maritbet girişmaritbet
Kale Alarm'dan iki yeni ürün: Kale 360 ve Kale Mini Kamera

Kale Alarm'dan iki yeni ürün: Kale 360 ve Kale Mini Kamera

Kale Alarm bünyesindeki Kale Kamera Sistemleri, iki yeni ürünü Kale 360 ve Kale Mini Kamera'yı tüketicilerle buluşturdu.

Kale Alarm bünyesindeki Kale Kamera Sistemleri'nin, dijitalleşen dünyanın fonksiyonel güvenlik ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen iki inovatif ürünü; Kale 360 ve Kale Mini Kamera tüketicilerle buluştu. Hassas hareket algılama ve anlık bildirim özellikleriyle öne çıkan Kale 360 Kamera ve 10 metreye kadar gece görüşüyle dikkat çeken kablosuz Kale Mini Kamera, her an her yerde mobil olarak kontrol edilebiliyor.

Geniş ürün gamı ile güvenlik çözümleri sunan Kale Alarm tarafından evler ve küçük işletmelerin kullanımı için tasarlanan Kale 360 ve Kale Mini Kamera, “Kale Kameram” mobil uygulaması ile entegre bir şekilde çalışarak, her an her yerde evinizi veya iş yerinizi telefonunuzdan izleme olanağı tanıyor. Kale 360, evde ya da iş yerinde kimsenin olmadığı zamanlarda şüpheli bir hareket sezdiği anda, fotoğrafını çekerek tanımlı telefonunuza gönderilen anlık bildirim ile kullanıcısını uyarıyor. SD kart özelliği ile kablosuz olarak görüntü kaydetme özelliği sunan modeller geriye dönük kontrollere de imkân veriyor. Hem gece hem de gündüz yüksek çözünürlüklü görüntü imkânı sunan ‘Mini' ve ‘360' model kablosuz kameralar, evde olmasanız bile dahili hoparlörleri sayesinde sevdiklerinize sesli ve görüntülü bağlanma olanağı sağlıyor. Bu yönüyle her iki ürün de anne ve babalar ile evdeki büyükleri, çocukları ve hastaları için endişe edenler başta olmak üzere herkesin evdeki gözü kulağı olmaya aday. 


Kale 360 Kamera ile gözünüz arkada kalmasın

Kendi etrafında 355 derece ve dikeyde 100 derecelik dönme açısı özelliğiyle çok geniş bir alanı izleyebilen Kale 360 Kamera, böylelikle evinizde ya da iş yerinizde daha az kamera ile güvenlik çözümüne sahip olma avantajı sunuyor. Hareket algılama ve hareket takibi özelliği sayesinde şüpheli bir hareket algıladığında kamerayı o hareketin yönünde çevirerek anlık takip sağlayan Kale 360, aynı zamanda anlık bildirim göndererek kullanıcısını uyarıyor.


Kale Mini Kamera 10 metreye kadar gece görüşüne sahip

Minimal boyutuyla dikkat çeken inovatif bir ürün olan Kale Mini Kamera ise manyetik tabanı sayesinde duvara veya tavana kolayca monte edildikten sonra ihtiyaç duyulan en iyi açıyı manuel olarak ayarlama seçeneği sunuyor. Böylece sıfır kör noktaya odaklanan bu mini ürün, Wi-Fi desteğiyle kablo sorununa son vererek kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Hava karardığında otomatik olarak gece görüş moduna geçen Kale Mini Kamera, 10 metreye kadar gece görüşüne olanak tanıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Alarm, The ONE Awards’ta 5. kez “Yılın İtibarlısı” oldu
  • 21.01.2023 02:32

Kale Alarm, The ONE Awards’ta 5. kez “Yılın İtibarlısı” oldu

The One Awards’ta Güvenlik Sistemleri kategorisinde 5. kez “Yılın İtibarlısı” ol ...

Kale Alarm ile ev sahiplerinin gözleri arkada kalmıyor!
  • 07.06.2022 11:09

Kale Alarm ile ev sahiplerinin gözleri arkada kalmıyor!

Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri kor ...

Kale Alarm ile eviniz ve cebiniz güvende!
  • 06.04.2022 12:57

Kale Alarm ile eviniz ve cebiniz güvende!

Kale Alarm, Türk lirası üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının k ...

Kale Alarm, yeniden A.C.E Awards Müşteri Memnuniyeti Ödülü’nün sahibi oldu
  • 09.03.2022 11:30

Kale Alarm, yeniden A.C.E Awards Müşteri Memnuniyeti Ödülü’nün sahibi oldu

70 yıllık tecrübesini teknolojinin getirdiği yeniliklerle birleştiren Kale Alarm ...

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!
  • 15.02.2022 11:29

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!

Kale Alarm, ev ve iş yerleri için tasarladığı alarm sistemleri ve 7/24 hizmet ve ...

Kale Alarm, The ONE Awards’ta sektörünün en itibarlı markası seçildi
  • 21.01.2022 11:09

Kale Alarm, The ONE Awards’ta sektörünün en itibarlı markası seçildi

Kale Alarm, ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Güvenlik Sistemler ...