maritbet girişmaritbet
Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!

Kale Endüstri Holding, yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemlerine dikkat çekiyor.

Yaklaşan yeni yıl, yeni başlangıçları da beraberinde getiriyor. Bu dönemde birçok insan, aldığı kararlar ve belirlediği hedefler doğrultusunda “yapılacaklar listesi” hazırlıyor. Peki bu listede güvenlik tedbirleri kaçıncı sırada? ‘Tam Kapsamlı Güvenlik’ anlayışıyla teknolojiyi köklü tecrübesine entegre etmeyi başaran Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan tüm markalarıyla; yeni yılda evinizi ve sevdiklerinizi koruyabilmek adına yapılması gerekenlere dikkat çekiyor. 

Kapınızın güvenilir olduğundan emin olun

Çoğu insan gününün büyük bir bölümünü işi sebebiyle dışarıda geçiriyor. Bu noktada kaliteli ve sağlam bir kapıya sahip olmak kötü niyetli girişimleri en aza indiriyor. Kale Çelik Kapı’nın, kullanıcıların kalite ve dayanıklılık beklentilerine cevap veren ürünleri, evleri kale gibi güvenli alanlara dönüştürüyor. Hem ölçüye hem de ürün portföyünde bulunan zengin model ve renk seçeneğine göre butik kapılar üreten Kale Çelik Kapı, Türkiye’de TSE onaylı 6. seviye güvenliğe sahip ilk kapı üreticisi olmasıyla da sektöründe fark oluşturuyor.

Kötü niyetli kişileri evin içine girmeden durdurun

Kale Kilit’in dünyada bir ilke imza atarak geliştirdiği Kale Alarmlı Silindir, izinsiz girişleri kapıda durdurmayı başarıyor. Kapı kilidinde bulunan Alarmlı Silindir, kötü niyetli kişiler tarafından zorlandığında tuzak kısmından kırılarak 100 desibel seviyesindeki kendi alarmını aktif hale getiriyor. Bu sayede yabancıların yaşam alanlarına girmesi engellendiği gibi evde yaşayanların fiziksel ve psikolojik bir zarara uğraması da önlenmiş oluyor. Design Turkey tarafından "İyi Tasarım" ödülüne layık görülen Alarmlı Silindir, Türk mühendis kadrosu ile yüzde 100 yerli bilgi, teknoloji ve teknik malzeme kullanılarak geliştirilmesiyle de ön plana çıkıyor. 

Dışarıdayken de bir gözünüz evinizde olsun

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, yeni nesil teknolojik altyapısıyla kurguladığı alarm sistemleri ile yaşam alanındaki güvenlik açıklarını tespit ediyor; ev halkını kötü niyetli kişilerden korumayı başarıyor. Bu noktada hayata geçirdiği ev kamera sistemleri de yaşanan güvenlik kaygısını önemli ölçüde azaltmada son derece etkili oluyor. Kullanıcılar, evden çıkarken kameraların akıllı hareket takip özelliğini ve bu konuda özel olarak üretilen hareket dedektörlerini aktifleştirerek, bilgisi dışında gerçekleştirilen girişlerin önüne geçebiliyor. Bu dedektörler 40 kiloya kadar olan evcil hayvanları algılamadığından yanlış alarmlara da sebebiyet vermiyor. Ayrıca Kale Kameram uygulaması ile kullanıcılar evlerini her an cep telefonlarıyla kontrol edebiliyor.

Ev kazalarına karşı önleminizi alın

Evden çıkarken açık bırakılan ocaklar, prizde unutulan cihazlar gibi pek çok unsur, tehlikeleri beraberinde getiriyor. Bu noktada dedektörler kazaların önüne geçilmesinde etkili çözümler sunuyor. Kale Alarm bünyesinde yer alan duman dedektörü, yangın anında dumanı algılayıp sisteme uyarı gönderiyor. Gaz dedektörü, yüksek düzeydeki gazı algıladığı anda alarm paneline sinyal göndererek uyarı alarmı veriyor.  Su baskını dedektörü ise kuru yüzeylerde su birikmeye başladığında alarmı devreye alarak kullanıcılara gerekli uyarıyı yapıyor. Ayrıca 7 gün 24 saat kesintisiz destek veren Kale Alarm İzleme Merkezi’ne sinyal gönderimi yapılarak oluşabilecek en zorlu durumlarda, sorunu çözebilecek ambulans, polis, itfaiye gibi kolluk kuvvetlerinin en kısa sürede müdahale edebilmesine imkân tanıyor.

Evde kasa bulundurmayı ihmal etmeyin

Birçok evde önemli evraklar, maddi ve manevi değeri büyük eşyalar ve birikimler bulunabiliyor. İstenmeyen bir kaybın önüne geçebilmek içinse evde güvenilir bir kasa bulundurmak bir hayli önem taşıyor. Kale Çelik Kasa’nın ev tipi dijital kasa modelleri duvara, dolaba veya zemine uygun montaj özellikleri ve gizlilik seviyesi çeşitleriyle istenmeyen bir olay karşısında riski minimum düzeye indirebiliyor. Ayrıca geniş renk seçeneği ile ev dekorasyonuna da kolayca uyum sağlayabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!
  • 15.02.2022 11:29

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!

Kale Alarm, ev ve iş yerleri için tasarladığı alarm sistemleri ve 7/24 hizmet ve ...

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!
  • 21.12.2021 11:10

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!

Kale Endüstri Holding, yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önle ...

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!
  • 16.11.2021 11:31

Kale'den alarm kurmanın en önemli 5 faydası!

Kale Güvenlik Sistemleri kullanıcıları güvenliklerini şansa değil son teknolojiy ...

Kale Endüstri Holding’den kale gibi güvenli konaklama!
  • 14.07.2021 11:13

Kale Endüstri Holding’den kale gibi güvenli konaklama!

Otellerde tam kapsamlı güvenlik sağlamak için çalışan Kale Endüstri Holding, kon ...

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!
  • 11.08.2021 09:27

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!

Kale Endüstri Holding konut sektörünün değişen beklentilerini karşılayan teknolo ...

Körfez'in 1400 yıllık kalesi turizme kazandırılıyor
  • 12.10.2020 10:32

Körfez'in 1400 yıllık kalesi turizme kazandırılıyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke'nin Körfez ilçesi için çok önemli bi ...