maritbet girişmaritbet
Cottonbox'tan sürdürülebilir sohbahar-kış ev tekstili koleksiyonu!

Cottonbox'tan sürdürülebilir sohbahar-kış ev tekstili koleksiyonu!

“Sürdürülebilir yaşam” inşa etme bilinciyle özenle hazırladığı 2022/2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile doğa dostu tasarımlara imza atan Cottonbox, ev tekstilindeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. 

Kaliteli üretimi ve yenilikçi tasarımlarıyla fark oluşturan marka, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için tasarladığı ürünleriyle ev tekstilinde sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor. Geri dönüştürülmüş pamuk ve pes iplik harmanlanarak üretilen ürünler; kolay kullanım, kolay yıkama ve ütüleme imkanı sunuyor. Aynı zamanda normal pamuklu kumaşlardan daha yumuşak, nem tutucu ve hava alıcı olmasının yanı sıra daha uzun ömürlü kullanım imkanı gibi sürdürülebilir özellikler taşıyor. 

Cottonbox, dünyanın her köşesinden renk ve desenlerin yansıtıldığı tasarımlarla, farklı zevkleri aynı koleksiyonda buluşturuyor. Doğanın güzelliklerinden esinlenerek tasarlanan Dual serisi, doğanın sakinliğini yatak odalarıyla buluşturuyor. Sadelik ve minimalizmin ön plana çıkarıldığı Natureforce serisi ile yatak odalarının atmosferi tazeleniyor. Geleneksel yöntemlere kıyasla su tasarrufu sağlayan süreçlerden geçerek hazırlanan Natureforce serisi, normal pamuklu kumaşlardan daha yumuşak, nem tutucu ve hava alıcı olmasının yanı sıra daha uzun ömürlü kullanım imkanı gibi sürdürülebilir özellikler sunuyor. Doğallıktan yola çıkarak tasarlanan Crepe serisi, yatak odalarını minimalizmle buluşturuyor. Yatak odalarına zenginlik ve asalet katan Elite Saten serisi, zarafete vurgu yapıyor. Neşeli ve pozitif olmanın hayatı güzelleştirdiği düşüncesiyle tasarlanan Puf Nakışlı serisi, kullanıcılara mutluluk katıyor.

Cottonbox’tan doğa dostu tasarımlar...

Doğa dostu bir marka olarak sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Cottonbox Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, “Son yıllarda ülkemizde pamuğun sürdürülebilir, doğal ve çevreci olarak üretilmesi için çalışmalar yürütülmeye başlandı. Her sektörde olduğu gibi ev tekstilinde de sürdürülebilirlik kavramı artık vazgeçilmez hale geldi. Cottonbox olarak biz de üzerimize düşen görevi yapmak için kollarımızı sıvadık ve yeni koleksiyonumuzda geri dönüştürülmüş pamuk ipliği ile ürettiğimiz ürünlerimizle doğa dostu tasarımlar hazırladık. Bu konuda önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak adına elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Ev tekstili sektörünün güçlü markası…

Kaliteli ve sağlıklı üretim anlayışıyla ev tekstili sektöründe hizmet veren Cottonbox, pamuklu ev tekstili alanında; nevresim takımı, yorgan-yastık grubu, havlu-bornoz grubu, yatak örtüsü ve abiye grubunda yaklaşık 300 çeşit ürünle sektörde güçlü bir konuma sahip. Yenilikçi ve özgün desenleriyle yılda iki kez koleksiyon hazırlayan marka, baskı ve boyama aşamalarında insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanmıyor. Nefes alabilen kumaş ve doğal yapısı sayesinde kullanıcılarına sağlıklı ve konforlu uyku deneyimi yaşatan Cottonbox, trendleri yakından takip eden tasarımlarıyla ev tekstilinde moda algısını da güçlendiriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cottonbox'tan sürdürülebilir sohbahar-kış ev tekstili koleksiyonu!
  • 29.10.2022 16:13

Cottonbox'tan sürdürülebilir sohbahar-kış ev tekstili koleksiyonu!

“Sürdürülebilir yaşam” inşa etme bilinciyle özenle hazırladığı 2022/2023 Sonbaha ...

Cottonbox, uluslararası arenada güçlenerek ilerliyor
  • 23.06.2022 17:27

Cottonbox, uluslararası arenada güçlenerek ilerliyor

Kaliteli üretimleri, yenilikçi tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle ev tekstil ...

Cottonbox, Züchex Fuarı’nda yeni koleksiyonunu tanıtacak!
  • 28.08.2012 15:03

Cottonbox, Züchex Fuarı’nda yeni koleksiyonunu tanıtacak!

Ev tekstilinin yenilikçi markası Cottonbox, yeni sonbahar – kış koleksiyonunu 5– ...