maritbet girişmaritbet
Demet Akalın, yangınzedelerin evlerini döşeyecek!

Demet Akalın, yangınzedelerin evlerini döşeyecek!

Şarkıcı Demet Akalın, yangında evi kül olan bir kişiye ulaştığını ve yardımda bulunacağını söyledi.

Şarkıcı Demet Akalın, yangında evi kül olan bir kişiye ulaştığını ve yardımda bulunacağını ifade etti. Akalın, konuyla ilgili, "Evini döşemesi, yatağı bizden... En yakın zamanda dernek kuracağım. Çok yardım geliyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınları, yedi gündür devam ediyor. Söndürme çalışmaları devam ederken, bölgedeki vatandaşlara yardım ulaştırabilmek için halk seferber oldu.

Ünlü popçu Demet Akalın (49) da yardım için elini taşın altına koydu. Akalın, yangından etkilenen ve evi kül olduğu için dışarıda yatmak zorunda kalan o kişi için harekete geçti.

"TEYZEMİ BULDUM" 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı, "Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden... " ifadelerini kullandı.

En yakın zamanda yardım derneği kuracağını da belirten Akalın, "Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek..." şeklinde konuştu.

"KAMYONUMUZ YOLA ÇIKACAK" DEMİŞTİ 

Dün yangından etkilenen bölgelere 20-25 bin TL'lik yardım göndereceğini açıklayan Akalın, Instagram'dan yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Şarkıcı, gönderisinde, "Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama... Sağ olsun Emrullah'la ben de 20-25 bin TL'lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha... Yarın kamyonumuz Bodrum'a yola çıkacak..." ifadelerine yer vermişti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz