerine başlıyor!

Özyurtlar Holding’in, Beylikdüzü’nde ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’de ‘Stüdyo ...

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

Tadilat hareketliliği boya satışlarını patlattı
  • 17.08.2021 17:34

Tadilat hareketliliği boya satışlarını patlattı

Pandemi döneminde yaz mevsimini açık havada ve daha sakin bölgelerde geçirmek is ...

Doğada tatil sezonu açıldı, karavanlar yenilendi
  • 24.06.2021 17:28

Doğada tatil sezonu açıldı, karavanlar yenilendi

Pandemi nedeniyle oluşan izole tatil arayışı, kampın yanı sıra karavanı da cazip ...

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı
  • 11.06.2021 10:50

FuzulEv, yılın ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı

FuzulEv, geçen yıl ocak-mayıs cirosunu, 2021'in aynı döneminde yüzde 87 artırara ...

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor
  • 05.05.2021 12:45

Meydan Ardıçlı’da 2. etap teslimleri başlıyor

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan ...