maritbet girişmaritbet
Creavit Mare serisiyle banyolarda sadelik öne çıkıyor!

Creavit Mare serisiyle banyolarda sadelik öne çıkıyor!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, Mare serisi ile banyoları yalın tasarım, fonksiyonellik ve hijyenle buluşturuyor.

Yuvarlak hatları ve akıcı tasarımı ile dikkat çeken “Red Dot Award” tasarım ödüllü Mare serisi; banyolarında sade ve dingin bir ortam isteyenler için tasarlandı. Hijyen ve temizlik hassasiyetinin daha yüksek olduğu bugünlerde Mare klozetler, üstün hijyen sağlayan kanalsiz Rim-Off özellikleri ile bakteri barınımını engellemenin yanı sıra temizlik standartlarını da yükseltiyor. 

Rim-Off ile Üstün Hijyen

Rim-Off özellikli Mare klozetler, bakteri barındırmayan yapıları sayesinde hijyen standartlarını yükseltir. Kanalsiz yapıları sayesinde temizlik esnasında bakterilere saklanacak yüzey bırakmazken,
 3-6 lt'lik yıkama fonksiyonları sayesinde, sıradan bir klozete göre çok daha tasarrufludur. Kullanıcılarına kolaylık ve tasarruf sağlayan Mare Rim-Off klozetler hem sağlığı hem bütçeyi koruyor.

Geniş Ürün Ailesi

Aşma klozet, duvara dayalı klozet, bide ve tezgahaltı lavabodan oluşan Mare serisi, tüm banyoyu aynı tasarım çizgisi ile dekore etmeye de olanak sağlar.

Estetik ve tasarımı, fonksiyonel hijyen öğeleri ile bir araya getiren Creavit, 65 ülkede tercih edilen, banyo deneyimini şekillendiren global Türk markası olmaya ve kullanıcı odaklı tasarım bakış açısıyla yeni ürün geliştirmeye devam ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Mare serisiyle banyolarda sadelik öne çıkıyor!
  • 14.07.2021 11:44

Creavit Mare serisiyle banyolarda sadelik öne çıkıyor!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, Mare serisi ile banyoları yalın tasarı ...