maritbet girişmaritbet
VitrA ve Artema’nın yeni ürünleri banyoları şıklaştırıyor

VitrA ve Artema’nın yeni ürünleri banyoları şıklaştırıyor

VitrA, banyo dolaplarını değiştirmek isteyenlere, INO ve CASA serileriyle birbirinden şık alternatifler sunuyor

 

VitrA'dan Şık Banyo Mobilyaları
 
VitrA, banyo dolaplarını değiştirmek isteyenlere, INO ve CASA serileriyle birbirinden şık alternatifler sunuyor. Neme dayanıklı ve rengini koruyan termoform malzemeden üretilen ve aydınlatma seçenekleriyle birlikte sunulan mobilyalar, rahatça saklama ve stoklama imkanı sunuyor.

VitrA'nın Ergonomik ve Tasarruflu Küvet Serisi
 
VitrA'nın Balance serisi, küvette uzun zaman geçirmek isteyenler için ergonomik ve tasarruflu bir alternatif sunuyor. 38 cm derinliğiyle standart küvetlerden daha az suyla dolan küvet, az su tüketimine neden olan doğa dostu nitelikleriyle dikkat çekiyor. Balance, standart küvetlerdeki 30° yerine 45°lik açıyla tasarlanan yatma yeri eğimiyle, ergonomik kullanım olanağı da sağlıyor.

Artema'dan Her Türlü İhtiyaca Cevap Veren Lavabo Bataryaları
 
Artema, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlayan özel kartuşu ve suyun akış yönünü belirleyen perlatörüyle fark yaratan yeni lavabo bataryaları D-Line armatür serisini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Duvardan ankastre, yüksek ve döner borulu lavabo bataryalarıyla zenginleşen seride, özgür ve ergonomik kullanım ön planda tutuluyor.

Artema'nın Duş Kolonlarında 3 Çözüm Bir Arada...
 
Artema'nın el duşu, duş başlığı ve yönlendiriciyi tek bir gövdede buluşturan duş kolonları, tüm banyo bataryalarıyla uyumlu yapısıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Yağmur akışıyla duş keyfine keyif katan, tasarım, kolay temizleniyor. Bir banyoda ihtiyaç duyulan tüm çözümleri içeren birden fazla fonksiyona sahip Artema duş kolonları, uzun yıllar keyifle kullanılabiliyor. 
  • Etiketler:

Yorum Yaz