maritbet girişmaritbet
E.C.A.‘dan yaşam alanlarında en ideal hava koşulları: Ecotech Klima

E.C.A.‘dan yaşam alanlarında en ideal hava koşulları: Ecotech Klima

Türkiye iklimlendirme sektörüne kazandırdığı yenilikçi ürünlerle öncülük eden E.C.A., insan sağlığı açısından en uygun hava kalitesini sunan yeni ürünü “Ecotech” klimayı pazara sundu. 

“I feel” ve 3D hava üfleme özelliğiyle farklı yaşam alanlarında üstün performans gösteren ürün, 9.000 – 12.000 – 18.000 – 24.000 BTU kapasitesi ve 4 katmanlı özel filtresiyle kullanıcısına yüksek konfor sunuyor.

İklimlendirme sektöründe geniş ürün gamıyla uzun yıllardır faaliyet gösteren E.C.A., teknolojik çözümleriyle yaşam alanlarını zenginleştirmeye devam ediyor. Sağlık ve teknoloji odaklı avantajlarıyla pazara yeni sunulan Ecotech klima; “I feel” özelliği, evaporatör yüzey kurutması ve alternatif çalışma modlarıyla yüksek konfor oluşturuyor. 4 katmanlı özel filtresi sayesinde insan sağlığı açısından en ideal hava koşullarını oluşturan ürün, 9.000 – 12.000 – 18.000 – 24.000 BTU kapasitesi ile ihtiyaca özel çözüm sunuyor. Cihazın 3D hava üfleme özelliği, ortamın homojen şekilde iklimlendirilmesini mümkün kılıyor. 

Akıllı kanat yönlendirmesi ile soğutmada tavana, ısıtmada yere doğru üfleme

Sahip olduğu “I feel” özelliği ile kullanıcısının konumunu kumanda ile tespit ederek bu konuma en uygun şartlarda iklimlendirme yapan Ecotech klima, bu sayede üstün konfor sağlıyor. Evaporatör yüzey kurutma özelliği ile fan, cihaz kapatıldıktan sonra 15 dakika daha ilave çalışarak evaporatör yüzeyini nemden koruyor ve ortam havasının kalitesini artırıyor. Ürünün opsiyonel olarak devreye alınabilen özel modu, ortam sıcaklığı 8°C’nin altında olduğunda devreye girerek ortamın ısı dengesini sürekli koruyor. Ayrıca akıllı kanat yönlendirmesi ile soğutmada tavana, ısıtmada ise yere doğru üfleme yaparak tüketici konforunu artırıyor. 

İnsan sağlığını düşünen 4 katmanlı özel filtre

Bünyesindeki ECO modu ile istendiğinde daha ekonomik, turbo modu ile de daha hızlı çalıştırılarak konfor ve ekonomiyi aynı anda sunan Ecotech, bunun yanı sıra 4 katmanlı özel filtre bulunduruyor. Bu sayede insan sağlığı açısından en ideal hava koşullarını oluşturuyor. “Karbon filtresi” havadaki zararlı atıklar ve kokuları engellerken, “organik polifenol filtresi” ise insan sağlığına katkı sunan organik maddeler ile havayı şartlandırıyor. “İyon filtresi” havayı iyonlaştırarak rahat ve ferah hissedilmesini sağlarken, “vitamin C filtresi”   de insan sağlığı açısından önemli C vitamini ile havayı besliyor.

Üstün tasarım özelliğiyle kullanım ve bakım kolaylığı

İç ünitede minimal şık tasarımlı panel ve ışıklı aydınlatmalı kumandası ile dikkat çeken Ecotech klima, tüketicisini memnun ediyor. Panelde ayrıca sadece değişiklik yapıldığında görünür hale gelen gizli geniş ekran ise estetik açıdan fark oluşturuyor. Tasarımı gereği montaj yerine göre iki farklı yönde monte edilebilen ürünün kanat temizliği kolay şekilde yapılıyor. Ecotech’in sade tasarımı sayesinde, bakım ve onarım ihtiyacı gerektiğinde alt parçalara ulaşmada kolaylık sağlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A.‘dan yaşam alanlarında en ideal hava koşulları: Ecotech Klima
  • 21.05.2022 16:36

E.C.A.‘dan yaşam alanlarında en ideal hava koşulları: Ecotech Klima

Türkiye iklimlendirme sektörüne kazandırdığı yenilikçi ürünlerle öncülük eden E. ...