maritbet girişmaritbet
"Ev almak isteyenler Emlak Konut'un kampanyasını kaçırmamalı"

"Ev almak isteyenler Emlak Konut'un kampanyasını kaçırmamalı"

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut’un başlattığı 26 projede geçerli kampanyayı değerlendirdi.

Emlak Konut korona seferberliği başlatıyor. Emlak Konut'un başlattığı 26 projede geçerli kampanya ile peşinatı yüzde 5'e çekerek taksitleri 24 ay ertelemek mümkün. 2 ay sürmesi planlanan kampanya ile yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu kampanyayı değerlendirdi.

Kuzu şu açıklamalarda bulundu: Dünyada ve ülkemizde etkisini hissettiren ve hayatın olağan akışını durduran koronavirüs salgınında hükümetimizin duruşu tüm dünyaya örnek oldu. Sağlık altyapımızın gücüyle,  salgın döneminde ekonomiyi güçlendirici alınan önlemler birleşince bu süreci az yara alarak atlatıyoruz. Tüm piyasaları etkileyen koronavirüs salgını konut piyasasını da etkiledi. Bu dönemde satışlar durma noktasına geldi. Hükümetimiz aldığı kararlarla bu süreci çok iyi yönetse de emlak sektöründe oldukça durgun günler yaşandı. Pandemi döneminde sağlığımız için satış ofisleri kapandı, şantiyelerde çalışmalar neredeyse tamamen durduruldu. Konut piyasasında yaşanan bu durgunluğa Emlak Konut'un başlattığı kampanya hareketlilik kazandıracaktır.

“Yeni normal”e geçiş yaptığımız bu günlerde konut almak için bekleyen yatırımcı harekete geçecektir. Bununla birlikte kamu bankaları tarafından başlatılan Türkiye'nin en düşük konut kredisi faiz indirimiyle sıfır konutlar için 15 yıl vadeli yüzde 0.64, ikinci el konutlar için ise yüzde 0.74 faiz uygulanacak olması vatandaşımızın 12 ay ödeme yapmadan ev sahibi olmasını sağlayacaktır.  Bu süreçte vatandaşımız hükümete olan güveniyle birlikte yatırım yapmaya devam edecektir. Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi faiz indirimi bu dönemde konut alıcısı için en uygun zamanlardan biri olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki dönemde konut fiyatlarında artış yaşanmasını öngörüyoruz. Yatırımcılar bu kampanyayı kaçırmamalı. Bir daha bu fiyatlarla uygun ev satın almak mümkün olmayabilir.  Sektörün çatı kuruluşlarının başlattığı kampanyaları Kuzu Grup olarak her zaman desteklemekteyiz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Malatya Bakırcılar Çarşısı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor
  • 08.08.2025 11:05

Malatya Bakırcılar Çarşısı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müteahhitleri daha fa ...

KONUTDER'den arsa ve finansman vurgusu
  • 16.06.2025 17:44

KONUTDER'den arsa ve finansman vurgusu

KONUTDER’in yeni yönetimi ile yapılan ilk toplantısında uygun fiyatlı arsa ve er ...

Senfoni Etiler yepyeni bir yaşam ritmi sunuyor
  • 21.05.2025 10:59

Senfoni Etiler yepyeni bir yaşam ritmi sunuyor

Senfoni Etiler, 205 daire ve 10 ticari ünite ile İstanbul’un dinamizmini, Etiler ...

Emlak Konut Kazançlı Yatırım Kampanyası reklam filmi yayında!
  • 20.02.2025 15:30

Emlak Konut Kazançlı Yatırım Kampanyası reklam filmi yayında!

Çeşitli ödeme imkanlarına sahip Kazançlı Yatırım Kampanyası Emlak Konut tarafınd ...

Türkiye'nin en büyük şantiyesinde deprem konutları yükseliyor
  • 04.10.2024 11:07

Türkiye'nin en büyük şantiyesinde deprem konutları yükseliyor

Emlak Konut Adıyaman Bölge Müdürü Mehmet Ersev Kuzdan, 5 milyon metrekarelik ala ...

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...