maritbet girişmaritbet
Konut alırken Kanal İstanbul fırsatını kaçırmayın!

Konut alırken Kanal İstanbul fırsatını kaçırmayın!

Kanal İstanbul projesiyle birlikte konut sektöründe satın alma alışkanlıkları değişiyor, çevresindeki semtler büyük değer kazanıyor.

İstanbul'un marka değerini yükseltecek olan Kanal İstanbul'un güzergahının kesinleşmesinden sonra çalışmalar hız kazandı. Ekonomiye büyük katkılar sağlayacak olan ''İstanbul'un yeni Boğazı'' ticaret hacmini de katlayacak. 

Cumhurbaşkanı'nın hayali gerçekleşiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘'Hayalim'' dediği Kanal İstanbul için kesin güzergah belirlendi. Bununla birlikte İstanbul genelinde büyük bir hareketlilik başladı.

Ekonomiye büyük katkılar sağlayacak

Küçükçekmece Gölü'nden başlayıp Durusu'dan Karadeniz'e bağlanacak olan Kanal İstanbul, hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin değerine değer katacak, büyük bir ekonomik hareketlilik sağlayacak.

kanal istanbul

Markalı konutlarda tercih belli

Kanal İstanbul'un kısa sürede emlak fiyatlarına yansıdığı büyük bir gerçek. Özellikle yakın çevresindeki markalı konut projeleri de bu hareketlilikten nasibini aldı, almaya devam edecek.

Ispartakule'de Bizim Evler

Hiç kuşkusuz son dönemde İstanbulluların en fazla dikkatini çeken bölgelerden birisi Ispartakule. Ispartakule'yi bu kadar değerli kılan ise İhlas Yapı'nın vizyoner bakış açısı ve tecrübesi oldu. Bölgede 5 bin 500 konut üreterek bir anlamda rekor kıran İhlas Yapı, Bizim Evler markasıyla sektöre damgasını vurdu.

Bizim Evler'in penceresi Kanal İstanbul'a açılıyor

Bugüne kadar Bizim Evler markasıyla 7 seri üreten İhlas Yapı, sekizinci etap için ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mevcuttaki Bizim Evler müşterileri zaten büyük bir prim elde etmişken şimdi de Kanal İstanbul sevinci yaşıyor.

bizim evler 7

Yeni komşunuz İstanbul'un yeni Boğazı

Bizim Evler'den ev almak yeni tabiriyle ‘'İstanbul'un yeni Boğazı''na komşu olmak anlamına geliyor. Satışların hala devam ettiği Bizim Evler 7 projesinde cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak mümkün.

Hemen alın, şimdi taşının, bugün kazanın

Bizim Evler 7'den ev alanlar, konutlarına hemen taşınıp Kanal İstanbul'a komşu olmanın keyfini çıkarmaya başlayacak ve yüksek kazancın kapısını aralamış olacak.

bizim evler 7 sosyal tesis

En doğru seçim Bizim Evler 

Bölgenin en fazla konut üreten firması olan İhlas Yapı, Bizim Evler markasıyla yatırımlarına devam ediyor. Bugünden alıp kazanmak isteyenler için en doğru adres, Bizim Evler 7.