maritbet girişmaritbet
Fakir'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası!

Fakir'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası!

”Sizi Anlayan Teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, şimdi sevginin gününde hediye alma telaşına kapılanların yardımcısı oluyor. Bu Sevgililer Gününde marka uzun ömürlü hediye almak isteyenlere herkesi mutlu edecek alternatifler sunuyor. 

Şubat ayı yaklaştıkça sevgisini kutlamak isteyenlerin “Sevgililer Günü” telaşı başlıyor. Elektrikli ev aletleri alanındaki ürünleriyle son teknolojiyi kullanıcılarına sunan Fakir Hausgeräte, sevgisini hediye ile taçlandırmak isteyenlere ve teknoloji severlere sevdiklerinin hayatını kolaylaştıran çözümler sunuyor. “Hem uzun yıllar kullanılsın hem şık olsun hem de işe yarar olsun” diyerek hediyelerini seçmeye çalışanların yanında olan markanın ürün yelpazesinde herkesi mutlu edecek alternatifler mevcut.  

En Güzel Hediye Sağlık

Sağlıklı yaşam teknolojileri kategorisinde yer alan Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı, teknolojisi sayesinde çeşme suyu- ve sofra tuzu kullanılarak dezenfektan üretiyor ve gıdadan tüm yüzeylere kadar kullanıcısının her alanda temizliğini sağlıyor. İçme suyunu elektroliz ederek suyun içindeki hidrojen moleküllerini artıran Aqua Gio sağlıklı yaşamı hayatına katan veya katmak isteyenlerin yaşam kalitesini artırıyor. Bu kategoride ayrıca hava temizleyiciler, nem alma ve nem verme cihazları da yaşam kalitesini artırmak isteyenleri bekliyor.   

Özgürleştiren Teknolojiyle Sevgiliye Zaman Ayırmak Mümkün

Robot süpürgelerin tartışmasız faydalarından bir tanesi de yoğun tempolu hayat koşturmacasında kullanıcıya sunduğu rahatlık. Fakir Robert RS770 Robot Süpürge benzersiz vakum gücü ve çoklu haritalama özelliğiyle evin haritasını çıkarıyor ve istenilen alanı temizliyor. Öte yandan robot süpürge tercih etmeyenler için de Inovax 2in1 Kablosuz Dikey Süpürge ve süpürürken ESF Teknolojisi ile havayı da temizleyen Filter Pro Toz Torbasız Süpürge son teknoloji süpürge arayanları bekliyor.    

Sevgililer Günü’ne Özel İndirim

Bu özel güne hediye seçiminde Fakir’i tercih edenleri Fakir.com.tr’de kişisel bakım, süpürge ve sağlık grubundaki seçili ürünlerine %25 indirim bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fakir'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası!
  • 05.02.2022 16:37

Fakir'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası!

”Sizi Anlayan Teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, şimdi ...