maritbet girişmaritbet
Defne Samyeli ile Yusuf Araz arasında 2. perde!

Defne Samyeli ile Yusuf Araz arasında 2. perde!

Mahkeme, Araz’ın Samyeli’ye ‘aşağılık insanlarsınız’ demesini kişilik haklarına saldırı saydı ve 20 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.

Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz, eski sunucunun kirasını ödemediğine dair iddialarda bulunmuş ve icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı. Araz'ın, bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını öne süren Samyeli de iş insanına 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. 

20 BİN TL!

Hürriyet'in haberine göre; Defne Samyeli dava dilekçesinde, Yusuf Araz'ın kendisine şantaj yaptığını ve iftira attığını öne sürdü. Mahkeme, Samyeli'nin manevi tazminatını kısmen kabul ederek Araz'ın 20 bin lira ödemesi yönünde karar verdi.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi tazminatla ilgili gerekçeli kararını açıkladı. Kararda tazminatın gerekçesi şöyle açıklandı:

‘TEHDİT YOK'

“Defne Samyeli'nin Yusuf Araz'ın doğrudan basını haberdar ederek bu olayın konuşulmasına sebep olduğu iddiaları ispatsız kalmıştır. Araz'ın ‘ben de basına mı konuşayım' şeklindeki ifadesi şartlı bir tehdit değildir. Haber konusu yaptırdığına dair iddiası yönünden Samyeli'nin kişilik haklarının zedelendiği kabul edilmemiştir. Ancak Araz'ın telefon görüşmesinde Samyeli'ye, ‘ne aşağılık insanlarsınız' şeklinde söylediği söz kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan bir ifadedir. Araz, tazminat ödemelidir.”

Defne Samyeli, oturduğu evin kirasını ödemediği için mahkemelik olduğu ev sahibi Yusuf Araz hakkında korunma talep etmişti. Ancak mahkeme, ünlü sunucunun bu talebini reddetmişti.

Araz'a 234 bin TL'lik borcunu ödeyip tahliyesini erteleten sunucu, önceki gün Levent'te görüntülendi. Bir güzellik merkezinde bakım yaptıran şarkıcı, basın mensuplarıyla sohbet etti.

EV ARIYOR

Şimdilerde yeni ev arayışlarına girdiğini söyleyen iki çocuk annesi Defne Samyeli, “İçine girdiğim zaman iyi hissettiğim bir ev arıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Defne Samyeli, Etiler'den aylık 45 bin TL'ye villa kiraladı!
  • 15.10.2021 09:58

Defne Samyeli, Etiler'den aylık 45 bin TL'ye villa kiraladı!

Ev sahibiyle mahkemelik olan Defne Samyeli, Etiler'de yeni bir ev tuttu. Yeni ev ...

Defne Samyeli ile Yusuf Araz arasında 2. perde!
  • 30.03.2021 10:37

Defne Samyeli ile Yusuf Araz arasında 2. perde!

Mahkeme, Araz’ın Samyeli’ye ‘aşağılık insanlarsınız’ demesini kişilik haklarına ...

Defne Samyeli'den ev sahibine cevap!
  • 28.01.2021 09:12

Defne Samyeli'den ev sahibine cevap!

Defne Samyeli, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla kendisini icraya verer ...