maritbet girişmaritbet
Dyson süpürge ve hava temizleme ürünlerinde kampanya!

Dyson süpürge ve hava temizleme ürünlerinde kampanya!

Dyson, Anneler Günü'nde annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenlere, özel hediye setleriyle tasarımı ve teknolojiyi bir arada sunuyor.

Dyson V15 Detect kablosuz süpürge; ayaklı ünite, Dyson Purifier Cool hava temizleyici ve Dyson Pure Humidify + Cool nemlendiricili hava temizleme fanı; yedek filtre hediyesiyle, V8 Absolute+ kablosuz süpürge ise 500 TL’lik indirimle bu değerli güne en güzel hediye alternatifleri oluyor. 

Dyson V15 Detect kablosuz süpürge

Yeni nesil kablosuz süpürge Dyson V15 Detect, tam açılı bir lazer teknolojisiyle gizli tozu ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda sahip olduğu Akustik Piezo Sensör’ü ile çekilen toz ve partikülleri sayıyor ve büyüklüklerini ölçüyor. Dyson V15 Detect, Dyson'ın derinlemesine temizliğin kanıtını sunan, bugüne kadarki en güçlü ve akıllı kablosuz süpürgesi olma özelliğinde… Temizliğin kolay ve hızlı yolunu sunan V15 Detect, Anneler Günü’ne özel ayaklı ünite hediyesiyle annelerin en büyük yardımcısı oluyor. 

Dyson V8 Absolute+ kablosuz süpürge 

Dyson mühendislerinin titiz çalışması sonucu üretilen V8 kablosuz süpürge, güçlü emiş gücü, geliştirilmiş motoru ve kullanım kolaylığı ile tüm evlere ve arabalara tozdan, kırıntıdan, hastalık yapıcı alerjenlerden uzak tertemiz bir alan vadediyor. Kablosuz, 2,5kg ağırlığındaki Dyson V8 Absolute+ kablosuz süpürge; duvara monte şarj istasyonu, 40 dakikalık pil ömrü, ve tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen özelliğiyle kolay bir temizlik sunuyor. 

Süpürgesini yenilemek isteyenler bu Anneler Günü kampanyasıyla Dyson V8 Absolute + kablosuz süpürgeyi 500 TL indirimle satın alabiliyor. 

Ayrıca, Dyson kablolu elektrik süpürgesi kategorisinde bulunan ve güçlü kompakt bir temizlik sunan Cinetic Big Ball Absolute 2, 800 TL indirimiyle Anneler Günü’ne özel fiyatıyla sunuluyor.

Dyson Purifier Cool hava temizleyici

Dyson Purifier Cool hava temizleyici, bir odanın havasını doğru şekilde temizlemek için gereken standart test koşullarının ötesine geçerek partikülleri ve gazları otomatik olarak algılıyor ve tamamen yalıtımlı HEPA 13 standardında filtrelemeyle ultra ince partikülleri yüzde 99,95 oranında yakalıyor. Air Multiplier teknolojisiyle temizlenmiş havayı dağıtıp yayan ürün bulunduğu ortamı dilediğiniz zaman serinletebiliyor. Aynı zamanda yüzde 20 daha sessiz olacak şekilde akustik açıdan yeniden tasarlandı. 

Dyson Pure Humidify + Cool nemlendiricili hava temizleme fanı

Hijyenik olarak havayı nemlendirmek, buharlaştırarak serinletmek ve tüm yıl boyunca etkili bir şekilde havayı arındırmak için UV-C teknolojisini kullanıyor. UV-C ışığı, ilk geçişte sudaki bakterilerin yüzde 99.9'unu öldürüyor. Dyson Pure Humidify + Cool, lazerleri sayesinde kirleticileri algılıyor ve ayrı bir sensör sayesinde benzen ve NO2 gibi Uçucu Organik Bileşiklerin (VOC) miktarını tespit ediyor.   Yoğunlaştırılmış ve kapatılmış mikrofiber HEPA filtresiyle alerjenler, bakteriler ve polenler dahil 0.1 mikron kadar küçük ultra ince kirleticilerin yüzde 99,95'ini yakalıyor.

Dyson Purifier Cool hava temizleyici ve Dyson Pure Humidify + Cool nemlendiricili hava temizleme fanı, Anneler Günü’ne özel yedek filtre hediyesiyle annesine evinde sağlıklı bir hava hediye etmek isteyenleri bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dyson süpürge ve hava temizleme ürünlerinde kampanya!
  • 28.04.2022 10:52

Dyson süpürge ve hava temizleme ürünlerinde kampanya!

Dyson, Anneler Günü'nde annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenlere, özel hedi ...