maritbet girişmaritbet
Tasarım ödüllü bahçe mobilyaları İCA’da

Tasarım ödüllü bahçe mobilyaları İCA’da

2010 yazına damgasını vuracak bahçe mobilyaları İCA’nın yeni sezon koleksiyonundaki yerini aldı

 


İCA, 2010 ilkbahar yaz sezonuna birbirinden şık modellerle merhaba diyerek bahçe keyfinizi seçkin bir dokunuşla renklendiriyor. İCA'nın yeni sezon koleksiyonunda Gloster markasının ayrı bir yeri var. İngiliz Gloster markası, dünyaca ünlü şıklığını her yıl olduğu gibi bu sene de İCA aracılığıyla ülkemizdeki bahçelere taşıyor. Tasarım ödüllü Axis, bahçelere oturma odası konforunu getiren Cloud, nostaljik bir keyif sunan Estate, kullanışlı tasarımıyla Azore ve rustik tarzın rahatlığını yansıtan Havana, Gloster'ın bu sezon sunduğu seriler arasında ilk dikkat çekenler.
 
Gloster bahçe mobilyalarında kullanılan tikağacı, sentetik örgü ve paslanmaz çelik gibi malzemeler mobilyalara kalite, ergonomi, kullanım kolaylığı ve dayanıklılık katıyor. Ülkemizde İCA tarafından sunulan Gloster bahçe mobilyalarının tasarımları ise dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından yapılıyor.
 
Red Dot Ödüllü Gloster Axis
Dünyanın en seçkin tasarım ödülü olarak kabul edilen Red Dot Design Award'ı 2010 yılında kazanma başarısına ulaşan Gloster Axis serisi, modern ve çarpıcı hatlarıyla mükemmel bir bahçe keyfi sunuyor. Gloster Axis, tikağacı, maun ve camı benzersiz bir şıklıkla buluşturuyor. Londralı tasarımcı Mark Gabbertas imzasını taşıyan Axis, dış mekan mobilyasında güncel bir trendin de öncülüğünü yapıyor. Axis'in seçkin hatları, bahçe mobilyalarına tikağacının doyumsuz dokunuşunu yepyeni bir yorumla getiriyor.
 
Oturma odanızın konforu bahçenize Cloud ile geliyor
Gloster'ın 2010 yazına özel bir diğer yeni serisi olan Cloud, bahçelere oturma odasının vazgeçilmez konforunu getiriyor. Paslanmaz çelik, tik ve kuvarsın su geçirmez yastıklarla bütünleştiği Cloud, iç mekan mobilyası görünümüyle bahçelerin havasını bütünüyle değiştiriyor. Tıpkı Axis gibi Cloud da ünlü tasarımcı Mark Gabbertas'ın imzasını taşıyor. tasarımında fonksiyonellik ve konforun ön planda tutulduğu Cloud'un en önemli özelliklerinden biri de ekstra kılıfla korunmaya ihtiyaç duymadan hava koşullarına dayanabilmesi.
 
Nostaljik keyfiniz Estate
Dış mekan mobilyasında nostaljiden hoşlanıyor ya da bu yazın keyfini eski dönemleri anarak geçirmeyi arzuluyorsanız, Gloster'ın Estate serisi sizin için tasarlanmış demektir. Büyülü havasıyla bahçelere klasik tasarımın güçlü dokunuşunu yansıtan Estate serisi 5 parçadan oluşuyor. Estate Marlborough Bankı, 1890'lı yıllarda Sir Edwin Lutyens tarafından hayata geçirilen bir tasarımın esintilerini taşıyor. Sırt kısmındaki çapraz motifleriyle dikkat çeken Estate Halifax Bankı bahçelere neşeli bir hava katıyor. Estate Adirondack ise sandalyesi, ayak taburesi ve sehpasıyla hem sohbet etmek hem de güneşlenmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.
 
Azore tasarımıyla göz alıyor
Geçtiğimiz yıl Gloster'ın en çok tercih edilen serisi olan Azore, kullanışlı tasarımı, hafifliği ve benzersiz fiyatıyla öne çıkıyor. Zarif kavisleri ve keskin açıları bir araya getiren mükemmel tasarım anlayışı, Azore serisini tam anlamıyla göz alıcı bir görünüme kavuşturuyor. Azore, dış mekan mobilyasında hem rahatlık hem de şıklığı arayanların tercihi konumunda bulunuyor. 2010 yılına özel olarak yenilen Azore serisinde, üç farklı boyutta yemek masasıyla tam uyumlu sandalye ve şezlonglar yer alıyor,
 
Rustik tarzın rahatlığı Havana'da
Gloster'ın en seçkin serileri arasında yer alan Havana, kimileri için vazgeçilmez bir tutku olan rustik tarzı mükemmel konfor anlayışıyla birleştiriyor. İlk kez 2009 ilkbaharında sunulan Havana serisi, 2010 yaz dönemi için özel olarak yenilenmiş bulunuyor. Havana serisi şık tasarımlı kanepe, koltuk ve taburesiyle bahçelere özlediğiniz rahatlığı getiriyor. Yumuşacık minderleriyle saatler boyunca kesintisiz bahçe keyfi yapmaktan hoşlananlar için ideal bir konfor sunuyor.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz