maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO Bakırköy’deki arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO Bakırköy’deki arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Bakırköy Osmaniye’deki arsasını satışa çıkardı

Emlak Konut GYO, Bakırköy Osmaniye'deki arsasını satışa çıkardı. Toplam 85 bin metrekarelik alana sahip olan arsanın emsale inşaat alanı 111 bin 241 metrekare olarak belirlendi.

Konut+hizmet alanı 45 bin 676 metrekare, ticaret alanı 6 bin 586 metrekare, ilköğretim tesis alanı 4 bin 747 metrekare, dini tesis alanı 5 bin metrekare, parkların 23 bin 271 metrekare olarak belirlendiği arsanın toplam inşaat alanı 111 bin 241 metrekare olarak belirlendi.

45 bin 676 metrekarelik konut+hizmet alanı için 97 bin 16 metrekare, 6 bin 586 metrekarelik ticaret alanı için 14 bin 224 metrekare emsale inşaat alanı belirlendi.

Arsa üzerinde neler yapılabilir?

Konut+hizmet alanında; konut, rezidans, AVM, otel, konaklama tesisleri, ticaret, ofis-büro, işhanı, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, bankalar, kongre merkezi, sinema, tiyatro, özel sosyal kültürel tesis alanları, günübirlik tesis, rekreasyon alanları, spor alanı, katlı otopark yapılabilir.

Ticaret alanında; iş merkezi, ofis, büro, çarşı, çok katlı mağazalar, katlı otoparklar, AVM, otel, motel ile rezidans yapıları, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu ve lokanta, gazino, düğün salonu gibi eğlence merkezleri de yapılabilir. Ayrıca ticaret alanında yönetim binaları, banka, finans kurumları, özel eğitim alanları ve özel sağlık tesisleri de yer alabilir.

Ticaret ve konut+hizmet alanında emsal 1.80 olarak belirlenirken yükseklik sınırı ise 45 metre olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı Bakırköy Osmaniye ve Zeytinburnu Veliefendi'deki arsaların ihalesi 26 Haziran 2013 günü saat 14.30'da Emlak Konut GYO Ataşehir binasında gerçekleştirilecek.

Ayrıntılar için tıklayın!

Uğurcan TOKAY/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...