maritbet girişmaritbet
Emlak Konut, Yenibosna arsası için açıklama yaptı! İşte detaylar

Emlak Konut, Yenibosna arsası için açıklama yaptı! İşte detaylar

Emlak Konut GYO, Bahçelievler, Yenibosna Mahallesi’ndeki arsa için açıklama yaptı

Emlak Konut, bugün ihalesi gerçekleştirilen İstanbul, Bahçelievler Yenibosna Mahallesi'nde 1542/37 ada/parsel sayılı arsa hakkında önemli bir açıklamada bulunarak söz konusu arsanın 23 Mayıs 2014 tarihli gayrimenkul satış sözleşmesi ile bedeli mukabilinde TOKİ'den satın aldıklarını belirtti. 

Basın-yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili aşağıdaki açıklamayı yapan Emlak Konut GYO, ihale sürecini durdurmaya yönelik herhangi bir mahkeme kararının da söz konusu olmadığına açıklık getirdi. Ayrıca ihale sürecinin kendi takvimi çerçevesinde devam ettiğini belirtti. 

Şirket tarafından yapılan açıklama şu yönde; 
Şirketimiz tarafından bugün ihalesi yapılacak olan İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesinde kain 1542/37 Ada/Parsel sayılı taşınmaz ile ilgili olarak bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur.

Bahse konu taşınmaz 23.05.2014 tarihli Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ile bedeli mukabilinde TOKİ'den satın alınmış ve tapu devri 29.05.2014 tarihinde  gerçekleştirilmiştir. Söz konusu taşınmazın tapu kaydı üzerinde BEDAŞ lehine 2942 Sayılı Kanunun 7. Maddesine dayalı şerh dışında herhangi bir takyidat ya da  şerh bulunmadığı gibi İhale sürecini durdurmaya yönelik herhangi bir Mahkeme kararı da söz konusu değildir. Bu nedenle ihale süreci kendi takvimi çerçevesinde devam etmektedir.

Arsa ihalesinin ilk oturumu için tıklayın

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...