maritbet girişmaritbet
LG XBOOM ile sesler artık daha yüksek ve kaliteli!

LG XBOOM ile sesler artık daha yüksek ve kaliteli!

LG Electronics (LG), LG XBOOM ses ailesi ile müziği hayatın temposuna göre ayarladı.

Şirket açıklamasına göre, LG XBOOM parti hoparlörleri eğlenceye güçlü ses teknolojisi getirirken LG XBOOM Go Taşınabilir Bluetooth hoparlör ile MERIDIAN teknolojisi destekli ses kalitesini her yere taşıyor. Kullanıcılar, LG XBOOM 360 ile her yerden eşit gelen çok yönlü ses kalitesi ile ses deneyiminin keyfini çıkarıyor.

LG XBOOM parti hoparlörleri serisi olan ON serisinde bulunan Dual Woofer, Super Bass Boost ve diğer eğlenceli özellikler, parti atmosferini daha da eğlenceli hale getiren güçlü ritimler sunuyor.

Çok renkli LED ışıkları, ritme uygun değişerek partilere heyecan katıyor. Ses efektleri ister XBOOM üzerindeki panelden, ister LG XBOOM uygulaması aracılığı ile kontrol edebiliyor. Kullanıcılar, DJ pad ile partinin 'en gözde DJ'i olabiliyor.

LG XBOOM üzerinde bulunan kontrol panelinden ses kontrolleri yapabiliyor, müzik ve mikrofon ses seviyesini ayrı ayrı ayarlanabiliyor.

Voice Canceller ile parça vokallerini azaltılabilirken Key Changer ile müzik sese göre ayarlanabiliyor. Böylelikle, kullanıcılar hazır olduklarında şarkı söyleyip karaoke partisi yapabiliyor. Ayrıca, gitar girişine enstrüman bağlanarak ortam daha da neşelendirilebiliyor. Müzik çalmak için CD çalar ve USB de kullanılabiliyor.

LG XBOOM 360 ile her zaman her yerde üst kalitede ses

Kullanıcıların ses deneyimini değiştiren LG XBOOM 360, bir ses mühendisliği ürünü olarak sunuluyor. Konik-silindirik tasarımıyla göz dolduran hoparlör, nerede durursa dursun, LG'nin konik gövde şekliyle birleşen ses teknolojisi sayesinde tüm yaşam alanını doğal, kaliteli ve çok yönlü sesle dolduruyor.

Hoparlörün bu formu, sesin etkileyici güç ve netlikle her yöne yayılmasını sağlıyor. Küçük sosyal toplantılara odaklanan günümüz yaşam tarzı için ideal olan bu hoparlör, bordo rengi her ana uygun ambiyansı sağlarken zamana uyum sağlamak üzere tasarlandı.

XBOOM 360'da kullanılan LG'nin yeni patentli optimal reflektör yapısı teknolojisi, sesi alan içinde her yönde daha uzağa dağılmasını sağlıyor. Yani kullanıcıların artık müzik dinlemek için doğru noktayı bulmaya çalışmasına gerek kalmıyor.

XBOOM 360, ister içeride ister dışarıda olsun, dinleyicileri zengin, ayrıntılı sesle sararak her müzik türüne üç boyutlu bir canlılık duygusu getiriyor. LG'nin en yeni kablosuz hoparlörü, günümüz tüketicilerinin talep ettiği çok yönlülük ve çok duyusal deneyimi sağlıyor.

Elde taşımaya uygun yapısıyla bulunduğu her alanda kaliteli müzik dinlemek isteyenler için bir alternatif olan LG XBOOM Go taşınabilir Bluetooth hoparlör, daha dengeli ses sunan yuvarlak hatlı dizaynı, woofer ışıklandırmaları, kauçuk kaplaması ile kulakların yanı sıra gözlere de hitap ediyor. LG XBOOM Go, 24 saate varan pil ömrüyle de öne çıkan hoparlör, IPX5 sınıfı olması nedeniyle sudan etkilenmiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG XBOOM ile sesler artık daha yüksek ve kaliteli!
  • 10.09.2022 13:32

LG XBOOM ile sesler artık daha yüksek ve kaliteli!

LG Electronics (LG), LG XBOOM ses ailesi ile müziği hayatın temposuna göre ayarl ...

Sömestr keyfi LG XBOOM ile çıkar
  • 22.01.2021 10:35

Sömestr keyfi LG XBOOM ile çıkar

LG XBOOM ve taşınabilir bluetooth hoparlör serisi XBOOM Go, sömestr tatilinde tü ...